Ruokajutut

Runebergintorttu-fanin hittiherkku: helppo ja ihana runeberginkääretorttu

Etkö jaksa leipoa yksittäisiä runebergintorttuja? Runeberginkääretorttu on ratkaisu ongelmiisi: se maistuu ihanasti runebergintortulta ja on sekä helppo että nopea valmistaa.
17.1.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Runeberginkääretortussa maistuvat samat maut kuin runebergintortussakin: vadelma ja manteli. Juhlava kääretorttu kätkee sisäänsä kuitenkin myös jotain, mitä runebergintortuissa ei olla totuttu näkemään: kermaa ja tuorejuustoa.

Muun muassa tällaisia runeberginkääretorttuja Instagram-käyttäjät ovat kahvipöytiinsä loihtineet:

Henkilön Anni (@anmariia) jakama julkaisu

Hyvää Runebergin päivää! #runeberginkääretorttu

Henkilön Heini (@heinisippola) jakama julkaisu

Nostivatko kuvat veden kielellesi? Leivo sinäkin runeberginkääretorttu esimerkiksi Kinuskikissan, Kermaruusun tai Liemessä-blogin ohjeen mukaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *