Glitz & Glam

Vihdoinkin Suomessa!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen oli Maybellinen Baby Lips -huulivoiteiden lanseeraustilaisuus. Maailmalla jo kauan hypetetyt huulivoiteet ovat nyt vihdoinkin Suomessa. Vaikka toisinaan tuntuu, että minä olen aivan pihalla mikä maailmalla on hot ja mikä in, niin nämä Baby Lipsit minäkin tiesin.

Baby Lips -huulivoiteita on odotettu kuin kuuta nousevaa. Monet ovatkin tilanneet Baby Lipsinsä ulkomailta tai kantaneet niitä ulkomaan matkoiltaan kotiin. Aluksi ihmettelin mikä näistä nyt niin erityisiä huulivoiteita tekee? Nyt tutustuttuani paremmin idea avautui minulle. Pohdin asiaa postauksen loppupuolella.

Säteilevä Tarja L’Oréalilta toivotti meidät tervetulleiksi. Ihastelin heti sisään tullessani kaikkien Maybellinen PR-henkilöiden kukkapantoja, joissa koristeli kukkien lisäksi Baby Lips -huulivoiteita. Kaikki olivat niin upean värikkäitä ja teeman mukaisia.

Aluksi meidät tutustutettiin Maybellinen historiaan. Tämä on minulle tuttu tarina, sillä olen täällä blogissakin sen kertonut vuonna yks ja kaks. Lainaan vanhasta postauksestani tiivistelmän.

Tiesitkö, että…?

– Maybellinen perustaja Thomas Williams keksi maskaran vuonna 1913 siskollensa, joka oli rakastunut mieheen, jonka halusi lumota tummilla ripsillä ja kulmilla. Tuolloin maskara koostui vaseliinista ja hiilestä.


-Maybelline sai nimensä perustajansa Mabel siskon ja maskarassa käytetyn vaseliinin mukaan… Maybelline.


– Maybelline oli ensimmäinen kosmetiikkayritys joka mainosti radiossa (1930-luvulla) televisiossa (1950-luvulla). Maybelline oli myös ensimmäinen kosmetiikkayritys joka teki yhteistyötä tähtien kanssa.


– Maybellinen Great Lash maskaroita myydään joka 7. sekunti. (korjaus tähän: uusimman tiedon mukaan joka sekunti myydään yksi Great Lash -maskara)


– L’Oréal omistaa myös Maybellinen nykyään.


– Maybelline tuli Suomeen vasta 1998.

Baby Lips -huulivoiteita löytyy 6 erilaista, joista 3 on sävyllisiä ja 3 sävyttömiä. Sävyttömissä huulivoiteissa on aurinkosuojakerroin (SPF 20).

Vaihtoehtoja ovat:

Mint Fresh (SPF 20) – mintun tuoksu
Intense Care (SPF 20) – kirsikan ja mantelin tuoksu
Hydrate (SPF 20) – sitruunan ja basilikan tuoksu
Pink Punch (vaalenpunainen) – passionhedelmän tuoksu
Peach Kiss (nude) – persikan tuoksu
Cherry Me (punainen) – kirsikan tuoksu

Baby Lips -huulivoiteet tulevat myyntiin kaikkialle elokuun loppupuolella, mutta niitä löytää aikaisemmin Sokos-tavarataloista. Sokoksille Baby Lipsit tulevat muistaakseni heinäkuussa. Suositushinta-arvio on 3,90 euroa.

Pakkaukset ovat iloisia ja pirteitä. Ehkä vähän nuorisolle suunnattuja, mutta toisaaltaan hauskan kujeilevia. Väriyhdistelmät pakkauksissa ovat hauskoja.

Ruokatarjoilu oli New York teemalla, sillä onhan Maybelline nykyää Maybelline New York.

Tarjolla oli hampurilaisia, hot dogeja, pizzaa, kerrosleipiä, cup cakeseja, juustokakkua ja paljon muuta! En edes jaksanut maistaa kaikkea ihanaa mitä oli tarjolla. Viimeisen päälle oli tarjoilut meille bloggaajille.

Mukaamme saimme ottaa Maybelline Baby Lips -pakkaukset.

Oli myös ihania Baby Lips -kännykän kuoria, mutta ei taida sopia minun kännykkääni.

Tässä koko kokoelma Baby Lips -huulivoiteita. Eivätkö olekin ihastuttavia?

Luulen näiden nousevan suureksi hitiksi myös täällä Suomessa, sillä suomalainen nainen kuluttaa elämänsä aikana melkoisen määrän huulivoidetta. Niiden käyttö aloitetaan jo lapsena ja vielä kiikkustuolissakin sipaisemme huulivoidetta huulille. Törmään hyvin usein työssäni asiakkaani lausumaan lauseeseen: en käytä huulillani mitään muuta, kuin huulirasvaa. Baby Lipsien suosio tulee varmasti perustumaan niiden helppouteen. Se on huulivoide, mutta samalla huulille voi saada sävyä. Kätevä kantaa mukana, helppoa lisätä, eikä ”huulimeikistä” tarvitse huolehtia, se ei karkaa juonteisiin.

Pääsimme nauttimaan auringosta kattoterassille ja ihailemaan näkymiä. Helteinen Helsinki keskiviikkoiltana.

Vapaan seurustelun aikana oli mahdollisuus käydä Sakari ”Sakke” Majantien (kaikki tietää Huippumalli haussa -ohjelman valokuvaajan) kuvattavana. Parhaimmat otokset saattavat päästä printtimainoksiin. Olen kertonut etten tykkää olla kameran edessä, joten minä passasin tämän mahdollisuuden. Johan Sakke olisi hermostunut, jos olisi yrittänyt ohjata tällaista puupökkelöä. Antaa niiden poseerata kameroille, joita kamera rakastaa ja jotka tuntevat olonsa kotoisaksi.

Lopuksi meille oli Krista Siegfridsin yksityiskeikka. Tyrmäävän kaunis Krista lauloi upealla äänellään. Kaunis ääni saa aina ihoni nousemaan kananlihalle.

Oli tilaisuudessa myös minun idolini Mariela Sarkima. Minulle kävi vähän nolosti, sillä Mariela tuli luokseni moikkaamaan ja minä olin jo käsi ojossa kättelemässä ja esittäytymässä. Marielan otsari ja uudet silmälasit muuttivat ulkonäköä sen verran paljon, etten heti häntä tunnistanut. *äääk! Vieläkin nolottaa!*

Mikä Baby Lips sinulle saisi olla?

Minun lempparini on pinkki Pink Punch.

Onko Baby Lipsit jo tuttuja? Kuinkas moni huulirasva-addikti innostui näistä pian kauppoihin tulevista uutuuksista?

X