Reseptit

Grillatut porsaan kasleripihvit

Kesäjuhlien yksi parhaimmista puolista on maistuva ruoka. Grillatut porsaan kasleripihvit takaavat sen ainakin.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 viipaletta porsaan kasleria

Marinadi

  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl chiliketsuppia
  • 2 rkl sinappia
  • 1 tl grillausmaustetta
  • 1 tl kuivattua timjamia tai salviaa
  • rouhittua mustapippuria

Pinnalle

  • mineraalisuolaa

Valmistusohje

Grillatut porsaan kasleripihvit maistuvat kesäisissä grillijuhlissa.

Pane liha matalaan astiaan tai muovipussiin. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään ja kaada lihan päälle. Kääntele pihvejä, että ne maustuvat kauttaaltaan. Peitä astia ja sulje muovipussi. Anna maustua viileässä vähintään tunti tai seuraavaan päivään.

Ota pihvit hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyyhi pihvien pinnalta enin marinadi pois ja grillaa pihvejä ritilällä tai kypsennä niitä vuolukivellä 8-10 minuuttia.

Mausta kypsät kasleripihvit maun mukaan mineraalisuolalla.

X