Sillisuupalat uusista perunoista
Kotimaiset varhaisperunat ovat kesäherkkujen kärkikaartia. Huikea suupala syntyy perunasta ja sillistä.
Ainekset
- 6 keitettyä varhaisperunaa
- 1 rkl voita
- 1 rkl öljyä
- 1 dl ranskankermaa tai smetanaa
- raastettua piparjuurta
- matjessilliä paloina
- tilliä ja ruohosipulia
Valmistusohje
1. Keitä pestyt perunat juuri ja juuri kypsiksi. Anna jäähtyä ja halkaise perunat pitkittäin.
2. Kuumenna teflonpannulla voi-öljyseos. Paista perunoiden leikkauspinta kauniin ruskeaksi. Anna jäähtyä hetki. Lusikoi perunoille smetanaa tai ranskankermaa, ripottele päälle vähän raastettua piparjuurta.
3. Lisää sillipalat ja koristele tillillä sekä ruohosipulilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous