Reseptit

Tryffelimarinoitu mozzarella

Tryffeliöljyllä aateloitu mozzarella on jotain niin hyvää, että sitä on vaikea selittää.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 palloa mozzarellaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • muutama tippa tryffeliöljyä
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

Valuta mozzarellapallot ja laita ne kannelliseen astiaan. Sekoita pienessä kulhossa ranskankerma, tryffeliöljy ja mustapippuri.

Kaada kastike mozzarellapalloille ja kääntele niin, että kastike maustaa pallot kauttaaltaan. Sulje kansi ja anna marinoitua yön yli.

Tarjoile tuttuun tapaan tomaattiviipaleiden ja tuoreen basilikan kera.

X