Kalapuikot ja tartarkastike
Kalapuikoista ja tartarkastikkeesta syntyy maittava ateria. Tarjoile niiden lisäksi vielä raikasta salaattia.
Ainekset
- 250 g kuitupitoisia kalapuikkoja
Kastike
- 1 sipuli
- tilliä ja persiljaa
- 1 dl kevytmajoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl sinappikurkkusalaattia
- mineraalisuolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli ja persilja. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja mausta kastike maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla.
Levitä kalapuikot leivinpaperin päälle pellille. Paista niitä 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita.
Tarjoa kalapuikot keitettyjen perunoiden, salaatin ja tartarkastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous