Mausteinen mustikkakeitto
Kotimaisesta superfoodista valmistettu mausteinen mustikkakeitto sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi. Rasvaton raejuusto antaa sopalle mukavaa purutuntumaa ja hyvän proteiinilisän.
Ainekset
- 7 dl vettä
- 4 dl mustikoita
- 0.5 dl sokeria
- 0.5 tl kardemummaa
- 1 tähtianis
- 2 rkl perunajauhoja
- 1 dl vettä
Lisäksi:
- rasvatonta raejuustoa
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan vesi, mustikat, sokeri, kardemumma ja tähtianis. Keitä noin 10 minuuttia ja nosta kattila liedeltä.
2. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää suurus liemeen yhtäjaksoisesti kaataen ja samalla puuhaarukalla sekoittaen. Kiehauta keitto ja pane se jäähtymään kulhoon. Ripottele pinnalle vähän sokeria.
3. Tarjoa raejuuston tai kermavaahdon kanssa.
Katso myös muita mustikkaisia reseptejä:
Mustikka – omanmaan superfoodia parhaimmillaan
Mustikka-talkkunajuoma
Mustikka-kasvissmoothie
Kotiliesi.fi: Herkkuja mustikasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous