Karhunlaukkapesto
Karhunlaukkapesto on herkullinen kaveri kalaruoille, mutta maistuu myös sellaisenaan pastan seassa tai vaikkapa leivän levitteenä.
Ainekset
Karhunlaukkapesto:
- 1 dl huuhdeltuja karhunlaukan lehtiä
- 1 dl ruohosipulia
- 1 dl persiljaa
- 1 rkl pinjansiemeniä
- 1 rkl parmesaanijuustoa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl hunajaa
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Karhunlaukkapesto tehdään näin:
1. Voit sekoittaa karhunlaukkapeston kookkaassa huhmaressa tai teholeikkurissa. Mittaa ainekset teholeikkuriin ja aja sekaisin. Tarkista maku.
2. Tarjoa karhunlaukkapesto esimerkiksi kalapullien kanssa tai sellaisenaan leivän levitteenä kala-aterialla.
Katso myös: Pesto rucolasta ja bsilikasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Vihreä pesto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous