Testaajat arvioivat Bella 30+ -vitamiinivoiteet!
Testaajat arvioivat Bella 30+ -vitamiinivoiteet!

Haimme Elleissä innokkaita testaajia testaamaan uusia Bella 30+ -vitamiinivoiteita. Kaksikymmentä testaajaa vastasi kahden viikon testauksen jälkeen kysymyksiin. Lue, mitä mieltä kriittinen raatimme vitamiinivoiteista oli!

Voiteet levittyivät hyvin

Aluksi kysyimme testaajilta voiteiden levittyvyydestä. Testaajat kokivat sekä päivä- että yövoiteen levittämisen pääosin helpoksi.

Testaajat tarkkailivat jäikö ihon pinta voiteiden käytön jälkeen enempi kiiltäväksi vai mattaiseksi. Vastaukset vaihtelivat hieman ihotyypistä riippuen. Yövoide jätti osalla ihon hyvinkin kiiltäväksi, mutta tämän ei koettu yöllä haittaavan. Tosin voiteen määrän vähentämisellä moni sai liiallisen kiillonkin kuriin.

Bella30+ -päivävoide

Tuoksu koetaan hyvin yksilöllisesti

Tuoksut jakavat usein mielipiteitä – niin tässäkin hoitovoidetestauksessa. Osalle tuoksu oli liian mieto ja osalle taas turhan voimakas. Osa koki tuoksun kevyeksi ja miedoksi ja toiset taas pistäväksi ja raskaaksi.

Voiteet imeytyivät testaajien mielestä pääosin hyvin. Päivävoiteen jälkeen meikkivoiteenkin levitys onnistui ongelmitta. Raskaampi yövoidekin imeytyi tasaisen levityksen jälkeen.

Voiteet poistivat tehokkaasti ihon karheutta

Hoitovoiteiden silottavaa vaikutusta oli monen mielestä vaikea havaita kahden viikon testauksen aikana. Karheuden poistumista oli huomattu selkeästi enemmän.

Bella30+ -yövoide

Bella 30+ -hoitovoiteet sopivat myös miehille

Pyysimme testaajia antamaan yleistä kommenttia molemmista hoitovoiteista sekä vertaamaan niitä muihin aikaisemmin käyttämiinsä voiteisiin.

Lopuksi kysyimme, käyttäisivätkö testaajat Bella 30+ -hoitovoiteita jatkossa. Pari testaajaa oli havainnut tuotteen sopivan erinomaisesti myös miehille.

Bellavita

”Päivävoide oli erittäin helppo levittää. Voide tuntui ensin kevyeltä mutta kosteutti kuitenkin riittävästi ihoa. Aluksi ihoni oireili niin, että iholleni ilmestyi muutamia finnejä, mutta ne ovat hävinneet. Voiteen päälle oli helppo levittää meikkivoide. Myös yövoide oli helppo levittää eikä tuntunut tahmaiselta. Ja kosteutti tarpeeksi ihoa yön ajaksi.”

”Päivävoide oli erittäin helppo levittää, levittyy tasaisesti ja nopeasti. Yövoide oli myös helppo, hieman täyteläisempi kuin päivävoide muttei tuntunut paksulta. Löysin oikean määrän muutaman kokeilun jälkeen.”

”Hetken kuluttua levittämisen jälkeen iho jäi ihan mataksi, oikein sopiva meikin alle.

Yövoiteen jälkeen iho jäi aavistuksen kiiltäväksi voiteesta, mikä ei tosin minusta yöllä haittaa yhtään.”

”Ihon pinta päivävoiteen käytön jälkeen oli mattainen, voide imeytyi nopeasti. Ihon pinta yövoiteen käytön jälkeen oli mattainen ja voide imeytyi yllättävän nopeasti, vaikka voiteen koostumus oli rasvaisempi kuin päivävoide.”

”Päivävoide oli yllättävän vähän kiiltävä. Koska ihoni on melko rasvainen, ei se koskaan täysin mattaiselta tunnu, mutta sopi hyvin esimerkiksi meikkivoiteen alle. Yövoiteen jälkeen iho oli vähän kiiltävä kuten aina, mutta ei rasvaisentuntuinen.”

”Päivävoiteessa oli mieto tuoksu, ihan miellyttävä. Aika tavanomainen kosteusvoiteen tuoksu, joka ei oikein herätä mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan. Ehkä ensimmäisenä tuli mieleen apteekin perusvoide tästä tuoksusta. Minun nenääni yövoiteessa oli vielä miedompi tuoksu kuin päivävoiteessa – aika samantyyppinen. Odotin molemmissa voiteissa jotenkin hedelmäisempää ja vähän voimakkaampaa tuoksua, kun voidetuubien tekstissä mainittiin niiden sisältävän mm. mangoöljyä. Näin mieto ja tavanomainen tuoksu oli siksi pienoinen pettymys.”

”Tuoksu päivävoiteessa oli niin mieto, ettei se paljoa tuoksunut miltään, voisi vaikka tuoksua vähän enemmän. Tuoksu yövoiteessa oli mieto ja se oli mielestäni ihan ok, sillä ei yövoiteen tarvitsekaan tuoksua.”

”Päivävoide oli outo, en pitänyt tuoksusta vaan kaipasin vanhaa bellavitatuoksua. Yritin keksiä, mitä tuoksu muistuttaa, mutten keksinyt mitään mihin yhdistää. Tuoksu ei vain miellyttänyt minua vaan kaipasin oman voiteeni mietoa ja miellyttävää tuoksua. Yövoiteessa oli sama kuin päivävoiteessa, ei miellyttänyt. Tuoksu jotenkin outo, jota ei yhdistänyt mihinkään. Tuoksu jotenkin tympeä.. Kaipasin molemmissa tuoksuissa jotain puhdasta ja raikasta, hentoa tuoksua. Vanha kunnon Bellavita tuoksuu miellyttävältä ja tuo mieleen mummolan ja puhtaan ja pehmeän ihon. Jos tuoksuun kuitenkin halutaan muutos, niin se ei ole tämä näissä voiteissa esiintyvä.”

”Tuoksu oli se mikä voiteessa ekana kiinnitti huomioni. Aivan ihana! Yövoiteen tuoksu myös hyvä, taisivatkin tuoksua ihan samalta. Tuli mieleen lapsuus ja äidin käyttämät voiteet.”

”Päivävoide imeytyi lopulta erittäin hyvin, iho jäi tosi miellyttävän tuntuiseksi. Imeytymistä piti tosin hetken malttaa odottaa. Yövoidekin imeytyi aika hyvin. Tuntui jotenkin siltä, että voide muuten ”humahti” ihoon, mutta aivan ihon pinnalle jäi ohut öljykerros.”

”Päivävoide imeytyi hyvin, ja aika pian voiteen levityksen jälkeen pystyin laittamaan meikkivoiteen päälle. Yövoide imeytyi hyvin eikä iho tuntunut ollenkaan rasvaiselta, mutta kosteutti kuitenkin ihoa. Yövoide voisi ehkä olla vähän rasvaisempikin, varsinkin talviaikaan.”

”Päivävoide imeytyi ihan hyvin. Olen sen verran tiukille suunnitellut työaamujeni heräämiseni, joten en yleensä jäänyt odottamaan, että voide on täysin imeytynyt vaan aloin laittaa heti meikkivoidetta. Ja näin se mielestäni toimi hyvin. Meikkivoide levittyi tosi hyvin ja ei tullut ”kuivia kohtia” niin kuin joskus aiemmin on tullut aiemman voiteen kanssa. Tämä oli todella sopiva meikin alle. Hyvin imeytyi yövoidekin ja oli ihana mennä yöunille kun tuntui, että kasvot olivat niin hyvin hoidetut. Tuoksukin tuntui mukavalta, rauhoittavalta.”

”Molemmat imeytyivät yhtä hyvin – päivävoide ei riittänyt kuiville kasvoilleni, varsinkin poskien iho tuntui kuivuvan ja punoittavan. Ja tuli tunne, että sitä piti lisäillä useaan otteeseen poskille päivän mittaan. Yövoide sitä vastoin oli todella hyvin hoitava kuivalle iholleni ja välillä laitoin sitä päivälläkin, varsinkin jos tiesin olevani paljon ulkona.”

”Päivävoiteen säännöllisen käytön jälkeen otsassa olevat rypyt selvästi vähentyneet, eikä iho tunnu kireältä. Uskon että yövoide ja päivävoide vaikuttavat hyvin, kun käyttää molempia voiteita säännöllisesti.”

”Välittömästi levittämisen jälkeen en huomannut kummastakaan mitään erityistä vaikutusta, mutta muutaman päivän jälkeen iho tuntui ja näytti läheltä katsottuna napakammalta. Rypyt pehmenivät aavistuksen verran. Aivan ihon pinta tuntui kiinteämmältä – tässä minusta eron huomasi aika hyvin niillä alueilla, joilla on suurentuneita ihohuokosia.”

”Kyllä, iho tuntui pehmeältä ja sileältä. Ei näppylöitä vaan iho tuntui nuoremmalta.. Herkkäihoisena kärsin talvella kutiavasti ja ärtyvästä ihosta mutta nyt iho voi hyvin eikä ollut kasvoissa punaisia läiskiä.”

”Tällä ajalla en huomannut vielä kovin suuria vaikutuksia. Yövoiteessa ennalta ehkäisevä vaikutus voi olla suurempi.”

”Tykkään! Päivävoide sopii hyvin meikin alle. Kesäksi voisi tulla vielä aurinkosuojakertoimellinen versio. Yövoide on ihana, otan vakituiseen käyttöön. Kiva että on kotimainen ja vielä edullinen hinta. Tuoteseloste ja vaikuttavat aineet vakuuttivat.”

”Pidin päivävoiteessa kovasti koostumuksesta ja lopputuloksesta. Meikin alle sopi hyvin, ei kasaannuttanut meikkejä ja iho ei kutissut tai punoittanut. Koko päivän iho tuntui hyvälle. Hikijumpan jälkeen myöskin iho tuntui hyvälle. Yövoide oli aavistuksen verran huonommin imeytyvämpi kuin päivävoide, mutta toisaalta iho oli erittäin miellyttävän tuntuinen ja ravittu vielä aamullakin. Ei kiristänyt. Silottava tunne.”

”Pidin kovasti tästä tuotteesta. Iho on pehmeä, hyväntuoksuinenJ. Meikkivoide levittyy hyvin, on juuri sopivan rasvainen tuote. En ole koskaan ymmärtänyt, että päivävoide ja yövoide ovat erikseen. Ja nämäkin tuotteet tuntuivat aivan samanlaisilta toisiinsa verrattuna. Itse en ainakaan näe missään sitä eroa, että jos vaikka laittaisinkin yövoidetta päivällä ja päinvastoin. Nimi purkin kyljessä vain sen kertoo.”

”Tämä oli paljon parempi. Ehkä ihoni oli jo liian tottunut samaan voiteeseen, joten oli jo aikakin vaihtaa voidetta. Ihoni oli ikään kuin ”kyllästynyt” entiseen voiteeseen. Yövoidetta en ole koskaan erikseen käyttänyt, olen laittanut tarvittaessa samaa voidetta kuin päivällä, mutta en joka kerta. Nyt totesin, että illalla ihon rasvaus onkin ihan ok juttu.”

”Kyllä, jos hintataso kohdallaan. Jos tuotesarjasta löytyisi vielä kokovartalovoide ohuemmalla koostumuksella, tulisi erittäin laadukas ihonhoitopaketti.”

”Jos tuoksu olisi kuten Bellavita-voiteissa 20 vuotta sitten, voisin vaihtaa kyseisiin tuotteisiin. Tai jos tuoksu muuttuisi miellyttävämmäksi, en tosin osaa kuvailla miten. Jotain mietoa, pehmeää, puhdasta ja naisellista tuoksua. Suuri parannus on metallituubista siirtyminen muovisiin!”

”Ehdottomasti ostaisin ja suosittelisin muillekin. Pidin koostumuksesta ja hoitotuloksesta. Lisäksi tuubi oli kätevä: voiteet eivät pölyttyneet ja kynsien alustat eivät olleet täynnä rasvaa. Ulkoasu antoi ”hoidollista” luotettavuutta apteekkimaisella asullaan. Helppo napata tuubi värikoodin tunnistettavuuden mukaan, kumpi on päivä kumpi yö. Sopi hyvin myös miehille!”

”En usko että ostaisin. Usein ostan tuotteen nimenomaan tuoksun perusteella ja näissä voiteissa oli kyllä niin outo haju, että en ole tottunut siihen vieläkään.”

”En itselleni, mutta mies tykkäsi!”

”Perusarkikäyttöön ostaisin. Joskus tekee mieli satsata ja ostaa jotain ylellisempää, mutta normaaleina käyttötuotteina voisin noita kyllä pitää. Aion myös ehdottomasti käyttää aloittamani pakkaukset loppuun.”

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *