glitz & glam

L’Occitane Immortelle Divine – ylellistä tehoa ihonhoitoon

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Aloitetaan viikko ylellisellä L’Occitane Immortelle Divine -tuotesarjan uutuuksilla, jotka sain hiljattain testiini maahantuojalta.

L'Occitane Immortelle Divine

Syksy on tullut ja samalla ilmasto viilenee. Olette varmasti jo ehtineet huomata, että ne kesän ihonhoitotuotteet eivät aivan riitä kosteutukseltaan, suojaavuudeltaan tai ovat liian puhdistavia. Minä ainakin huomasin hyvin radikaalin muutoksen jo elokuun puolella ja silloin tein vaihdoksen ihonhoitotuotteissa, jotta saan säilytettyä hyvän kosteustasapainon kasvojen iholla. Elämäntapamuutoksen tuomat vaikutukset alkavat näkyä hiljakseen iholla, sillä loppukesästä, juuri ennen syksyä huomasin ihoni olevan aika hyvässä kunnossa. Halusin suojella tätä saavutusta myös ulkoisilla avuilla.

L'Occitane Immortelle Divine

L’Occitane Immortelle Divine on sarja ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteet ovat erityisen luksusmaisesti pakattu ja tuotteissa on käytetty luomuviljeltyä immortelle-kukkaa, jota ikikukaksi kutsutaan.

Olen esitellyt tästä L’Occitane Immortelle Divine -sarjasta kasvonaamion, joka oli hyvin ylellinen ja ihana. Kasvonaamion esittelyyn pääset tästä. Nyt esittelen sarjan uutuuksia, joissa iho puhdistetaan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti sekä suojataan ihoa syksyn viimoja vastaan.

L'Occitane Immortelle Divine

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE CLEANSING BALM
41,00 € / 65 g

Puhdistustuotteet ovat menneet aivan uudelle tasolle tänä päivänä. Suositaan kaksivaiheista puhdistusta, mutta oikein laiskotellessa voidaan skipata se jälkimmäinen vaihe, jos ensimmäisen vaiheen puhdistaja on vesiliukoinen.

L’Occitanen uusi puhdistusvoide on mahtava! En koskaan ennen törmännyt puhdistusvoiteeseen josta pitäisin. Nyt osui ensimmäinen puhdistusvoide, joka on mieleeni. Yleensä ongelma on ollut se, ettei puhdistusvoiteet liukene vedestä. Puhdistusöljyistä tämän ominaisuuden tuotteita on löytynyt lukuisia, mutta ei puhdistusvoiteista. Yksi minun lempparipuhdistusöljy on L’Occitanelta. Jos haluat kurkata sen esittelyn, niin katso täältä löytyvään postaukseen.

Puhdistusvoiteesta valmistaja kertoo seuraavasti:

”Divine-puhdistusrituaalin ensimmäinen vaihe, Divine Cleansing Balm, poistaa hellävaraisesti kaikki meikin ja epäpuhtauksien jäänteet ja jopa ilmansaasteiden jäämät. 
Voidemainen koostumus muuntautuu öljyksi joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa ja sulautuu siihen antaen välittömästi miellyttävän ja kimmoisan tunteen. 

Koska tuote sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevistä ominaisuuksistaan ja E-vitamiinipitoisuudestaan tunnetun immortelle-kukan eteeristä öljyä, se tekee ihosta pehmeän, kirkkaan ja heleän.

Käytä seuraavaksi Divine Foaming Cleansing Cream -puhdistusvoidetta, joka on L’OCCITANEn asiantuntijoiden kehittämän Divine-puhdistusrituaalin toinen vaihe. 
Sisältää korsikalaista immortellen eli ikikukan eteeristä öljyä. 
Poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kaikki meikin jäänteet ja tekee ihosta miellyttävän tuntuisen ja heleän.”

L'Occitane Immortelle Divine

Immortelle Divine Cleansing Balm on koostumukseltaan paksua ja jähmeää. Koostumus muistuttaa hyvin paljon jähmettynyttä kooskosöljyä.

L'Occitane Immortelle Divine

Ihon lämmön vaikutuksesta puhdistusvoide notkeutuu ja sulaa liukkaaksi öljyksi. Tuote puhdistaa meikin tehokkaasti. Mutta se mikä on parasta, Immortelle Divine Cleansing Balm on vesiliukoinen. Kun on hieronut kasvot kauttaaltaan ja hellävaraisesti pyöritellyt tuotetta silmäluomilla, kostutetaan sormia ja jatketaan hieromista. Öljy muuttuu valkeaksi maidoksi ja öljy liukenee kasvoilta meikin mukana.

Ihosta jää puhdas ja kosteutetulta tuntuva. Jos kuitenkin haluaa viimeistellä puhdistusvaiheen täydellisesti, siirrytään seuraavan vaiheen puhdistukseen.

L'Occitane Immortelle Divine

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE FOAMING CLEANSING CREAM
38,00 € / 125 ml

Kun meikki on kasvoilta poistettu, viimeistellään puhdistus toisen vaiheen tuotteella. L’Occitanen Immortelle Divine -sarjasta löytyy ihanan pehmeä ja ihoa lempeästi puhdistava vaahtoava puhdistusvoide.

Valmistaja kertoo tuotteesta näin:

”Divine-puhdistusrituaalin toinen vaihe, Foaming Cleansing Cream, poistaa hellävaraisesti ihosta epäpuhtaudet sekä meikin ja ilmansaasteiden jäänteet.

Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa täyteläinen voide muuntautuu tiheäksi, runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa kasvot kuivattamatta tai vahingoittamatta ihoa. Koska tuote sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevistä ominaisuuksistaan ja E-vitamiinipitoisuudestaan tunnetun immortelle-kukan eteeristä öljyä, se tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja heleän. 

Jos haluat tasoittaa ihonsävyäsi ja valmistella ihoasi ottamaan vastaan Divine-ihonhoitotuotteiden edut, käytä ensin Divine Cleansing Balm -tuotetta, joka on L’OCCITANEn asiantuntijoiden kehittämän Divine-puhdistusrituaalin ensimmäinen vaihe. 

Sisältää korsikalaista immortellen eli ikikukan eteeristä öljyä 
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ja elvyttää ihoa.”

L'Occitane Immortelle Divine

Koostumus on täyteläinen ja paksu. Tätä L’Occitane Immortelle Divine Foaming Cleansing Cream -voidetta voidaan käyttää meikin puhdistuksen toisen vaiheen tuotteena sekä meikittömien kasvojen puhdistajana pelkästään.

L'Occitane Immortelle Divine

Tuote vaahtoaa kevyesti kostutetuilla kasvoilla. Vaahto on pehmeää ja puhdistusvoiteen koostumus hyvin riittoisa. Meikittömille kasvoille riittää pieni pähkinänkokoinen annos. Jos tällä tuotteella puhdistaa meikatut kasvot, suosittelen suurempaa annostusta. Kevyt meikki irtoaa yksinäänkin tällä.

L'Occitane Immortelle Divine

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE YOUTH OIL
98,00 € / 30 ml tai 54,00 € / 15 ml

Kun iho on puhdistettu huolellisesti, aloitetaan hoitotuotteiden levitys. Kasvoöljyt ovat loistavia kuivalle iholle ympäri vuoden. Itse en niinkään pidä öljyistä kesällä, koska silloin ihoni on rasvoittuvampi. Syksyllä ja talvella niistä on paljon apuja estämään ihon kuivumista. Kasvoöljyt ovat yleensä ns. kuivaöljyjä, eli ne eivät jää iholle niin rasvaisena ja kiiltävänä, kuin mitä elintarvikeöljyt tekisivät.

Kasvoöljystä valmistaja kertoo seuraavasti:

”Nuorekkaalta näyttävä iho ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien! 
Immortellen eteerinen öljy: E-vitamiinin antioksidanttiteho tuplana.

Divine Youth Oil on monikäyttöinen kasvoöljy, joka auttaa ehkäisemään ikääntymisen näkyviä merkkejä. Päivittäin käytettynä öljy saa ihon näyttämään ravitulta ja kimmoisalta. Sen luontainen hehku palautuu, ja rypyt näyttävät silottuvan. Koska tuote sisältää runsaasti immortellen eteeristä öljyä, iho on paremmin valmistautunut kohtaamaan ulkoiset haittavaikutukset. 

Sekoita tippa öljyä Immortelle Divine Cream -voiteeseen sen hyötyjen tehostamiseksi. 

Rypyt – Kiinteys – Hehku – Tasaisuus 
Sisältää korsikalaista immortellen eli ikikukan eteeristä öljyä ja 7 muuta alkuperältään luonnollista ainesosaa.”

L'Occitane Immortelle Divine

Öljy annostellaan pipetin avulla. Immortelle Divine Youth Oil on hyvin ohutta ja juoksevaa koostumukseltaan. Pari tippaa riittää minun sekaiholleni. Kuivaihoinen voi kokeilla kolmea tai neljää tippaa. Itse tykkään käyttää kasvoöljyä yöllä. Päiväkäytössä niitä suosin vasta silloin kun pakkaskausi on kestänyt pitkään ja sen vuoksi ilmankosteus on hyvin alhainen. Tällöin kasvoöljy on mahtava meikin allakin. Se auttaa meikkivoidetta kestämään kosteana ja hehkuvana. Kuivaihoisille vinkiksi!

L'Occitane Immortelle Divine

Luin L’Occitanen sivuilta mielenkiintoisen vinkin. Tätä öljyä voidaan käyttää myös meikin päälle päivän mittaan. Tämä vinkki ei niinkään kosketa minua, mutta selkeästi varttuneemmalle ja kuivemmalle iholle varmasti hyvä vinkki. Öljyä ei kannata hieroa meikatuille kasvoille, vaan taputella hyvin pieni määrä tarvittaville alueille. Nappaan tämän vinkin talteen ja otan käyttööni jos ja kun ihoni tästä vielä vuosien saatossa muuttuu kuivempaan suuntaan. Kuivaöljyn kevyt taputtelu meikin päälle helpottaa, jos ilmastointi ja kuivaiho saavat meikkipohjan näyttämään kuivalta kuorelta kasvoilla. Kuivuus korostaa ihon uurteita ja ryppyjä sekä saa kasvot näyttämään harmahtavilta. Öljy palauttaa hehkun ja ylläpitää sitä. Meikin kosteus ei pääse karkaamaan kuivassa huoneilmassa.

L'Occitane Immortelle Divine

Pidän tätä L’Occitanen Immortella Divine -sarjaa hyvin laadukkaana. Nämä kolme sarjan uutuuttaa ovat erinomaisia. Huomaan ihon säilyttävän hehkua ja kosteustasapainoa. Lisänä toki käytän kaikenlaisia kosteusbuustereita/seerumeja, mutta hellävarainen puhdistus ja yöksi suojaava kasvoöljy, ovat tuoneet iholle erityistä apua. Ehdottomasti vahva suositus kaikille ihon kuivumisesta kärsiville sekä varttuneemmalle joka haluaa palauttaa ihonsa hehkua.

L’Occitanen tuotteita myydään heidän omissa liikkeissä sekä verkkokaupassa ja eleven.fillä*. Myös Stockmannilta löydät L’Occitanen tuotteet sekä heidänkin verkkokaupasta*.

Innostuin erityisen paljon puhdistusvoiteesta. Niistä kun en aikaisemmin ole löytänyt huippuhyvää. On vain sellaisia ihan ok, jos käyttää toisen vaiheen puhdistusta lisäksi. Siksi olisikin kiva kuulla, jos teillä olisi vinkkejä puhdistusvoiteista, jotka liukenevat vedestä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Postauksen tuotteet saatu L’Occitanelta.

X