Mainos Yleinen

Suomalainen innovaatio Kaura Pro – uusi tapa syödä kauraa

Voimaruoka Kaura Pro on aivan uusi tapa syödä kauraa. Runsaskuituinen ja vatsaystävällinen kaura, proteiinien aatelia edustava heraproteiini sekä lukuisista hyödyllisistä vaikutuksista tuttu herkullinen mustikka löytyvät nyt helposti yhdestä ja samasta tuotteesta. Hyvät ravintoaineet optimaalisessa suhteessa.
15.10.2017 Teksti: Yhteistyössä Kaura Pro

Vatsalle, lihaksistolle, sydämelle – tutkitusti terveellistä

Kotimainen kaura on viljojen ykkönen, jonka terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Se sisältää tasapainoisessa suhteessa enemmän proteiinia, vitamiineja, hiilihydraatteja ja ravintoaineita kuin muut jyvälaadut. Kauran sisältämä ravintokuitu vaikuttaa monella tapaa elimistön toimintaan, ja sitä on tärkeää saada ravinnosta riittävästi. Kuitua on kahdenlaista: liukenematonta, suolen toimintaa edistävää sekä liukoista kuitua, joka auttaa hallitsemaan veren kolesterolitasoa. Kaurassa on runsaasti juuri kolesterolille suotuisia liukoisia kuituja. Kauran kuidut ovat elimistölle loistava lähde hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja näläntunteen pitkään loitolla.

Kaura Pron sisältämä heraproteiini on proteiinien aatelia. Nopeasti imeytyvä heraproteiini varmistaa lihaksiston, luuston ja kudosten riittävästä proteiinien saannista. Proteiini auttaa pysymään kylläisenä, kun samanaikaisesti elimistön perusaineenvaihdunta ja energiankulutus toimivat tehokkaasti. Heraproteiini sisältää 8–9 välttämätöntä aminohappoa, jotka osallistuvat erilaisten elimistölle tärkeiden vasta-aineiden, entsyymien sekä hormonien tuotantoon.

Mustikka on todellinen metsiemme hyvinvointipommi. Antioksidanttisten yhdisteiden lisäksi mustikka sisältää kuitua sekä C- ja E-vitamiineja, ja lisäksi muun muassa sinkkiä, magnesiumia, kaliumia, sekä useita B-ryhmän vitamiineja. Mustikan siemenet sisältävät myös elimistölle hyödyllisiä rasvahappoja.

Kotimainen uutuus hellii vatsaa

Kaikki yhdestä pussista – valmiiksi mietittynä

Pohjanmaalla kehitetty ja valmistettu Kaura Pro on terveellinen ja nopea välipala. Valmiin Kaura Pro –sirotteen voi sekoittaa jogurttiin, viiliin tai perinteiseen puuroon. Marjojen, maidon tai mehukeiton kanssa siitä valmistuvat myös herkulliset smoothiet.

Kaura Pron sisältämä proteiini pitää huolta lihaksiston ja luuston toiminnasta. Proteiini ja kaura tarjoavat arkisissa askareissa lihasten käyttöön pitkäkestoista energiaa sekä välttämättömiä aminohappoja ja pitävät kylläisenä. Liikunnan jälkeen ne puolestaan korjaavat elimistön energiavajetta ja auttavat lihasten palautumisessa. Kaura Pron sisältämät kaura- ja psylliumkuidut tasapainottavat vatsan toimintaa ja lisäksi kauran sisältämällä beetaglukaanilla on vähintään 3 g vuorokaudessa nautittuna kolesterolia alentava vaikutus. Kaura Pron herkullinen maku on aidoista kotimaisista mustikoista.

Suomalainen Voimaruoka Kaura Pro ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia lisäaineita. Valmiste on vähälaktoosinen ja kuitupitoisuutensa ansiosta myös erittäin vatsaystävällinen.

Kaura Pron löydät:Suomalainen terveyspommi KauraPro

  • ruokakauppojen proteiini- tai välipalatuotehyllystä
  • tavaratalojen terveystuoteosastoilta
  • luontaistuotekaupoista ja apteekeista

Lue lisää Kaura Pron voimaruoasta!

Kommentit (5)

Mikä ero on lisäaineella ja keinotekoisella lisäaineella? Tuoteselosteessa on mainittu sitruunahappo, stevioglygosidi ja aromi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *