22.7.2013

Helppo rapusalaatti

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

10 ravun lihat
2 avokadoa
1 varrellinen sipuli
1 nippu tilliä
1 dl majoneesia
puolikkaan sitruunan mehu
2 tl dijoninsinappia
1 tl tomaattipyreetä
suolaa
valkopippuria
salaatinlehtiä

Valmistusohje

Helppo rapusalaatti maistuu sekä leivän päällä että sellaisenaan.

1. Jätä muutama ravunpyrstö koristeeksi, ja hienonna loput ravunlihat. Halkaise avokadot. Poista niistä kivi ja kuoret. Kuutioi avokadonpuolikkaat. Hienonna sipuli ja tilli.

2. Sekoita majoneesin joukkoon sitruunamehu, sinappi ja tomaattipyree. Mausta seos maun mukaan suolalla ja valkopippurilla.

3. Sekoita hienonnetut aineet kastikkeen joukkoon.

4. Suikaloi salaatti ja levitä suikaleet lautasille. Nosta rapusalaatti kekoina salaatinlehtien päälle. Koristele annokset ravunpyrstöillä ja tillillä.

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi