Glitz & Glam

5 parasta korostuspuikkoa - poskipäät esiin näillä korostajilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein ihanaa heinäkuun sunnuntaita! Tämän sunnuntain 5 parasta aiheena tuotteet, joilla luodaan upeat poskipäät.

Voidemaiset puikkokorostajat ovat ihania niin kesällä kuin talvellakin. Ne sopivat hyvin oikeastaan kaikille ihotyypeille, mutta parhaiten kuivalle ja ikääntyneelle, mutta ovat nuorellakin iholla täydellisiä.

Voidemaisia puikkoja on erilaisia. Listasin omat suosikkini.

Artdeco On the Glow Stick

Näistä postauksen viidestä korostuspuikosta tässä Artdecon korostuspuikossa on upein ja kaunistavin koostumukseltaan. Mielettömän kauniisti ja tasaisesti iholle sulautuva. On the Glow Stick on sävyltään kauniin shampanjainen, joten se sopii oikeastaan kaikille ihonsävyille. Shimmer on kultainen, mutta pohjasävyltään puikko ei ole lämmin, vaan hehku on jopa viileähkö kulta. Tykkään tästä sävystä todella paljon. Koostumus ja hylsyn laadukkuus ovat kuin luksusmerkeillä, mutta Artdecon hinta ei ole yhtä paha.

Hinta: 19,50 € / 6 g
Saatavuus: Artdecon jälleenmyyjät (ei välttämättä kaikkien valikoimassa)

Maybelline Master Strobing Stick

Maybellinen Master Strobing Stick on hyvä ja edullinen. Sävyvalikoimasta löytyy kaksi vaihtoehtoa. Lämpöisempi Medium-Nude Glow sekä tämä minulla kuvissa näkyvä Light-Iridescent. Kuten kuvasta näkyy, niin Light-Iridescent on viileä, vaaleanpunaisempi. Todella kauniisti hohtava. Koostumus tasoittuu kivasti iholle ja näyttää luontevalta.

Hinta: 9,90-10,90 € / 9 g
Saatavuus: tavaratalot, marketit, kosmetiikkaliikkeet ja -verkkokaupat.

Essence 3D Dewy Look Stick

Tämä puikko ei ole hohtava, eikä se kimalla. Essencen Dewy -puikko luo korostusta täydellisen luonnollisella tavalla. Iholle tulee kiiltoa, mutta ei hohdetta tai kimallusta. Tuote on vähän kuin vaseliininen huulivoidepuikko, mutta ei yhtä pehmeä. Tällä puikolla luo nuorekasta hehkua kasvoille ja onkin ihanteellinen kuivalla tai varttuneemmalla iholla. Oikein rasvoittuvalle vähän turha, sillä rasvoittuvalle iholle syntyy hyvin usein aivan itsestään samanlaista kiiltävää hehkua – ongelmana vain se, että kiiltävyys tulee joka puolelle kasvoja. Nyt kesällä en ole käyttänyt, mutta lopputalvesta ja keväällä tuli käytettyä. Talvella voin taas ottaa uudelleen käyttööni. Jotenkin kesällä on ihanaa kunnolla hehkua ja hohtaa.

Periaatteessa vaseliinipohjainen tuote ajaa saman asian kuin tämä Dewy-puikko. Ehkä tässä on vähemmän meikkipohjaa ”sulattava” koostumus ja vähemmän leviävä.

Kurkkaa tähän postaukseeni, jossa käytän tätä 3D Dewy Look -puikkoa.

Hinta: 4,39 € / 5,2 g
Saatavuus: Essenceä myydään Tokmanneilla, Citymarketeissa ja Halpahalleissa. Kannattaa niistä katsastaa, jos vaikka löytyisi.

IsaDora Strobing Highlighting Stick

IsaDoran Strobing Highlighting Stick sävyssä 01 Champagne Glow on hyvin samanlainen ylempänä esittelemäni Artdecon puikon kanssa. IsaDoran koostumus ei ole aivan yhtä täydellisen sulautuva iholle, mutta hyvin lähelle. Sävy on aika samanlainen, kaunis shampanjamainen hehku.

Hinta: 14,90-16,90 € / 5,8 g
Saatavuus: tavaratalot, marketit ja kosmetiikkaliikkeet ja -verkkokaupat.

Essence Holo Wow Sparkle Stick & Prismatic Hololighter Stick

Valitan heti alkuun, että tätä upeaa lilaa korostuspuikkoa ei enää ole myynnissä. Prismatic Hololighter oli viime kesän kausituotteita. Koska se on yksi suosikkini, otin sen mukaan kuviin. Mutta sen sijaan vierellä oleva, vaaleanpunainen, Holo Wow Sparkle on vielä myynnissä.

Nämä Essencen korostuspuikot ovat todella edullisia ja kauniita. Harmi vain, että ovat myynnissä vain pienen hetken. Koostumus ei ole kummassakaan yhtä täydellinen ja sulautuva kuin muissa tämän postauksen korostuspuikoissa, mutta hintaansa nähden kelpaava. Kyllä näillä kauniit poskipäät luo, mutta mitä tasaisempi ja nuorempi iho, sitä helpompaa niiden käyttö on. Onnistuu varttuneemmallekin iholle, mutta saattaa vaatia vähän enemmän tasoittelua. Hyvin kosteutettu iho on näiden toimivuuden kannalta kaiken a ja o.

Hinta: 4,39 € / 6 g
Saatavuus: Tokmannit, Citymarketit ja Halpahallit kannattaa kurkkia.

Vasemmalta: Artdeco, Maybelline, Essence (3D Dewy Look), IsaDora ja Essence (Prismatic Hololighter & Holo Wow Sparkle).

Suosikkipuikkoni ovat vähän laidasta laitaan. On viileää kimallusta, keveästi kultaista hohdetta sekä luonnollista kiiltoa. Todella tummia ja lämpimiä sävyjä en itse suosi, koska eivät oikein istu ihoni sävyyn, mutta tällaiset sävyt toimivat.

Sipaisu poskipäille, amorinkaarelle, huulimeikin päälle ja kulmakarvojen yläpuolelle, saa ihon näyttämään valloittavan hehkuvalta. Lisäksi poskipäät korostuvat ja näin kasvoille syntyy muotoa.

Olen huomannut, että korostuspuikot kestävät pitkään! Näyttävät edelleen käyttämättömiltä, vaikka useita kertoja olen näillä poskipäille sipaissut. Kun niin pieni sipaisu riittää, eivät nämä kulukaan.

Tässä olivat minun suosikkini korostuspuikoista. Käytätkö sinä korostuspuikkoja?

X