Savukalakaviaari
Valmista savukalasta herkullinen tahna.
Ainekset
- 1 pieni savukala
- 1 punasipuli
- 2 maustekurkkua
- nippu tilliä
- 1 dl ranskankermaa tai smetanaa
- 1 rkl sinappia
- 1 tl hunajaa
Valmistusohje
Silppua ruodittu kala, sipulit ja tilli karkeaksi rouheeksi. Rakenne saa olla lohen mädin karkeusastetta. Mausta ranskankerma sinapilla, hunajalla ja etikalla hapanimeläksi ja kirpeäksi. Sekoita kerma kalasilpun joukkoon. Mausta mustapippurilla. Anna maustua ja tarkista maustumisen jälkeen suolatilanne.
Vihje:
Valmiiksi maustetut tuorejuustot käyvät tahnaan ranskankerman tilalle. Kokeile yrttijuustoja tai piparjuurijuustoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous