Paahdettu kukkakaali
Kotimainen kukkakaali on maukasta myös paahdettuna ja seesamilla maustettuna.
Ainekset
- 1 keskikokoinen kukkakaali
- suolaa, pippuria
- 50 g voita
- 2 tl seesamiöljyä
- 3 rkl seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Paahdettu kukkakaali valmistuu paloiteltuna uunissa helposti näin:
1. Paloittele kaali, mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lisää kukkakaalinpalojen pinnalle seesamiöljy ja voi lastuina.
3. Kypsennä kukkakaalia 200-asteisessa uunissa 1 tunti kerran kääntäen. Viimeistele paahdettu kukkakaali ripottelemalla sen pinnalle seesaminsiemeniä.
Vinkki: Kukkakaali sopii moneen. Kokeile esimerkiksi tai
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet ruokaisan kukkakaali-linssikeiton
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous