Glitz & Glam

Essencen kevään ja kesän 2020 uutuudet - ihastuttavia meikkituotteita!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuotteet saatu PR-toimistolta

Sain PR-toimistolta koosteen Essensen kevään ja kesän uutuustuotteista. Lähetyksestä löytyi niin kivoja tuotteita, että ajattelin tehdä niistä ihan tällaisen uutuuksia esittelevän postauksen.

Essence on ihan unelmien merkki budjettimeikkaajalle. Sen tuotteet ovat todella edullisia, mutta niissä on todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan. Ei voi odottaa Chanelia, Dioria tai Anastasia Beverly Hillsiä näillä summilla, mutta hintaansa nähden todella laadukkaita tuotteita Essencellä kyllä on. Minua Essence kiinnostaa, vaikka vähän kurtistankin kulmiani sen vähän turhan nopeatempoiselle tuotevaihtuvuudelle ja kausikokoelmien määrälle.

Katsotaan nyt kuitenkin, mitä kivaa kevät ja kesä tuovat Essencellä tullessaan.

LUOMIVÄRIPALETIT

the NUDE edition eyeshadow palette
sh. 4,99 €

Täältä saapuvat todelliset all-stars-paletit: essencen uudet mattaiset ja helmiäiset luomivärit! Täydellisesti yhteensopivat sävyt ruusuisesta nudeen soveltuvat kauniisti niin päivä- kuin iltameikkiinkin. Nämä yhdeksän puuterimaisen koostumuksen omaavaa sävyä sopivat jokaiselle ihonsävylle, ovat koostumukseltaan pehmeitä ja pitkäkestoisia sekä sisältävät runsaasti pigmenttiä.

Näitä paletteja on saatavilla tämä nudesävytteinen sekä roosaisempi the ROSE edition eyeshadow palette.

Nämä yhdeksän nudesävyä näyttävät hyvin helpoilta arkimeikkailuun. Paletissa on viisi mattasävyä ja neljä hohtavaa sävyä. Luomivärejä löytyy vaaleasta keskitummaan, ja ne ovat niin lämpimiä kuin viileitäkin sävyiltään. Aika kiva, vaikka ei niin valtavia sydämentykytyksiä aiheuttava.

Paletti ei kuitenkaan näytä minun silmiini niin tylsältä, että laittaisin sen jakoon. Jätän paletin omaan käyttööni, sillä olen varma, että löydän siitä arjen pikameikkailuun loistavasti toimivia sävyjä.

WITCH SIDE eyeshadow palette
sh. 12,49 €

Noituusko paha asia? Jokainen voi valita joko hyvän tai huonon puolen – uusi WITCH SIDE luomiväripaletti tarjoaa nimittäin käyttäjälleen kaksi sävymaailmaa, vaalean ja tumman. Viisitoista voimakkaasti pigmenttiä sisältävää sävyä sisälleen kätkevä paletti koostuu niin mattaisista kuin hohtavistakin sävyistä, metallinkiiltoa unohtamatta. Tällä paletilla luot niin arkiset kuin henkeäsalpaavan näyttävät ja mystiset silmämeikit. Kiltti vai tuhma? Kuka käski valitsemaan vain toisen puolen?

Tätä palettia olen ihastellut jo aikaisemmin! Näin sen *Lykon verkkokaupassa jo talvella. Tämä luomiväripaletti on hyvin vaikuttava.

Ensinäkin paletin kansi, hieno!

Kääntelemällä kantta, silmät sulkeutuvat ja avautuvat. Kallistelemalla tiettyyn kulmaan, saa myös vain toisen silmän auki. Essencellä nämä pakkauksetkin ovat välillä niin makeita.

Paletti sisältää ison peilin ja 15 luomivärisävyä, joilla on noituuteen liittyviä nimiä. Kuten huomaat, keskirivi niin pystylinjassa kuin vaakalinjassa sisältää mattasävyjä. Jokaiseen neljään nurkkaan jää yksi helmiäissävy ja yksi metallikiiltoinen sävy.

Mattasävyissä on hieman kuivahko koostumus, joilla on helppo toteuttaa keveät varjostukset. Helmiäissävyissä on ihan hyvä pigmenttisyys. Metallikiiltoisissa luomiväreissä ei ole voimakasta peittävyyttä, mutta todella kaunis ja monivivahteinen hohde. Niillä saa lisäbuustia silmämeikkiin. Oikein hyvällä tartuntapohjalla, kuten tahmeammalla silmämeikinpohjustajalla saa kaikista sävyistä todella paljon irti. Silloin metallikiiltoisetkin sävyt ovat peittävämpiä.

Vasemmalta: Enchanted, Charm, Power, Amulet, Wish, Talisman, Magic, Supernatural ja vaaleimpana viimeisenä Ritual.

Näissä luonnollisemmissa sävyissä on ihania vaihtoehtoja! Oijoi!

Vasemmalta: Haunted, Spell, Wicked, Shadowy, Potion ja Gloomy.

Nämä värikkäämmät ovat varsinaisia herkkuja! Näillä saa kivasti syvyyttä ja näyttävyyttä paletin hentoisemman puolen sävyihin yhdistettynä.

Silmäripset ja rajaus

BYE BYE PANDA EYES! mascara
sh. 4,39 €

Dramaattista näyttävyyttä ilman sotkua! Öljytön ja vegaaninen BYE BYE PANDA EYES! -ripsivärin koostumus ei ainoastaan maalaa ripsiä mustiksi, se kietoutuu hienoimpiinkin haituviin täydellisen lookin takaamiseksi. Ja mikä parasta, se ei pakkuunnu tai varise. Poistaminen sen sijaan onnistuu lämpimällä vedellä – et tarvitse edes meikinpuhdistusainetta!

Essencen maskarat ovat usein hyviä. Olen ihan innoissani, että merkiltä on tullut tällainen lämpimällä vedellä huuhtoutuva maskara. Essencen maskaroissa on vain ollut aikaisemmin harmina niiden vaikea puhdistaminen. Jos puolihuolimattomasti puhdistaa, peilistä katsoo pandasilmät. Mahtavaa, että Essenceltäkin on nyt tullut tällainen helpommin puhdistettava maskara.

24ever ink liner
sh. 3,49 €

Voimakas, syvänmusta lopputulos vain yhdellä vedolla – tässä onnistut 24ever ink linerilla. Viimeistellyt rajaukset kestävät jopa 24 tuntia. Terävä kärki mahdollistaa rajauksen tarkkuuden ja kynän muotoilu auttaa rajauksen huolellisessa piirtämisessä.

Nyt kun ikää on tullut ja ihon pinkkeys alkaa olla muisto vain, niin en pidä kovakärkisistä rajaustusseista. Tässä Essencen uudessa rajaustussissa on joustava kärki, joka mahdollistaa painamalla tarkemman rajauksen, eikä rajauksesta tule sahalaitainen, kuten minulla tulee kovakärkisillä. Tussi kuivuu mattaiseksi ja on kestävä! Ei edes rasvaisella sormella pyyhkimällä meinaa suttaantua.

Meikkipohja

my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER
sh. 4,69 €

my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER-puuterin kevyt koostumus tekee ihosta tasaisen ja mattaisen, ilman raskasta tunnetta. Erilaisten puutereiden yhdistelmä peittää ihohuokosia, ehkäisee kiiltoa ja kasvojen iho saa tasaisen viimeistelyn. Vegaaninen irtopuuteri soveltuu käytettäväksi suoraan iholle luonnollista lopputulosta varten tai meikin päällä viimeistelyä varten.

Saamani sävy on 20 Nude, joka on tummempi kahdesta sävyvaihtoehdosta. Näyttää vielä tässä vaiheessa vuotta liian tummalta.

my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER
sh. 4,99 €

Miellyttävän kevyt ja moussemainen my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER sulautuu ihoon vastustamattoman pehmeästi. Käytettynä pelkästään, samettinen primer luo luonnollisen ja tasaisen ihon ja meikkivoiteen alla se takaa virheettömän lopputuloksen.

Tästä tuotteesta innostuin! Sävylliset primerit ovat minun mieleeni. Niitä kun voi käyttää yksinään tai meikkivoiteen kanssa.

Koostumukseltaan sävyllinen pohjustaja vaikuttaa aluksi aika paksulle ja jähmeälle.

Yllättävää kyllä, se kuitenkin on notkeaa ja helposti iholle levittyvää. Saamani sävy 20 Nude Beige on vielä tässä vaiheessa vuotta hieman liian tumma, vaikka kädellä se näyttääkin sopivalta. Sävyvaihtoehtoja on kolme: 10 Light Beige, 20 Nude Beige ja 30 Medium Beige. Luultavasti juuri nyt vaalein sävy olisi paras, mutta luulen, että kesällä tämä Nude Beige on saumattomasti istuva.

Koostumus ei olekaan niin kuiva kuin oletin sen olevan. Voisi hyvinkin soveltua aikuisemmallekin iholle, jos on rasvoittuva, normaali tai sekaiho. Nuoremmalle kuivalle iholle saattaisi kanssa toimia, mutta nuoremmalle rasvoittuvalle iholle en olisi ihan varma, että miten pysyy.

Tämä Essencen sävyllinen pohjustaja on vähän kuin läpikuultavampi, tasoittava meikkivoide.

Huulet

coconut kiss caring lip peeling
sh. 2,89 €

Kookoksenmakuinen, hoitavilla ominaisuuksilla varustettu huulikuorinta saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja sileiltä luonnollisten, kuorivien ainesosien ansiosta! Tuote sisältää sokeria, kookosta ja hoitavaa manteliöljyä. Levitä pieni määrä tuotetta huulillesi, hiero ja poista – lopputuloksena ultrapehmeät huulet!

Tämä on kookoksen ystäville! Ja koska minä olen kookoksen ystävä, niin mikä ettei!

Koostumus on todella pehmeä. Tuntuu aluksi kuin tavalliselta huulivoiteelta.

Huulille levittäessä huomaakin kuorivan ominaisuuden, eli huulikuorinnassa on sokeria, jolla saadaan kuorittua kuollut ihosolukko huulten pinnalta. Todella tärkeää ennen nestemäisiä mattahuulipunia, jos huulilla on kovettumia ja ihonriekaleita.

Huulikuorinta samalla hoitaa ja pehmentää huulia sekä antaa kivan maun suuhun. Minä tykkään! Olen joskus ostanut kalliimpia vastaavia Lushilta. Niissä on vaan niin superihanat tuoksut. Tämä Essencen on vain paljon edullisempi.

STAY 8h MATTE liquid lipstick
sh. 3,69 €

Voit luottaa the stay 8h matte liquid – huulipunan kestävyyteen! Ergonomisen applikaattorin avulla, punaat huulet hetkessä upean mattaisiksi. Valittavanasi on peräti yhdeksän eri viettelevää sävyä. Ja koostumus on niin kevyt, että tuskin tunnet sitä huulillasi!

Kun huulet on kuorittu ja kosteutettu, voidaan levittää nestemäinen mattapuna. Näillähän on tiukka pysyvyys, mutta eikö peittävien mattapunien aika ala olla jo ohi? Eikös nyt ole huulikiillot kovassa nosteessa? Sitä ennustin jo pari vuotta sitten, ja niin vaan näkyy huulikiiltojen suosio kasvavan. Siksi olen vähän yllättynyt, ettei Essence lanseerannut jotain ihanan herkkuja huulikiiltoja keväälle ja kesälle.

Tämä saamani Stay 8h Matte -huulipuna on sävyltään 05 Date Proof. Juuri tällainen minun tyylinen sävy – utuinen ja vähän tummempi vanha roosa.

Kynnet

JELLY NAIL POLISH REMOVER
sh. 3,49 €

Tien päällä ja kynnet kaipaavat uutta lookia? Ei ongelmaa! Kiitos geelimäisen koostumuksensa, ananaksen tuoksuinen JELLY NAIL POLISH REMOVER ei ole huipputuote ainoastaan matkakokoisen koonsa vuoksi, vaan lakat voi poistaa vaikkapa lentokoneessa muita häiritsemättä herkullisen tuoksun ansiosta.

Tuota, tuota… vähän tämän tuotteen kuvauksessa on markkinoinnillista ylilyöntiä. 😄 Joo, saa viedä alle 100 ml:n kynsilakanpoistoaineen lentokoneen matkustamoon, mutta en olisi ihan varma, saisiko sitä käyttää voimakkaan tuoksunsa vuoksi. Minusta tämäkin tuoksuu voimakkaasti, kuten kaikki kynsilakanpoistoaineet.

Tuoksu ei ole aivan niin herkullinen kuin sanotaan, mutta ei paha kynsilakanpoistoaineeksi. En kuitenkaan usko, että lennolla ihan hirveästi tykättäisiin, jos alkaisin millä tahansa kynsilakanpoistoaineella siellä läträämään.

NAIL & CUTICLE CREAM
sh. 2,49 €

Hemmottelua by NAIL & CUTICLE CREAM! Vegaaninen koostumus sisältää kookosöljyä, joka tehokkaasti suojaa ja vahvistaa herkkiä kynsinauhoja – tämän jälkeen kätesi tuntuvat samalta kuin manikyyrin jälkeen!

Kynsinauhavoide on mahtava! Todella kosteuttava ja välittömästi kynsinauhoja sileyttävä ja kaunistava. Edullinen, mutta toimiva!

Tämä kookokselta tuoksuva kynsinauhavoide on ihan ässä myös etusormen syrjäreunalle muodostuviin kovettumiin ja kuiviin kohtiin. Voiteella on myös hyvä kestävyys. Hyvin kilpailee kalliimpien vaihtoehtojen kanssa.

Monta kivaa ja kiinnostavaa Essencen uutuutta. Minua kiinnosti erityisesti luomiväripaletit, ripsiväri, rajaustussi, sävyllinen pohjustaja ja kynsinauhavoide.

Nämä ja monta muuta Essencen kevään ja kesän uutuustuotetta ovat parhaillaan myynnissä. Essencen tuotteita myydään mm. Citymarketeissa, Tokmanneilla ja Halpahalleissa sekä *Lyko-verkkokaupassa.

Vaikuttaisi siltä, että nämä uutuustuotteet ovat vasta tulossa Lykon valikoimaan, joten jos johonkin erityisesti kiinnitit huomiota, niin kannattaa klikata verkkokaupassa sitä seuraa -nappulaa, niin saat sähköpostiin tiedon, kun tuote on myynnissä. Tässä niistä tuotteista suorat linkit, jotka löysin verkkokaupasta.

*the NUDE edition eyeshadow palette
*WITCH SIDE eyeshadow palette
*BYE BYE PANDA EYES! mascara
*my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER
*my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER
*coconut kiss caring lip peeling
*STAY 8h MATTE liquid lipstick
*JELLY NAIL POLISH REMOVER
*NAIL & CUTICLE CREAM

Kiinnostuitko mistään Essencen uutuudesta? Vai oletko jo ehtinyt hankkimaan uutuuksia?

X