Glitz & Glam

Bohemian Flair - syysmeikki ja kokoelma

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Muutamat siellä esittikin odotuksensa syyskokoelmien esittelyjen suhteen. IsaDoran maahantuoja lähetti syyskokoelman tutustumista varten, joten päätin esitellä sitä teille.

bohemianflair2

IsaDoran syys- ja joulu/talvikokoelmat ovat ehkä ne kaikista eniten minuun vetoavat. Rakastan syyskokoelmia. Niissä on usein juuri sellaisia sävyjä, jotka vetoavat minuun ja pääsevät oikeasti paljon käyttöönkin. Hempeät kevätkokoelmat usein ovat sen hetken juttu, samoin kesäkokoelmat. Syyskokoelmat pääsevät monilla tuotteillaan ympärivuotiseen käyttööni.

bohemianflair12

Sen sijaan, että esittelisin sävyjä kädelläni, minä tykkään tehdä kokoelmien esittelyihin meikin. Bohemian Flair -syyskokoelma on saanut inspiraationsa 70-luvun boheemista tyylistä. Minä lähestyin omassa Bohemian Flair -tyylissä syksyistä ruskaa ja lämpimän ja viileän yhdistelmää. Onhan syksy yhtä lämpötilojen vaihtelua. Aamuisin on todella kylmä, mutta päivällä saattaa olla vielä yllättävän kesäistä.

bohemianflair5

Eye Shadow Quartet -luomiväripaletit Soft Suede, Vintage Velvet (kausisävy) ja Bohemian (kausisävy, ei kuvassa) Hinta: 16,90 € / 5 g

bohemianflair7

Luomiväripalettien sävymaailmat ovat murrettuja ruskeita erilaisilla vivahteilla. Minulta puuttuva Bohemian on hyvin oranssinen, kun taas Vintage Velvet on vihertävä ja Soft Suede hieman violettiin taittava.

Ihania paletteja ja hyviä pigmenttejä. Tykkään kun paleteista löytyy myös se mattasävy. En oikein tykkää koko meikkiä rakentaa pelkästään hohtavilla, vaan varjot luodaan hyvin vähän hohtavilla tai mattaisilla.

bohemianflair9

Tein omaan boheemiin syyslookiin simppelit utusilmät, jotka menevät ihan arkimeikkinäkin, jos on tottunut meikkiä käyttämään. Tästä on helppoa tummentaa iltaa varten, jos tuleekin perjantain työ-/koulupäivän päätteeksi jotain menoa.

Käytin Soft Suede -paletin mattaista ruskeaa luomivaon varjostuksena. Liikkuvalle luomelle levitin paletin hohtavan vaaleimman sävyn. Tummimmalla sävyllä tein paksun rajauksen ulkonurkkaan, josta se ohenee ja vaalenee sisänurkkaan tultaessa. Alaluomen jätin vähäeleiseksi ja skarppasin silmän muotoa kevyesti. Käytin paletin tumminta sävyä vain ulkonurkan ripsityveen iiriksen reunaan asti.

bohemianflair6

Perfect Blush -poskipunat Bare Berry ja Soft Coral Hinta: 14,50 € / 4,5 g

Lämmin ja syksyinen rusotus on helppoa luoda näillä sävyillä. Vinkkaan jo nyt, että Bare Berry on sävyltään lähes samanlainen kuin Benefitin Rockateurin pohjasävy ilman siniviolettista flashia. Bare Berry on mattainen ja Soft Coral kevyesti hohtava. Koostumus on ihastuttavan pehmeä. Poskipunat levittyvät tasaisesti ja luonnollisesti. Pigmenttisyyttä riittää, mutta ei vaadi äärimmäistä varovaisuutta annostelussa. Koska koostumus ei ole kuivan puuterinen, niin sopii hyvin myös aikuisemmalle iholle, joka ei kuitenkaan halua voidemaista poskipunaa. Suosittelen, jos syksyistä poskipunaa kaipailet.

bohemianflair3

Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunasävyt Praline, Rosewood ja Rum Raisin Hinta: 15,50 € / 3,3 g

bohemianflair4

Sculpting Lipliner Waterproof -huultenrajauskynät Praline, Rosewood ja Rum Raisin Hinta: 10,90 € / 0,3 g

bohemianflair10

Esittelen huulimeikit omassa postauksessaan tarkemmin. Koen, että minulla on näissä sen verran paljon esiteltävää.

Poskilla minulla on kaunis Bare Berry ja huulilla syksyisen pehmeä Praline.

bohemianflair8

Wonder Nail -kynsilakat sävyissä Soft Suede (kausisävy), Purple Paisle (kausisävy) ja Choco Chic (kausisävy)
Hinta: 8,90 € / 6 ml

Kynsilakkojen kausisävyissä on vintagehenkisyyttä, sekä syksyä. Ruskeat ja rusehtavat sävyt ovat niin kivan syksyisiä. Violetit sävyt menevät ympäri vuoden, mutta onhan sävyssä Purple Paisle synkempää tyyliä. Tumma ja vahva sävy.

bohemianflair

IsaDoran Bohemian Flair -syyskokoelma on oikein onnistunut kokonaisuus. Siinä on syksyisiä murrettuja sävyjä, sekä hauskaa vintagehenkisyyttä.

bohemianflair11

Jos tykkäisin cognac-sävyisistä nahkatakeista ja laukuista, niin ne kruunaisivat Bohemian Flair -tyylin.

Joko olette bonganneet Bohemian Flair -kokoelman? Mitä ajatuksia teillä heräsi?

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Minulla onkin tänään jännä päivä. Olen Varsovassa ja olen menossa samoihin ”bileisiin” Kenzo Takadan kanssa. Huisia! Eilisessä postauksessa kerron miksi olen Varsovassa.

IsaDoran kokoelma saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X