Glitz & Glam

Gaalan lookit

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Viimeinen postaus vielä gaalaan liittyen. En viitsinyt näin paljoa asiaa tunkea samaan postaukseen, missä esittelisin kynnet, meikkejä, kampauksia, vaatteita, asusteita ja vielä gaalaillasta.

Pukukoodista gaalaan kirjoitinkin jo aikaisemmin ja silloin lupasin, että kirjoitan gaalameikin ”säännöistä”. Sinällään ei ole mitään mustavalkoista sääntöä, mutta gaalameikki on vielä hiotumpi ja hieman enemmän kuin iltameikki. Gaalameikissä yleensä käytetään jotain joka on sitä ”hieman enemmän”, kuin iltameikki. Yleensä irtoripset tai ripsitupsut ovat gaalameikissä käytössä, huulipuna voi olla voimakkaamman värinen ja/tai meikissä käytetään kimallusta. Gaalameikki on iltameikkiä juhlavampi.

Kaikki teistä, muutaman kuukaudenkin Glitz & Glamia lukeneista tietääkin minun mieltymykseni rock ja goottimaisuuteen. Halusin olla omassa gaala-lookissa uskollinen omalle tyylille ja omalle mieltymykselleni. Halusin olla glamouri, mutta kuitenkin rock-henkinen. Kuulostanko ja näytänköhän ihan musta hiuksiselta Tuksulta, sillä Tuksuhan on glamour-persoona. ;D No, mutta ei siitä sen enempiä. Toivoin aveciltani, että olisimme hieman yhtenäisiä, mutta minulla oli mielessä hänelle enemmän hänen näköinen kokonaisuus. Ei tietenkään yhtä raju ja rock, kuten omani.

Katsellaanko ensin ystäväni Marin look?

Olimme about kuukausi sitten shoppailemassa vaatteita ystäväni kanssa ja tuolloin ostimme Seppälästä kaksi samanlaista mekkoa. 😀 Ihastuimme niin niihin ja päätimme, että molemmat ostaa, mutta emme sitten pukeudu minnekään yhtä aikaa niissä. 😉 Ostimme siis molemmat tuollaiset mustat ja sitten mustat joissa on valkoisia pilkkuja. Se ko. mekko minulla näkyykin Suomi-tytöt New Yorkissa -sarjan pr-tilaisuuskuvissa. 😉

Mari on kuitenkin hieman romanttisempi ja pehmeämpi lookissa, kuin sitten taas minä, mutta silti hänelläkin on rokkaava, näyttävä ja aavistuksen rajumpi kokonaisuus.

Halusin hakea hänen kampaukseen vähän samaa muotoa kuin omaani, eli aavistuksen keesimäinen kampaus. Marin kampaus on kuitenkin paljon pehmeämmän ja naisellisemman näköinen kuin minun. Pehmeät kiharat antavat naisellisuutta ja pehmeämpää ilmettä.

Tein Marille lämpöisen meikin, koska hän on selkeästi lämminsävyinen ja lämpöiset sävyt pukee häntä kylmiä paremmin. Tein smokeymaisen silmämeikin Marin omalla Naked 2 -paletilla.

Valitettavasti unohdin kiireessä kuvata Marin silmämeikin lähempää ja en löytänyt kuvaa, jossa se näkyisi hyvin. 🙁

Joka tapauksessa käytin liikkuvalle luomelle paletin sävyä YDK. Ulkonurkasta luomivakoon käytin sävyä Busted, jota häivyttelin nousemaan kulmaluulle asti. Intensiivisyyttä antamaan käytin ulkonurkkaan ja luomivakoon mustaa Black Out. Kulmaluun korkeimpaan kohtaan ja sisänurkkaan korostamaan käytin sävyä Bootycall. Alaluomella ripsityvessä Black Out, sen häivyttelyssä Busted.
Rajaus Inglotin mustalla 77 geelilinerilla ja Grimasin ripsitupsuja ulkonurkkiin.

Poskipunana Maybellinen FIT ME:n poskipuna Light Peach. Korostuksiin oli tarkoitus käyttää lämmintä ja kultaista NARSin Albatrossia, mutta sepäs unohtuikin pakata mukaan, joten kun hotellilla viimeisiä hiulauksia meikkiin tehtiin, niin jouduin käyttämään kylmäsävyistä NYXin Mosaic Powder Highlightia. Huulikiiltona Mari käytti NYXin jotain persikkaista huulikiiltoa.

Vielä yksi kuva, jossa Marin meikkiä vähän näkyisi. Hämärässä Baker’sissä kaukaa kuvattu, mutta näkeehän tästäkin nyt jotain.

No sitten rokkikukko Minna…

Oma satiininen mekkoni on ostettu Vero Modasta. Värivaihtoehtoja oli kaksi, musta ja keltainen. Aluksi meinasin, että repäisen ja ostan keltaisen, mutta sitten alkaa se käytännöllisyyden ääni puhua pääni sisällä… ”musta sopii tilaisuuteen, kuin tilaisuuteen. Mustaan et koskaan kyllästy. Voit yhdistää mustaan mekkoon ihan mitä vaan muuta väriä.” Ok, otin mustan! 😀 Se keltainen olisi näyttänyt hyvältä minun mustien hiuksien kanssa, mutta mustamekko on aina käytännöllinen. 
Nuo kengät ovat minusta ihanat! Ok, niissä oli todella rankkaa kävellä Helsingin kivikaduilla, sillä piikkikorot ovat ihan painajaismaiset sellaisella kadulla kävellä, mutta muuten mukavat jalassa. Kyllähän minun päkiöitäni pakotti iltamyöhällä, mutta en sillä tavalla kokenut, että kengät tappaisi minut. ;D Kauneuden eteen on aina vähän kärsittävä ja minä saan pituutta ja siroutta koroista.

Korvakorut ja kaulakoru ovat All Them Shiny Things -blogin Millan käsialaa, eli Desing by Milla. Käsikoruni ovat kooste monesta korusta. Yksi on mieheni minulle ostama Nominationin tapainen ”palikoista” koottava rannekoru, jossa on 3 mieheni valitsemaa palikkaa. Yhdessä on vesimiestä kuvaava symboli, yhdessä musta sydän timantin kanssa ja yhdessä iso M. Muut korut ovat jostain ostettuja. Yksi on nahkaremminen niittirannekoru, yksi hopeanvärinen niittikoru ja yksi hopeanvärinen helmikoru.

Tässä kuvassa näkyy hyvin kampaus. Kampauksenihan teki Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Heli. Oli kiva käydä ”tutustumassa” tulevaan työkaveriin ihan hänen penkissään. Heli teki kyllä hyvää työtä. Kampaus on juuri sellainen kuin halusin. 🙂 Äääk… pitäiskö minunkin joskus osata tuollaisia? :O Apuva, iskee paniikki! 😀
Uskotte varmasti, että kampaukseni keräsi katseita erityisesti Kouvolan juna-asemalla ja Helsingin kaduilla päiväsaikaan. 😀 Ihana Pumpulipupu kysyi minulta, että olenko itse tehnyt kampauksen? Tietysti hyvin imarteleva kysymys, mutta ei minulla taidot riitä toisillekaan tälläistä tekemään, saati sitten itselleni. 🙂

Oma meikkini on uskollinen rokkaavaisuudelle. Eli musta smokey ja tummat huulet.
Huulipunana Grimasin Lipstick Pearl 7-65, joka on ihan minun lemppareitani… olette varmaan huomanneet. ;D
Poskipunaksi valitsin NYXin Mosaic Powder Plummyn, joka on kylmä lilahtava poskipuna.

Pääosassa silmämeikissäni on MACin Mineralize Eye Shadow sävyltään Cinderfella, jonka ostin about kuukausi sitten Stockmannilta.

Otin muutaman lähikuvan meikistäni, mutta valaistus hotellihuoneessa oli todella huono joka paikassa, joten otin vain yhdestä tämän lähikuvan silmästä. Näettekö MACin kimalluksen? Uuuuh… niin upea luomiväri!

Käytin liikkuvalle luomelle ja luomivakoon Grimasin 883 -luomiväriä. Häivyttelin sen ylöspäin. Taputtelin ulkonurkasta sisänurkkaan kohti MACin Cinderfellaa. Häivyttelin taas ylöspäin. Intensiivisyyttä minun piti laittaa Make Up Storen Pollutionilla, mutta unohdin sen kotiin, joten lainasin Mari Naked 2 -paletista Black Out -luomiväriä. Kun ulkonurkka ja alaluomen ripsityvi oli tarpeeksi intensiivinen, niin häivytin kevyesti reunoja ja taputtelin MACin Cinderfella luomiväristä hopeaa. Kulmaluun korkeimmassa kohdassa ja sisänurkassa minulla on POPbeauty Smoke Eye Clutch -paletin valkoista.

Rajaus Inglotin mustalla 77 geelilinerilla ja tekoripsinä Grimasin 111 -tekoripset. Minulta unohtui kaikessa kiireessä laittaa mustalla kajalilla alaluomelle sisärajaus. Tajusin vasta, kun kävelimme ”etkoille” Baker’siin, että musta kajal unohtu ottaa edes mukaan! :O Ei muuta kun koukkaamme Forumiin. Siellä sitten Make Up Storelle ostamaan musta kajal-kynä. Ostin aivan mielettömän hyvän kajalin MUSilta, eli Soft Matt Black. Esittelen kynää jonkin meikin yhteydessä. 😉

Tässä meikissä minulla oli ensimmäistä kertaa kunnolla käytössä tämä MAC Mineralize Eye Shadow Cinderfella. Ystäväni Mari olisi ostanut tämän kanssa itselleen, kun kävimme Stockmannilla torstaina, mutta Cinderfella oli loppuunmyyty. 🙁 Hän osti sitten toisen tooooodella ihanan ja vastaavan. MAC Mineralize Eye Shadow sävyltään Gilt By Association, joka on mustaruskea pohjaltaan ja siinä on kultaa ja pronssia. Eli tämän Cinderfellan lämpöisempi versio. Aivan mielettömän kaunis!

Laitetaas vielä yhteiskuva meistä…

Korkeat korot ja korkea tukka, niin olen melkein Marin mittainen. 😀

Pumpulipupu kirjoittikin siitä, kuinka meidän kauneus/kosmetiikkabloggaajien ryhmä on tiivis ja hyvää fiilistä täynnä. Me emme kadehdi ja mustamaalaa toisiamme, vaan olemme kannustavia ja meillä on hyvä me-henki. 🙂 Siitä kertoo myös se, että Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Soniahan ei päässyt Egyptin matkansa vuoksi gaalaan, mutta tekstarit kulki Suomen ja Egyptin välillä. 😉 Sainpa myös puhelunkin Egyptistä torstaina aamupäivästä. Harmikseni en silloinkaan vielä muistanut, että mitkä kaikki blogit voittivat. Nyt Sonia on onneksi saanut tiedon luettua ja voikin rauhassa lomailla lomansa loppuun, ennen kun palaa taas tänne kylmään Suomeen. 😉

Vielä kerran hehkutan, että ihana ja upea kokemus oli. 🙂 Huomenna palataan takaisin arkisempiin asioihin täällä Glitz & Glamissa. 😉 Minä en palaa arkeen, minä jatkan lomaani, mutta gaalailut loppuu nyt. 😉

Hyvää palmusunnuntaita ja eikös tähän samaan sunnuntaihin osu aprillipäiväkin? Varokaa siis, ettei pikkuvirpojat vedätä teitä. ;D

X