Reseptit 1.2.2014

Nasi Goreng – indonesialainen paistettu riisiruoka

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 dl kypsää riisiä
2 valkosipulinkynttä
1 tl currya
2 rkl öljyä
2 tl sambal oelekia
2 kevätsipulia
100 g katkarapuja
2 munaa
1 rkl makeaa soijaa

Valmistusohje

Nasi Goreng on indonesialalinen kotiruoka, joka valmistuu nopeasti ja helposti.

1. Kuumenna öljy vokissa. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja curry. Kuumennahetki.

2. Lisää riisi, sambal oelek ja silputut sipulit. Paista sekoitellen, kunnes riisi on kuumaa. Lisää munat ja sekoita. Lisää katkaravut ja mausta soijalla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi