Ruis-tabbouleh
Valmista tabbouleh-salaatti suomalaisittain terveellisestä rukiista. Sekaan sopivat myös kirsikkatomaatit sekä ruusukaalit.
Ainekset
Ruis-tabbouleh:
- 2 dl viljariisiä (esim. ruis)
- 400 g ruusukaaleja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 dl ruohosipulia
- 2 dl lehtipersiljaa
- 2 dl minttua
- 1 dl korianteria
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä viljariisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
2. Valuta tarvittaessa tiheässä siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä.
3. Sekoita viljariisin joukkoon keitetyt ruusukaalit ja hienonnetut yrtit. Sekoita raastettu sitruunankuori ja -mehu, öljy, suola ja pippuri keskenään, ja kaada kastike ruoan joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous