Glitz & Glam

Lily Lolo -viikko: yhteenveto & arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin viikko vierähti vauhdikkaasti! Lily Lolon teemaviikko alkaa olla pulkassa ja on aika päättää tämä viikko. Näin viikon päätteeksi minulla on vielä yksi kiva juttu… arvonta! Pretty.fi tarjosi teille arvottavaksi Lily Lolo Complexion Collection -lahjapakkauksen.

Mutta ensin teen yhteenvetoa mineraalimeikkisarjasta Lily Lolo.

Lily Lolo ei ollut minulle ennestään kovin tuttu. Brändi oli tuttu, tuotteista olin tietoinen, sillä olinhan minä muutaman vuoden niistä lukenut blogeista. Omaa kokemusta ei ollut kuin meikkipohjasta, josta olen kovasti pitänyt. Olen suositellut tutuilleni Lily Loloa, vaikka kaikkea en ollutkaan itse testannut. Tiesin kyseessä olevan laadukas ja melko edullinen mineraalimeikkimerkki. Oli aivan mieletöntä päästä tutustumaan Lily Loloon näin perusteellisesti. Toivottavasti saitte tästä viikosta itsellennekin jotain.

Minun mielestäni Lily Lolon vahvuus on meikkipohjissa. Mielettömän kaunista jälkeä aikaansaava mineraalipuuteri, joka antaa ihanan heleyden. Kestää todella hyvin, eikä korosta kuivaa ihoa. Peittokyky ei ole huippuluokkaa, mutta peittää pieniä ihovirheitä ja häivyttää kyllä tehokkaasti suurempiakin ihovirheitä. Ihosta tulee luonnollisen kaunis ja meikkipohjaa ei tunne kasvoilla.


Lisäksi viimeistelypuuteri sai minut hullaantumaan. Olen nykyään heleyden perään ja haen täysin mattaisen meikkipohjan sijaan luonnollista heleyttä.

Huuli- ja poskipunasta tulivat myös ehdottomia suosikkeja. Sävyt Romantic Rose ja Oh La La ovat mielettömän kauniita. Koostumus huulipunassa on miellyttävä ja puna on todella pigmenttinen. Siveltimistäkin löytyi muutama helmi.

Vähiten innostuin maskarasta, häivytyssiveltimestä ja luomiväreistä, paitsi sävystä Stark Naked. Siitä tuli minun yksi lemppareistani. En kokenut mitään Lily Lolon tuotetta aivan surkeaksi. Maskara on siinä hilkulla, koska aluksi varisee voimakkaasti. Nämä mainitsemani olivat minun mielestäni Lily Lolon heikoimmat tuotteet. Tietysti tähän mielipiteeseeni vaikuttavat myös omat tottumukseni.

Kaiken kaikkiaan Lily Lolo on monipuolinen ja mielenkiintoinen mineraalimeikkimerkki, joka on kuitenkin melko edullinen. Uudistunut ulkoasu antaa merkille tyylikkyyttä. Pidän uudistuneesta ulkonäöstä todella paljon. Tuotteet ja pakkaukset vaikuttavat viimeistellyiltä. Suosittelen tutustumaan, jos aikaisempaa kokemusta ei ole.

Sitten esittelen arvonnan palkinnon.

Arvottavana olisi tällainen Complexion Collection -lahjapakkaus.

Pakkaus on hyvin tyylikäs sisältä.

Lahjapakkaus sisältää mineraalimeikkipuuteri, viimeistelypuuterin ja kabukin.

Voittaja saa valita kolmesta sävyvaihtoehdosta oman lahjapakkauksen.

Pale (sisältää sävyn Porcelain, Translucent Silk Finishing -viimeistelypuuterin ja Super Kabukin)
Light (sisältää sävyn Blondie, Flawless Silk Finishing -viimeistelypuuterin ja Super Kabukin)
Medium (sisältää sävyn In the Buff, Flawless Silk Finishing -viimeistelypuuterin ja Super Kabukin)

Palkinnon arvo 54,90 euroa.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

– osallistu kommentoimalla tähän postaukseen tai lähettämällä osallistumisesi sähköpostitse minulle minttura@hotmail.com
– kerro ensimmäisestä mineraalimeikistäsi. Jos aikaisempaa kokemusta ei ole, niin kerro mitä sinua ensimmäisenä kiinnosti kokeilla.
– jos jätät kommenttiisi sähköpostiosoitteen, niin sitä nopeammin saan sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii.

Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa, eli sunnuntaina 15.6. klo 20.00 osallistumisaika päättyy.

Onnea arvontaan! 🙂

Näin päätän Lily Lolo -viikon. Toivottavasti viihdyitte ja saitte itsellenne tarpeellista tietoa.

Palkinnon arvottavaksi tarjoaa Pretty.fi -verkkokauppa.

X