Kalastajan vaimo

Viikonlopun kuvia

Teksti: Johanna Alvestad

 

Heippa hei, tällaista täällä. Kavereita, hyvää ruokaa ja rakennushommia. 🙂 Ja uusi kesäneule! Ostin tota megapinkkiä Melodya kerran kun halvalla sain, mutta se on ollut vähän liian pinkkiä. Hankin sille nyt sitten kaveriksi Perminin moniväriä ja pinkki sai kaverikseen muitakin megavärejä. En tiedä rauhoittuiko värimaailma mitenkään mutta tää on kyllä just sopivan ihanan iloinen kesäiltaneule! Ja nyt vois taas neuloa jotain vaaleaa ja klassista. 😀

Hiuksissa letti, koska en ehtinyt muuta. Vähän huivilla koristeltuna.

Pihajutut etenevät mutta vielä on paljon edessä. Kohta voin kuitenkin jo laittaa vähän raporttia kokonaisuudesta kunhan allaskin (sitä ei näissä kuvissa näy, mutta se tulee tohon sohvaryhmän viereen) alkaa saamaan muotoa. Sitten tuntuu että palaset alkavat asettumaan.

Tää on niin ihanaa aikaa kun kaikki on vihreää ja kaikki kukat vasta tulossa. Joka päivä monta kertaa mietin että nyt pitää nauttia tästä elämästä. Meillä ei oo aikaa loputtomasti, ei edes kovin paljon. Eikä näitä päiviä ja hetkiä saa koskaan uusiksi.

Ei voi murehtia ja stressata liikaa. Eikä odotella että valmistuisipa tää piha jo. ”Sitten voimme nauttia kesästä kunhan tää piha on valmis!.” Ei, vaan voimme nauttia kesästä ja pihahommista ja kaikesta keskeneräisestä mitä ympärillä tapahtuu nyt. Tää on tätä elämää. Just kaikki tämä mitä odotellessa tapahtuu on tärkeintä. Ja kiitollinen olotila on usein yhtä kuin onnellinen.

Lue myös

X