Kalkkunavartaat thaityyliin
Kalkkunan ohutleikkeistä teet helposti vartaat. Chili, inkivääri ja seesaminsiemenet maustavat miedon kalkkunanlihan thaityyliin. Grillaa kalkkunanliha täysin kypsäksi. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liha pääse kuivumaan.
Ainekset
Kalkkunavartaat:
- noin 300 g kalkkunan ohutleikkeitä
Marinadi:
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl kalakastiketta
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 tl hienonnettua inkivääriä
- 1/2 tl chilirouhetta
- ripaus hiutalesuolaa
- seesaminsiemeniä
- silputtua korianteria
Valmistusohje
Kalkkunavartaat thaityyliin grillataan helposti näin:
1. Sekoita marinadi. Anna kalkkunan ohutleikkeiden maustua liemessä 30 minuuttia.
2. Grillaa kalkkunaleikkeitä kuumalla lämmöllä pari minuuttia puoleltaan mausteliemellä sivelleen. Mausta ripauksella suolaa ja ripottele päälle seesaminsiemeniä ja silputtua korianteria.
3. Tarjoa kalkkunavartaat thaityyliin esimerkiksi maapähkinäkastikkeen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin valmistat Välimeren kalkkunaleikkeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous