Glitz & Glam

Ihanan tuoksuvia ostoksiani Lushilta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen postasin vähän kantaa ottavaa postausta. Tänään ajattelin esitellä mitä muuta tilasin Lushilta, kuin sen kantaa ottavan saippuan.

lush

Tosiaan Rakkaussaippua oli se miksi Lushin verkkokauppaan menin, mutta samalla ostoskoriin tipahti muutama muukin tuote.

lush1

Rakkaussaippua 5,95 €

Homovastaista lainsäädäntöä vastaan kampanjoiva saippua. Kaikista 25.6.-5.7. myydyistä saippuoista saatu tuotto menee All Out -järjestölle, joka taistelee seksuaalivähemmistöjen puolesta.

Saippuassa tuoksuu ihanasti makeat appelsiinit ja mausteet. Minulle tuoksusta tulee mieleen M.A.C. -mehujää, eli ilmeisesti tunnen tuoksussa myös colan tuoksua.

gayisok1

Saippua tuoksuu ylelliseltä, mutta se myös näyttää siltä. Tämä kultaharkko on ihanan pehmeä. Eilinen postaukseni saippuan kampanjasta löytyy täältä.

lush3

Comforter 11,50 € / 100g

”Kosteuttava, marjainen suihkugeeli tuoksuu huumaavan ihanalta mustaherukalta ja sypressiltä. Suihkuhetki Comforterin kanssa on kuin rauhoittava halaus. Tätä tuotetta on rajoitettu määrä, eikä sitä ole saatavilla oikeastaan missään muualla!”

Njami, njami! Tämä tuoksuu niin ihanalta! Muistan, kun Miss Piggy’s Pearl -blogin Salla postasi tästä. Totesin heti, että tuota on pakko saada. Minähän myös rakastan Lushin joulukauden saippuaa Snow Fairya. Salla kertoi tämän olevan makea tuoksultaan.

lush5

Comforter on koostumukseltaan aika lirua, mutta vaahtoaa ja levittyy silti hyvin. Tässä on sama tuntuma, kuin viime joulun So White -saippuassa oli. Tuoksu on ihanan karkkinen ja marjaisa. Hyvin vahva tuoksu, joka jää iholle pidemmäksi aikaan. En ihan tiedä onko tämä aivan yhtä hyvä, kuin Snow Fairy? Siinä ja siinä… mutta väri on niin kaunis!

lush2

Yummy Mummy 10,50 € / 100g

”Herkullisentuoksuinen äitienpäiväsuihkugeeli, joka sisältää mm. kurjenpolvea, brasilialaista appelsiinia ja tonkapapu absoluuttia. Tuoksu on kuitenkin hedelmäisen mansikkainen. Suihkugeelin kehittäjä on keksinyt aikoinaan myös Snow Fairyn. Onko Yummy Mummysta Snow Fairyn haastajaksi?”

No itse asiassa Yummy Mummy on enemmän mieleeni, kuin Comforter ja onkin mielestäni parempi haastaja Snow Fairylle. Tämä äitienpäiväsuihkugeeli piti hankkia jo silloin keväällä, mutta unohtui. No nyt kun tilausta tein Lushille, niin samalla tämänkin kotiutin. Onneksi oli vielä myynnissä.

lush4

Yummy Mummy on niin kauniin väristä! Koostumus on perinteisemmän Lush-suihkugeelin tyylinen, eli keskipaksua. Tuoksu on makea, kevyesti kukkaismainen ja ah, niin jotenkin harmoninen! Minä rakastan tätä tuoksua!

lush8

”Ravitsee kuivia hiuksia. Pehmentävä kookosshampoo kaikille hiustyypeille! Trichomania tarkoittaa “rakkaudesta hiuksiin.” Sopii kaikille hiuslaaduille, mutta tekee erityisen hyvää kuiville ja kiharoille hiuksille. Vetivert-öljy tuoksuttaa hiuksia ja hoitaa päänahkaa. Kookospähkinä sisältää manganeesia, kuparia ja seleeniä. Se on ravitseva kosteuttaja, joka tekee ihmeitä kuiville ja kärsineille hiuksille. Kookos myös ehkäisee sienten kasvua, joten se auttaa pitämään hilseen poissa ja hoitaa kuivaa, kutisevaa päänahkaa. Kookosöljy tekee hiuksista kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Se estää sähköisyyttä, takkuja, katkeilua ja latvojen haaroittumista.”

Halusin kokeilla itselleni palashampoota. Mieheni tykkää todella paljon niistä rasvoittuville hiuksille tarkoitetuista shampoopaloista. Nyt ajattelin kokeilla itselleni hoitavampaa.

lush7

Luulin, että palashampoot ovat vaikeita pitkähiuksisille, mutta eivät ne ole. Testasin monet kerrat niitä mieheni palashampoita ennen, kun niistä postasin. Tuo mainitsemani postaus löytyy täältä. En ole vielä ennättänyt tätä kokeilemaankaan, mutta toki olen jo shampoota tuoksutellut. Hyvin, hyvin kookosmainen, joten en suosittele jos et pidä kookoksesta. Minä pidän, joten tuoksu on erittäin mieleinen. Totesin vain, että jos en tästä pidäkään, niin miehelleni tätä on aivan turha tyrkätä. Hän inhoaa kookoksen tuoksua ja makua. Toivotaan, että pidän. Palaan vaikka myöhemmin aiheeseen ja kerron mitä tästä tuumasin.

lush6

Lush lähettää ilmeisesti usein näytteitä verkkokaupasta ostaneille, sillä muistelisin ennenkin saaneeni jotain ja tädilleni kerran lahjaksi tilasin kotiovelle toimituksella, niin hän puhui joistain sellaisista tuotteista, joita en ollut hänelle ostanut. Mutta älkää nyt siis laskeko näytteitä minun sanan varaan. En tiedä tuleeko niitä joka kerta? Kommenteissa saa kertoa, jos muutkin ovat aina saaneet. 😉

Sain tosiaan 1/4 osa palan Ultimate Shine palashampoota. Shampoosta Lush kertoo näin:

”Antaa uskomattoman kiillon. Eksoottiset kukat ja tuikkiva kultakiille antavat hiuksillesi ihanimman kiillon!”

Mielenkiinnolla testaan tämänkin palashampoon. Jes! Nyt pääsen kokeilemaan, että minkälaisia ovat nämä hoitavammat palashampoot Lushilla.

Tällainen setti tällä kertaa. Tiedän, että elokuussa tulen taas tekemään shoppailuja Lushille. Hih, mennään miehen kanssa Tallinnaan reissulle ja taas ollaan varattu vähän parempi huone hotellista, jotta saamme kylpyammeen. Se tietää sitä, että Minna pääsee valitsemaan kylpyhetkiin kylpypommeja!!! Pitää kysellä meidän perheen kylpypommiasiantuntijalta suosituksia, eli tyttäreltäni. 😀

Mukavaa viikonloppua kaikille! Se on tainnut luvata melkoista hellettä tälle päivälle. Huh! Muistakaa juoda riittävästi – minäkin yritän muistaa.

P.s. Tajusin, että tänään tulee kuluneeksi 17 vuotta siitä, kun miehen kanssa aloimme seurustella. Hääpäivämme vasta unohdin, mutta nyt olen tsempannut miehen synttäreiden, nimipäivän ja tänään meinaan muistaa tätä päivää. Nämä kaikki ovat meillä kivasti kolmen viikon sisään.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X