Glitz & Glam

Toukokuun 2014 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jipii! Taas se aika kuukaudesta… ja tällä tarkoitan LivBoxin saapumista, en ”niitä” päiviä.

Toukokuussa teemavärinä on violetti. 

Tässä kuussa boxi oli taas hyvin ”täyteläinen”. Boxin teemana on kevät ja kesän tuleviin juhliin valmistautuminen. Kirjeessä Sanna-Kaisa kertoo ottavansa suunnaksi uudet haasteet, eli Sanna-Kaisa jättää LivBoxin. Tsemppiä Sanna-Kaisa sinne uusiin haasteisiin! Kukahan tulee jatkamaan Tuulin ja Sanna-Kaisan tekemää työtä? Se jää nähtäväksi.

Ibero Helmikorvakorut 9,90 € / kpl

Minusta oikein ihanat! Niin uskomatonta, kuin se onkin, niin minä käytän nykyään helmikoruja. Olen tosiaan ennen käyttänyt hyvin toisesta ääripäästä olevia koruja. Niin se maku muuttuu ja kehittyy. Minä tykkäsin, että boxista tuli koruja!

Paese Rouge With Argan Oil -poskipuna 5,95 € / 6 g

Poskipuna sisältää kosteuttavaa ja uudistavaa arganöljyä. Lisäksi poskipuna sisältää A-, C- ja E-vitamiineja.

Minä sain sävyn 37, joka on oranssinen persikka, lähes kuparinen. Hyvin kimalteinen ja sävyltään muutenkin kesälle soveltuvin poskipuna. Poskipuna tuoksuu melko voimakkaasti. Luonnollisestikin puuterisessa poskipunassa se arganöljy on INCI-listan loppupuolella, eli sitä on hyvin vähän. En tiedä onko tämä arganöljy poskipunassa enemmänkin myyntikikka, mutta ei siitä varmaan haittaakaan ole.

ACO Sun cerat SPF 30 3,27 € / 5 g

Aurinkovoide huulille. Erittäin vedenkestävä huulivoide suojaa pitkäkestoisesti UV-säteitä vastaan. Sisältää E-vitamiinia ja Canola-öljyä, joka muuten kuulostaa hienolta, eikös vain? Canola-öljy on kuitenkin vain geenimuunnellusta rypsistä valmistettua rypsiöljyä. Ihonhoidon kannalta on oikeastaan yhdentekevää mistä öljy on valmistettu. Aiheesta kiistellään yhtä paljon, kuin siitä, että mikä ruokaöljy on terveellisin? Joku vannoo oliiviöljyn nimeen ravinnossa, kuin ihonhoidossa, kun toinen taas kookosöljyn. Meille suomalaisille rypsiöljy on kovin arkinen ja siksi sillä ei ole vahvaa markkinointiarvoa.

Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour 9,50 € / 13,3 ml

Hienojakoista timanttijauhetta, platinaa ja alumiinia sisältävä kynsilakka vahvistaa kynsiä ja estää lakkauksien lohkeilun. Lakkauksen luvataan kestävän jopa 10 päivää.

Minulla ei ole koskaan ollut Sally Hansenin kynsilakkaa. Hoitolakkaa ja pikakuivattajaa on, mutta ei värilakkaa. Kiintoisaa kokeilla Sally Hansenia, mutta minulle sattunut sävy ei ole kaikista mieleisin. Ihan kivan kesäinen ja siksi saa jäädä odottamaan kesäisempiä päiviä. Pullo on muuten hyvin kaunis.

Dolce & Gabbana Dolce EdP 73,50 € / 30 ml ja 95,90 € / 50 ml

Valkoisia kukkia, kuten amaryllista. Raikas, pehmeä ja naisellinen tuoksu, jossa kukkien lisäksi täyteläisyyttä antavaa myskiä ja santelipuuta.

Oijoi! Ihastuin tähän Dolceen laivan tax free -myymälässä. En vain raaskinut ostaa kolmatta tuoksua, joten Dolce jäi vielä odottamaan. Tuoksu on minusta aivan ihana! Rakastan valkoisten kukkien tuoksua ja olen itse tuntevinani hennosti liljan tuoksua, joka on yksi lemppari kukkani. Niin keväisen raikas ja kepeä tuoksu.

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF 30 77,00 € / 22 ml

Tehopohjuste, joka häivyttää juonteita ja ihohuokosia. Ihon sävyä tasoittava ja heleyttävä pohjustaja, joka pohjustaa ihon meikkipohjaa varten. Suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan.

Loistava tuote, voin heti kertoa! Tätä olen levittänyt kymmenien asiakkaiden kasvoille ennen meikkiä. Pohjustajan antama heleys on todella kaunis ja tasoittavuus. Lisäksi on mukava tietää, että hääjuhlijat ovat hyvin suojattuina haitallisilta UV-säteiltä. Tämä on tähän mennessä ainut pohjustaja, jossa on kaikki samassa. Tasoittaa, häivyttää, heleyttää (todella tehokkaasti), antaa meikkipohjalle kestoa ja suojaa UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta.  

Lisäksi sain 10 euron alennuskoodin Dermalogican verkkokauppaan.


Cutrin Reflection Color Boost Shampoo & Conditioner 15,90 € / 300 ml & 15,90 € / 200 ml

Auttaa säilyttämään hiusvärin hehkua pidempään. Tuotteet sisältävät UV-suojan.

En ole vuosiin käyttänyt Cutrinin tuotteita (muuta kuin syväpuhdistavaa shampoota). Ihan kiva kokeilla.

Minusta toukokuun LivBox on loistava! Vaikka Paese ei minua niin sykähdyttänyt, niin en anna sen häiritä. Plussaa korviksista. Oli kiva, että boxissa oli koruja. Myös Dolce & Gabbanan tuoksu oli tervetullut, sillä olen halunnut sen itselleni.

Minun toukokuun LivBox sisälsi korun lisäksi 3 täysikokoista, kaksi matkakokoista ja kaksi näytekokoista tuotetta, eli boxi sisälsi alennuskoodin lisäksi 8 tuotetta. Hulppea boxi! Hieman boxeissa oli vaihtelevuuksia, kuten esim. toiset saivat kynsilakan sijaan minikokoisen maskaran.

Miltä toukokuun boxi vaikutti? Piditkö vai et?

X