Kalastajan vaimo

Uudet vanhat kengät

Teksti:
Johanna Alvestad
Uudet secondhandina ostetut kengät, päivän asu ja yksi suosikki pikaruoka. Siis oikeasti tosi nopeasti valmistuva ruoka, jota teen jos tarvitsen nopeaa hyvää ateriaa. Mikä voisi olla parempaa kuin pannulla paistettu kala? Kalan paistuessa pannulla kiehuu riisi kattilassa ja ennen kaikkea vihannekset on ostettu valmiiksi pilkkottuna mixinä kaupasta. Ei siis tarvitse edes porkkanoita itse pilkkoa. Eikä mene yli varttia ennen kuin pöydässä on maistuva ateria.
Kengät ovat jo toiset tänä syksynä käytettynä ostamani; en vain voinut vastustaa kun halvalla löysin mun suosikki kenkämerkkiä (Laura Bellariva) mun kokoisena! Eikä kaduta, ihan supermakeat kengät ja laadun tiedän säilyvän vuosikausia. Lähes käyttämättömät kengät ja vain murto-osa hinnasta. Ihanaa että ihmiset myyvät pois turhia juttujaan! 🙂 Mekko on Mangon. Ihanan pehmeä.
Meillä oli viikonloppuna Olavin perhettä kylässä. Vähän ristiriitaisia tunteita, sillä ihan kiva nähdä ihmisiä ja olla sosiaalinen. Mutta silläkin uhalla, että olen nyt tosi lapsellinen, en jaksaisi enään yhtään serkkujen synttäriä Olavin suvun kanssa. En ole nähnyt omiani aikoihin enkä tiedä koska näen. En ole juhlistanut kenenkään synttäreitä tänä vuonna enkä varmasti näe ketään joulunakaan. Kyllähän se vetää mieltä vähän matalaksi ja toisten kanssa kokoontuminen muistuttaa aina omasta perheestä. Huoh. Ei mulla mitään valittamista ole, mutta huomaan että vähän synkemmillä mielin kuljen kuin yleensä. En ole varmasti ainoa, eiköhän tää korona harmita melkein kaikkia.
Nythän tänne tuli uusi suositus ettei omaan kotiin saa kutsua tai yleensäkään vapaa-ajalla hengata yli 5 henkilön kanssa. Että eipä tarvitse enää kutsua Olavin perhettäkään toviin. Huoh.
Onneksi saa pitää noita jumppatunteja ja käydä muiden tunneilla. Ne ovat mun valopilkkuja. Ja onneksi niitä valopilkkuja on paljon muitakin. Terveys on yksi valopilkku jota kannattaa aina pysähtyä miettimään, jos kaikki muu tuntuu synkältä. <3
Koitetaan löytää ja pitää esillä niitä valopilkkuja. <3 Kyllä tää ohi menee ja sitten tulee uusia ylä- ja alamäkiä. 😀
X