Helppo grillilohi suolahipuilla
Lohi on varma valinta silloin, jos ruokapöydän tarjottavat askarruttavat. Tällä reseptillä valmistat maukasta grillilohta helposti.
Ainekset
- 200 g lohifileetä
- salaatinlehtiä
- paprikaa
- merisuolaa tai Maldon-suolaa
Valmistusohje
Näin valmistuu herkullinen ja helppo grillilohi suolahipuilla
- Leikkaa lohifileestä poikittain noin parin sentin paksuisia siivuja.
- Käännä siivut kyljelleen ja taita siivu keskeltä niin, että nahkapuolet tulevat vastakkain.
- Lado tiheäverkkoiseen halsteriin ja grillaa molemmin puolin kullanruskeiksi.
- Muista kääntää grillauksen aikana riittävän usein, ettei pinta pala.
- Tarjoile salaatinlehdellä ja paprikalla koristeltuna, ripottele grillilohen päälle hiukan karkeaa suolaa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous