Jokirapusalaatti
Kun lahjat on avattu ja laulut laulettu, on yöpalan vuoro. Jokirapusalaatti leivän päällä on aattoyön herkullinen iltapala joka saa juhlavan loppusilauksensa konjakkitilkasta.
Ainekset
- 200 g tilliliemeen säilöttyjä jokiravunpyrstöjä
- 1 dl majoneesia
- 150 g ranskankermaa
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- 2 tl ketsuppia
- tilkka konjakkia
- pari hyppysellistä chilihiutaleita
- tilli- ja ruohosipulisilppua
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Hakkaa valutetut ravunpyrstöt karkeasti pienemmiksi. Lisää sekaan tilli-ruohosipulisilppua. Sekoita majoneesiin ranskankerma, valkosipuli ja ketsuppi. Mausta konjakkitilkalla, suolalla, chilillä ja mustapippurilla.
2. Sekoita kastike rapusilppuun vasta tarjoiluvaiheessa. Syö jokirapusalaattia leivän päällä.
Lisää rapuherkkuja:
Ranskalainen rapukeitto
Helppo rapusalaatti
Rapusalaatti venäläiseen tapaan
Kotiliesi.fi: Jokirapu-caesarsalaatti
Kommentit
Jokirapusalaatti
Kommentit
Jokirapusalaatti
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous