Pikapaistetut juurekset
Ainekset
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 1-2 naurista tai raitajuurta
- 100 g ruusukaalia tai papuja
- 1 punasipuli
- 1.5 rkl rypsiöljyä
- ¼ tl rouhittua pippurisekoitusta
- veitsenkärjellinen suolaa
- ½-1 tl yrttisekoitusta
- ½-1 dl omenamehua
Valmistusohje
1. Kuori juurekset ja suikaloi, puhdista ja halkaise ruusukaalit, kuori ja lohko sipuli ja paista kaikki öljyssä suurella pannulla tai vokkipannussa.
2. Lisää mausteita ja vähän omenamehua ja kypsennä kannen alla kasvikset juuri ja juuri kypsiksi.
3. Tarjoa kasviksia lisäkeruokana esimerkiksi paistetun kalafileen tai lihapullien kanssa.
370 kJ (90 kcal) 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous