Maustetut joulupähkinät
Maustetut joulupähkinät ovat täydellistä naposteltavaa lämpimän glögin kanssa.
Ainekset
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl siirappia
- 1 tl piparkakkumaustetta
- 200 g erilaisia pähkinöitä
- ripaus sormisuolaa
- 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
Valmistusohje
Nopein glögin kanssa tarjottava pikkunaposteltava syntyy pähkinöistä ja manteleista. Pannulla öljyn, jouluisten mausteiden ja siirapin kanssa hieman tahmeiksi paahdetut pähkinät sopivat myös joulun ajan salaatteihin makua, näköä ja purutuntumaa antamaan.
Valmista maustetut joulupähkinät näin:
Kuumenna rypsiöljy ja siirappi paistinpannulla. Lisää piparkakkumauste ja pähkinät. Kääntele seoste niin, että pähkinät paahtuvat hieman ja maut tarttuvat pähkinöiden pintaan. Ripottele joukkoon sormisuolaa ja rosmariinia. Sekoita ja kaada pähkinät lautaselle jäähtymään. Tarjoile glögin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous