Reseptit

Miniröstit

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 yleisperunaa (esim. Matilda)
  • 0.5 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • voita ja öljyä paistamiseen
  • Lisäksi:
  • mätiä
  • ranskankermaa
  • tillisilppua

Valmistusohje

Miniröstit paistetaan pannulla rapeiksi ja tarjoillaan heti.

Kuori ja raasta perunat melko hienoksi raasteeksi. Lisää suola ja pippuri. Kuumenna voi-öljyseos tarttumattomalla paistinpannulla. Painele perunaseos pieniksi, ohuiksi letuiksi pannulle. Paista röstit keskilämmöllä ruskeiksi ja rapeiksi. Nosta röstit lautasille ja lisää päälle ranskankermaa, mätiä ja tillisilppua. Pyöräytä pinnalle pippuria.

 

X