Mainos Kalastajan vaimo

Uudenvuodenlupaus keväässä

Teksti: Johanna Alvestad

Kaupallinen yhteistyö

 

Täällä on jo ihan superkeväistä; huomaa että on maaliskuu ja virallisesti kevät!

Olen saanut paidat sekä farkut Odd Mollylta, tänään torstaina on muuten viimeinen päivä käyttää koodia JOHANNA20 jos haluat 20% alennuksen Odd Mollyn uutuuksista. Laitoin koodin jokunen päivä sitten Instagramin puolelle, sieltä sen on saattanut bongata ajoissa. Olen muuten todella positiivisesti yllättynyt OM farkkujen laadusta ensimmäistä kertaa niitä nyt kokeillessani, mukava jousto ja pehmeys ja silti tiukka napakkuus. Täydellistä farkkuainesta!

Just nyt sopi myös hyvin vastaanottaa näitä mainosvaatteita, sillä olen tehnyt uudenvuoden lupauksen olla ostamatta uusia vaatteita. Itseni tuntien tiedän lupauksen olleen vähän turhan kunnianhimoinen ja todennäkoisesti tuhoutuvan viimeistään kesämekkokauden alkaessa ja houkutusten käydessä liian suuriksi. Mutta siis käytettyjä vaatteita saa ostaa, ja lupaan aina ainakin yrittää ensin etsiä haluamiani juttuja käytettynä! Ja niin, alusvaatteita saan myös ostaa ihan uusina. 😉

Mutta tiedättekö mitä, en ole ostanut vielä mitään tänä vuonna! Paitsi juu, yhdet Reebokin jumppatrikoot käytettyinä. Ja nyt on jo maaliskuu!

Enkä ole muuten ostanut lankojakaan. 😀 Puikoilla on tällä hetkellä niinikään secondhandia eli olen purkanut vanhan neuleen ja teen nyt siitä uutta. (hullu… mut ehkä siitä tulee vielä entistä täydellisempi ;))

Olen viimeaikoina tuunanut myös kaksi vanhaa kaappia. Ton valkoiseksi maalatun tieltä joutuivat taulut väistymään ja nyt pitäisi keksiä niille hyvät uudet paikat samalla seinällä. Yritän vähän harkiten naputella uusia reikiä.

Ja kreikkalainen salaatti on aina yhtä hyvää. 😛 Joskus se unohtuu – jotta sen voi taas palauttaa lounaslistoille.

Huomenna on kevään ensimmäinen perjantai. <3 Kuulostaa niin hyvältä että se ansaitsee melkein pienen juhlistamisen, eikö?

X