Thaisalaatti varhaisvihanneksista
Thaisalaatti varhaisvihanneksista tehdään kaalista, retiiseistä, nippuporkkanoista ja avomaankurkusta. Salaatti sopii grilliruokien kylkeen.
Ainekset
Thaisalaatti varhaisvihanneksista
- 500 g varhaiskaalia
- 8 retiisiä
- 2 nippuporkkanaa
- 1 avomaankurkku
- 1/2 ruukku korianteria ja/tai minttua
- 1 chili
- 2 limetin mehu
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl soija- tai kalakastiketta
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
Thaisalaatti varhaisvihanneksista tehdään helposti näin:
1. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat, retiisit ja kurkku. Hienonna yrtit ja chili. Laita kasvikset kulhoon.
2. Sekoita kastike limemehusta, öljystä ja kalakastikkeesta. Mausta kastike sokerilla ja kaada salaattiainesten päälle. Kääntele ainekset sekaisin. Tarjoa thaisalaatti varhaisvihanneksista heti.
Katso myös: Voikukka-perunasalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Vietnamilainen kaali-yrttisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous