Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 8: vartalo sileäksi + arvonta

8.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin ja eleven.fi* -verkkokaupan yhteistyössä toteutettu joulukalenteri on edennyt jo 8. luukkuun. Ideahan on tänä vuonna se, että Glitz & Glamin joulukalenterin sisältö ja arvontapalkinnot perustuvat sekä mukailevat elevenin kosmetiikkakalenteria. Joulukalenterin luukkuja availlaan aina 25. päivään asti. Joka päivä uusi aihe ja uusi arvonta.

Huomasitteko, että eilen illalla julkaisin ylimääräisen postauksen? Esittelin Lookfantasticin joulukalenterin seitsemän ensimmäistä luukkua. Lupasin, että teen aina viikoittain koostepostauksen LF:n joulukalenterin sisällöstä. Näitä ylimääräisiä postauksia syntyy nyt joulukuussa, koska päivittäiset kello 7.00 -postaukset ovat varattu Glitz & Glamin joulukalenterille. Joinakin iltoina saattaa tulla ylimääräisiä postauksia. Kuten esimerkiksi Bette Boxin esittelyä ja nämä viikoittaiset Lookfantasticin joulukalenterin sisällön koosteet.

Mutta nyt tämän päivän aiheeseen…

8. luukku

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator* löytyi elevenin 8. luukusta. Kyseessä on vartalokuorinta. Ensin ihmettelin, että mitähän mielenkiintoista osaisin kertoa tästä? Vartalokuorinta vähän tuntemattomalta brändiltä on aina aika haastavaa. Oli vähän sellainen olo, että syntyy aika lattea postaus, kun tuote itsessään ei ole ensivaikutelmaltaan erityinen.

Luin brändistä Decléor. Vähän sellainen perinteisen lattea bränditarina. Kokonaisvaltaista, aromaterapeuttista, ylellistä – tekin varmasti olette lukeneet samat filosofiat ja esittelyt muiltakin merkeiltä. Noh, aina ei ensivaikutelma ole järin inspiroiva bloggaajan näkökulmasta, eikä välttämättä kuluttajankaan. Kuitenkin hieman pintaa syvemmälle mennessäni, löysin tästä vartalokuorinnasta erinomaisia piirteitä.

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator on siitä erilainen vartalokuorinta, että se ei ole pelkästään rakeilla kuoriva suihkutuote. Kuorinta sisältää myös entsyymejä, jotka pehmentävät kuollutta ihosolukkoa, jota mekaaninen kuorinta, eli rakeet, irrottavat ihon pinnasta.

Koostumus on täyteläinen ja voimakkaan keltainen väriltään. Tuote muuttuu öljyisemmäksi iholle hierottaessa ja huuhdellessa tuote muuttuu valkeaksi, maitomaiseksi. Muutos on aivan sama, kuin mitä on vesiliukoisissa puhdistusöljyissä kasvoille. Jos olet tehnyt itse öljyistä ja sokerista/suolasta kuorinnan tai käyttänyt aikaisemmin öljypohjaisia kuorintoja, mutta inhonnut niiden jättämää rasvaisuutta iholla, niin suosittelen tätä! Ei jää iholle rasvakerrosta, koska tuote on vesiliukoista öljyistä huolimatta.

Tuote tuoksuu ihanalta! Todella hyvä greippinen tuoksu. Tuoksussa tuntuu sellainen aito sitrushedelmän hapokkuus.

Tuote tuntui ja tuoksui ihanalta. Se tosiaan sileytti ja kosteutti ihoa mukavasti, eivätkä rakeet tuntuneet raastavilta iholla. Niin, rakeet! Mitähän tässä on käytetty? En ole täydellinen, enkä toimi täydellisesti, mutta muovirakeita en suosi. Joo, saan muovirakeisia tuotteita toisinaan PR-lähetyksistä, mutta olette saattaneet huomata, että en pahemmin esittele niitä. Muovirakeet kulkeutuvat vesistöihin, joten suosittelen vaihtamaan muovirakeelliset kuorinnat muovittomiin. Niitäkin nykyään on laajat valikoimat.

Se mikä oli hassua, niin en löytänyt Decléor 1000 Grain Body Exfoliator -kuorinnan INCI-listaa netistä. Koska olen joutunut tihrustamaan tuubista ainesosat, niin tässä on mahdollisuus virheelle. Mutta vaikka kuinka niitä ainesosia tavasin, niin en löytänyt joukosta muovia. Kuorivina aineina toimivat mitä ilmeisimmin sokeri, arganpähkinän kuori ja piidioksidi (silica).  

Joten, kun tämä kuorinta on mukava koostumukseltaan, herkullinen tuoksultaan sekä ihoa kosteuttava, eikä tuotteessa ole muovirakeita, muuttui minun hieman flegmaattinen asenteeni. Tästähän on muutakin kerrottavaa! Ei pelkästään ylellinen merkki ja korkea hinta. Tässä tuotteessa onkin ideaa. Hinta on kuitenkin sen verran korkea, että näkisin Decléor 1000 Grain Body Exfoliator -kuorinnan itsensä erityiseen hemmotteluun tai lahjaksi jollekin. Kuitenkin tuotteessa on sellaisia ominaisuuksia, jotka paikkaavat korkeaa hintaa. Meinaan, jos kuorinta on samanlaista, kuin muutamalla eurolla saatavat, niin en kyllä näe tällöin mitään selitystä, miksi valitsisin sen kalliimman. Jos siinä kalliimmassa on jotain erityisempiä ominaisuuksia, silloin voisin tuotteen ostaa itselleni. Joten kyllä näkisin näin ylellisen vartalokuorinnan sellaiseksi spesiaaliksi jutuksi itselleen tai spesiaalille ihmiselle lahjaksi.
Tänään minulla on arvonnassa ihanan ylellinen Decléor Fresh Start Duo Kit* -setti! Setissä on tässä postauksessa esitelty Decléor 1000 Grain Body Exfoliator* -vartalokuorinta (200 ml) sekä Decléor Systeme Corps Moisturising Body Milk* -vartalovoide (200 ml). Tuotesetti maksaa elevenillä 39,50 €, mutta on todellisuudessa arvoltaan 78,90 €! Setin myyntihinta ei ole paha, kun tosiaan se maksaa pari euroa enemmän, kun kuorinta yksinään ostettuna.

Jos haluat voittaa tämän ylellisen vartalonhoitosetin, niin osallistu arvontaan seuraavilla ohjeilla:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro kuinka tunnollisesti kuorit vartalon ihoa? Minä myönnän olevani ihan ”tuuliviiri”. Kausittain säntillinen ja sitten tulee se kausi, kun ei sitten millään jaksa.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (273)

Kasvojen ihoa jaksan silloin tällöin kuoria, mutta vartalon kuoriminen on hyvin satunnaista.

Kyllä täytyy myös myöntää, että aika harvakseltaan tulee vartaloa kuorittua. 😀

Oikeastaan kuorin vartalon ihoa vain kesäisin, kun tarkoituksena on saada itseruskettavat levittymään hyvin. Talvella en oikein jaksa panostaa ihon kuorimiseen.

Kuorin vartaloa aivan liian harvoin. Niin harvoin, että ihan hävettää… Kun ikää tulee lisää, huomaa että tarvetta kyllä olisi kuorinnalle ja kosteuttamiselle.

Ihan liian harvoin. Kesällä useammin, mutta talvella silloin kun satun muistamaan..

Kuorin yleensä jalat ennen karvanpoistoa ja muutenkin yleensä saunapäivinä tulee kuorittua kroppaa

Kasvojen lisäksi en kuori ihoa muuten kuin sääristä ja bikinirajasta, eli paikoista joista poistan karvoja. Kuoriminen ehkäisee tehokkaasti karvan sisäänkasvua. Kun vain vielä muistaisin kuoria useammin kuin joka toinen viikko… 😀

Todella harvoin muistan kuoria. Kaikennäköisiä purkkeja kyllä löytyy mutta harvemmin sitä muistaa käyttää.

Ihan liian harvoin, jotenkin se aina vaan jää.. Pitää taas olla reippaampi kuorija 🙂

N joka toinen kk, jalkateriä 2xkk, ihoni on kovin kuiva.

Todella harvoin tulee kuorittua vartalon ihoa, varmaan jää muutamaan kertaan vuodessa. Ehkä olisikin hyvä kikka ostaa joku super ihana tuote siihen jos se yhtään lisäisi kuorinta kertoja.

Sanotaan näin, että aina kun muistan 🙂 Ehdottomasti pitäisi kuoria useamminkin!

Orjallisesti kerran viikossa aina tiettynä päivänä niin ei pääse unohtumaan 🙂

Vartalon kuorinta tulee unohdettua ihan kokonaan, koska toisaalta se on se kohta vartalossa, joka kaipaa vähiten huomiota tuottaen vähiten myös ongelmia. Kaikki panostus tulee tehtyä kasvoihin, koska menneisyyteen kuuluu iho-ongelmat vahvasti kasvojen ihossa.

Yritän ehtiä kuorimaan pari kertaa kuukaudessa 🙂 välillä useemmin välillä harvemmin

Olen viimeisen vuoden aikana petrannut tässä asiassa mielestäni hyvin, pyrin kaksi kertaa viikossa kuorimaan ihoa. aina ei tosin onnistu….

Ehkä noin kerran viikossa, en orjallisesti. Jännää on, että monesti mulla yksi kuorinta vasta hiukan ’kiusaa’ sitä kuivaa ihosolukkoa eli huomaa että kuorinnan jälkeen löytää pitkistä kalsareista kuollutta ihosolukkoa , vaikka nehän piti just olla heivattu viemäriin. Pitäiskö useammin sitten kuoria vai onko tehoja liian vähän vai sitkas iho 😀 Dunno.

Kuorinta-aineita on, mutta käyttö on sitten toinen juttu. Ihan liian harvoin tulee käytettyä.

Säännöllisen harvoin, vaikka purkki löytyy kylppärin nurkasta.

Jos mulla on purkki kylppärissä niin kuorin kyllä kerran viikossa tai parissa. Sit kun se loppuu niin saattaa vierähtää kuukausia etten muista ostaa uutta.

Olen myös tuuliviiri kuorinnan suhteen ? fiiliksen mukaan kuorin ihoa ja oon tehnyt myös itse kuorintoja sokerista ja öljystä ?

Yritän säännöllisesti mutta tuppaa unohtumaan mutta ennen kesää tulee yleensä enemmän kuorittua!

Kuorin kerran viikossa ihon, joten vartalokuorintaa menee 🙂

Todella harvoin tulee kuorittua ?

Kerran kaksi viikossa kuorin vartalon. Kesällä tulee käytettyä kevyesti kuorivia suihkusaippuoita päivittäin. Kuivaharjausta en ole vielä kokeillut mutta kiehtoisi kyllä.

Todella harvoin tulee kuorittua vartalonihoa. Ei tule yleensä erikseen ostettua mitään vartalonkuorinta tuotteita ?

Jalkoja tulee kuorittua aina ennen sheivausta, mutta muu kroppa tahtookin jäädä ilman kuorintaa. Hups! Raskiikohan ?
näin kallista tuotetta käyttääkään? 😀

Hyvin harvoin, silloin kun saan jostain boksista vartalokuorinnan

Kuorin vain kesäisin 😀

Siis en varmaan ikinä ole kuorinut kropan ihoa. Käsiä kyllä, mutta niitäkin aika harvoin. Varmaan tulisi käytettyä kuorintoja enemmän, jos omistaisin kuorintatuotteita. Hyvä tuo sun muoviraekommentti, en ole ikinä tiennyt, että rakeet voivat ajautua vesistöihin.

Ei tule kuorittua säännöllisesti vaikka yritän muistaa mutta aina se vaan jää. Silloin tällöin tulee kuorittua.

Kasvoja kuorin kerran viikossa, vartaloa en juuri koskaan 🙂

Harvemmin, yleensä kesää kohti tai sitten jos saa lahjaksi jonkun uuden kuorinnan ?

Välillä innostun vartalonhoidosta ja välillä se unohtuu tyystin

Aika harvoin tulee kuorittua. Pitäisi muistaa useammin.

Pidän yleensä ennen viikonloppua hemmotteluhetken itselleni, johon kuuluu muun muassa ihon kuorinta. 🙂 Tämä olisi ihana palkinto!

Tykkään kuorinta-aineista, mutta on vaikea löytää juuri sitä sopivaa. Ovat joko liian mietoja tai liian kuorivia!

Kuorin vartaloa etenkin kesäaikaan säännöllisemmin kuin talvella.

Liian harvoin kuorin ihoani, yleensä saunassa. Mutta kun en ole innokas saunoja, niin kuorinnat jää kovin harvoihin kertoihin.. Erityisesti talvella iho alkaa hilseillä, silloin säännöllinen kuorinta ja kosteutus tekisi hyvää.

En kovinkaan tunnollisesti, välillä unohtuu kokonaan, että omistan vartalonkuorinta-aineita. Mutta nyt vähän aikaa sitten sain ihanan Dermosilin sokerikuorinnan lahjaksi, se tuoksuu hyvältä ja jättää iholle kivan kosteutetun/rasvatun tunteen, joten sitä olen muistanut jo muutaman kerran käyttää 🙂

harvoin.en itse osta vartalonkuorinta tuotteita,mutta jos jostain satun sellaisen saamaan käytän kyllä 🙂

Kerran viikossa kuorin vartalon.

Täytyy myöntää, että en juuri harrasta. Havahduinkin asiaan tässä ihan hiljan ja mietin mistä alkaisi metsästämään hyvää vartalonkuorintaa, niitäkin kun on melkoinen merellinen. Vai pitäisikö hommata kuivaharja tai c) joku muu, mikä? Mulla yhdistyy nykyään yleensä aina suihkussa käyntiin saunakin, joka pehmittää ihon hyvin. Sitten kun kuivailee reippaasti rapsakalla pyyhkeellä, niin johan se kuorii sekin. 😀

Samanlainen tuuliviiri kuin sinäkin, välillä on esim. kuivaharjaus/vartalovoide -buumi (jota pitäisi kyllä jatkaa) ja sitten välillä ei mitään… Ihana arvonta!

Täytyy kyllä nolona myöntää, että en edes muista milloin viimeksi olen kuorinut ihoani ! Täytyy alkaa ryhdistäytyä sen suhteen ja hoitaa ihoa enemmän !

Olen todella huono ihon kuorinnassa ja rasvaamisessa. Muistan sen lähinnä ennen lomia ja jonkin aikaa niiden jälkeen. Pitäisi nyt talvella taas tsempata kun jalat ovat todella kuivat.

Kuorin suihkussa 2-3 krt viikossa, joten tuotteita kuluu, tällaisen haluaisin itselleni lahjaksi!

Nykyään vartalonkuorinta kuuluu rutiiniin kaksi kertaa viikossa, ja eron huomaa. Käytän organic shop -kuorintoja, joista löytyy ihania tuoksuja, ja jotka ovat edullisia hinnaltaan.

Sama homma. Tuuliviiri täälläkin. Koitan kuitenkin kerran viikossa kuoria ihon. Tykkäsin erityisesti aiemmin mustasaippuasta ja kuorintakäsineestä,joka kuori niin tehokkaasti,että suositteltiin kerran kuukaudessa tehtäväksi. Se onkin hyvä tälläiselle tuuliviirille.

En jaksa lähes ollenkaan, pitäisi kyllä. Vaikkakin nyt edellispäivänä just kuorin kun halusin kokeilla body boomin kuorintaa (oli muuten TODELLA hyvää tavaraa, itse laitoin kuorinnan ja menin saunaan istuskelemaan vaikutusajaksi niin oli mielettömän ihanan tuntuinen iho sen jälkeen).

Kuorin ihoani normaalisti 2 kertaa viikossa ja joskus se jää vain yhteen kertaan kun en aina muista.

Kesäisi tulee ahkerammin kuorittua ihoa, kun käyttää itsestään ruskettavaa, talvisi silloin tällöin.

Silloin kun menen saunaan, eli noin kerran viikossa. Joskus harvemminkin.

Täällä kans toinen tuuliviiri 😀
Välillä muistan ahkerammin, ja välillä menee ihan liian kauan ettei tule kuorittua

Kesäisin enemmän mutta minullakin vaihtelee niin. Välillä kausia että kerran viikossa ja välillä pitkät välit. Kasvojen kuorinta tms on paremmin hallussa 🙂

Vartalonkuorinta..Ehkä kerran kuussa?

Kuorin ihoni aina suihkussa käydessä eli n. 3 kertaa viikossa. Käytän sellaista kaksi puolista pesusientä, joka maksaa kaupassa varmaan 50 senttiä. Ja se on itseasiassa äidin oma. Olisi siis mahtava saada kunnon kuorintatuotteita.

Olen todella huono kuorimaan ihoani! Pitäisi ottaa ihan asiaksi!

Heipähei!
En kuori vartaloa aineilla. Kerran viikossa käytän karkeita hanskoja, joilla kuorin ihoni. Olisi mukavaa kokeilla tämän tyyppisiä tuotteita.

Minulla on tapana kuoria vartalon iho aina saunassa eli kerran viikossa se tulee tehtyä.

Ihanan väristä tuo tökötti 🙂 Aika harvoin tuntuu olevan aikaa vartalonkuorintaan, silloinkin lähinnä sokerilla kuorin…

Kesällä useammin mutta talvella unohtuu ?

Kesällä tulee kuorittua ihoa säännöllisesti, talvella harvemmin.

Suurin piirtein kerran viikossa, kun on aikaa rauhassa käydä aamulla suihkussa 🙂

Kuorin vartalon ihon kerran viikossa ja jotta muistaisin tehdä sen niin olen päättänyt kuoria aina viikon ensimmäisellä suihkukerralla.

Minä käytän luffasientä joka pesulla kuorintaa tarvitseville alueille (pakarat, reidet ja sääret) ja silloin tällöin muualle. Muuten en tunne tarvitsevani mitenkään erityisesti vartalonkuorintaa. Tämä setti menisikin ennemmin aviomiehelle, joka on kuivahko ja karhea iholtaan. Hän varmasti myös tykkäisi tuoksusta.

Välillä innostun kuorimaan ihoani säännöllisesti, mutta kun aine loppuu niin menee tovi ennenkuin muistaa ostaa uuden aineen. Nyt on käynyt niin – taisin kuoria viimeksi loppukesällä eli alkaisi olla korkea aikaa…. Kuorimisesta tulee niin hyvä fiilis ja iho alkaa heti hehkua. Ihana blogi ja kivasti itselle uusia tuotteita esillä.

Kesällä säännöllisesti, talvella liian harvoin.

en kyllä tarpeeksi usein tee vaikka on niin iaha tunne sen jälkeen

Aika harvoin tulee kuorittua vartaloa, vaikka se ei suihkugeelin levittämistä kummoisempaa olekaan.

Ihan liian harvoin muistaa kuoria ? mut ois ihanaa voittaa tämmönen setti! ?

Tajusin etten tällä hetkellä edes omista kuorintatuotteita vartalolle… En siis kuori kovinkaan aktiivisesti 😀

Kuorintaan tartun valitettavan harvoin…

Kausittain tuntuu minullakin menevän, mutta tätä pitäisi ehdottomasti petrata silloinkin kun ei viitsisi. Itse tykkään muuten tosi paljon Decleorin puhdistusöljystä.

Kuorin ehkä pari kertaa kuussa, mutten mitenkään säännöllisesti. Aina silloin kun on enemmän aikaa ja tekee mieli hemmotella itseään 🙂

Kerran viikossa kun käyn saunassa.

Toinen tuuliviiri täällä hei ! Ei säännöllisesti mutta aina välillä tulee hetkiä jolloin pitää hemmotella itseään kiireisen arjen keskellä pitkän kaavan mukaan

Olen samanlainen tuuliviiri kuin sinä 😀 välillä saatan kuoria kerran viikossa, ja sitten en taas moneen kuukauteen… Tälläkään hetkellä en edes omista vartalokuorintaa vaikka edellinen loppui jo varmaan elokuussa 😀

Minä käytän vartalon pesuun konjac-sientä muutaman kerran viikossa ja se kuorii kevyesti. Kerran tai pari kuussa tartun tujumpaan tuotteeseen.

laiska,laiska

Kesällä muistan kuoria säännöllisesti, mutta talvella se jotenkin tahtoo unohtua.

Olen niin laiska ollut kuorimaan vartaloa, nyt olen päättännyt ryhdistäytyä! Aiemmin vain pari kertaa vuodessa.
han.nystrom@gmail.com

Kuorin säännöllisesti viikottain saunan yhteydessä 🙂

Tuuliviiri täälläkin! Välillä ahkerammin, välillä vähän unohtuu. Pitäisi koittaa muistaa säännöllisyys tässäkin

Itse olen pyrkinyt viime aikoina tämänkin suhteen aktivoitumaan ja olenkin aika hyvin muistanut kropan ihosta huolehtia myös kuorinnan avulla. 🙂

Kuorin vartaloa aika kausittaisesti, joskus menee pitkäkin aika, että en muista kuoria ollenkaan. Kokeilemani kuorinnat eivät ole olleet erityisen hyviä, joten kuorinta on sitten jäänyt tekemättä. Olisi ihana kokeilla tuota Decléorin kuorinta 🙂

Ehkä kerran kahdessa viikossa.

Suht säännöllisesti, mutta välillä toki kausia kun ei muista/jaksa

Noin kerran kuukaudessa eli ihan liian harvoin 😀 Sukkahousuihin jää talvella kuollutta ihosolukkoa joka lentelee ympäriinsä sukkahousuja poisottaessa 😉

Minulla myös vaihtelee kuorimisinto. Välillä tulee kuorittua ehkä turhankin usein ja välillä taas voi mennä viikkoja että en muista kuoria. Ihanat uudet kuorimistuotteet aina innostaa enemmän kuorimaan.

Kerran viikossa pyrin kuorimaan ja aina suihkun jälkeen käytän vartalovoidetta. Olen myös ruvennut kiinnittämään huomiota rakeen koostumukseen ja välttämään turhaa muovikuormitusta.

Ennen en käyttänyt ollenkaan, koska tuntui turhalta. Sitten ostin yhden kuorinta purkin. Kokeilin sitä pakaroiden alapuolelle, missä oli röpelöistä kohtaa. Ja hämmästyksekseni se röpelöinen iho lähti pois eli oli kuivunutta ihoa. Sen jälkeen olen aina satunnaisesti käyttänyt. Ja antanut äidille ja siskolle lahjaksi kuorinta-voidetta ja saanut nyt ne kanssa köyttämään tuotetta.

Kuorin e r i t t ä i n harvoin. Koska en harrasta saunomista, en ole tuntenut edes tarvetta vartalon kuorintaan. No, muutamia viikkoja sitten tuli käytyä lempeissä löylyissä ja kun pyörittelin sormia iholla, huomasin tosi konkreettisesti, että kuorinta olisi muuten tarpeen 🙂 Tuli siinä sitten tehtyä ”hikikuorinta”.
Tämä setti kuulostaa aivan ihanalta.

kyllä vartalon kuorinta jää etupäässä loppukevääseen ja kesään , pitäisi kyllä hiukan useamminkin tehdä kuorintaa <3

Vartaloa kuorin kyllä todella harvoin, en edes parin kk välein muista. Mielelläni hemmottelisin itseäni oheisella paketilla, rakastan kaikkia sitruksentuoksuisia vartalotuotteita ?.

Liian harvoin! Aika ajoin toki ihottumatilanne määrittelee sen, voiko kuoria. Mutta pitäisihän sitä jo ihan atopian hoidon vuoksikin tehdä useammin. Ja olisi ihanaa voida hemmotella itseään välillä jollain muullakin kuin hajuttomilla perusvoiteilla.

Vartalon ihoa kuorin säännöllisesti ihan kuorintasienellä.

Vartalon iho on kyllä paitsiossa kasvoihin verrattuna. Muistan ehkä kerran parissa kuukaudessa ja ennen rantalomaa tulee paniikki. Kuorintoja on kyllä kaapissa, ei tosin näin ylellisen tuntuista. Pitääpä petrata.

Harmillisen harvoin tulee kuorittua, aina silloin kun suihkussa osui kuorintapurkki silmään. 😀

Kuorin ihoa liian harvoin lähinnä sen takia etten ole löytänyt hyvää kuorintaa.

Olen maailman epäsäännöllisin ihminen mitä tulee vartalonkuorintaan. Kasvoja tulee kyllä hoidettua päivittäin todella huolellisesti mutta noh, vartalo jää valitettavan usein huomiotta. Olisi ehkä hyvä lupaus uudelle vuodelle, että aloittaisi säännöllisen vartalon ihon hoitamisen.

Kuorin vartalon ihoa todella epäsäännöllisesti

tosi harvoin ?

En kuori juuri lainkaan, pitäisi petrata.

Olen säännöllisen epäsäännöllinen kuorija. Välillä muistan sen viikoittain ja sitten voi mennä muutama vko, etten kuorintapurkkia availe. Olen huomannut, että 1xvko on hyvä rytmi iholleni.

Ei todellakaan säännöllisesti ? Kesällä saatan kuoria jopa kerran viikossa,mutta talvella jää vähemmälle.

Kasvot kuorin säännöllisesti, mutta vartalon kohdalla se kyllä tuppaa unohtumaan…

Yritän muistaa kerran viikossa kuoria 😀

Kuorin vartaloa kesällä kerran viikossa ja talvella harvemmin, koska laiskottaa 🙂 Olen kyllä huomannut, että talvikuivan vartalon kun kuorii, niin kosteusvoide imeytyy paremmin.

Kuorin säännöllisesti kerran viikossa 🙂

Tuuliviiri täälläkin. Kätevin tapa mielestäni on kuoriavartalo hanskojen avulla. Toki tällaiset kuorinta tuotteet ovat luxusta.

Harvoin kuorin

Aiemmin olin huolellisempi, kuorin kerran viikossa. Nyt pienten lasten kanssa hankkii aina jäädä… Täytyisi taas ryhdistäytyä.

Kuorin vartalon ihon kyllä säännöllisesti. Suihkun yhteydessä se on jo niin rutiini ja tuo ihanan pehmeyden:)

Tuuliviiri täälläkin. Vaikka kuiva ihoni kaipaisi säännöllisyyttä tuppaa se unohtumaan kun iho voi hyvin.

Sanotaanko nyt että todella harvoin, naamaa kyllä huollan erittäin huolellisesti, kun siinä on muutenkin ongelma alueita. Ja kroppaa myös rasvaan joka suikun jälkeen, mutta kuoriminen on sitten toinen juttu..

Kerran viikossa saunassa käydessäni.

Vartalon kuorinta on minulla ollut hyvin satunnaista, kasvojen kuorinnan taas koen ihan välttämättömäksi vähintään kerran viikossa. Noin ihanat tuotteet varmasti saisivat innostumaan vartalon hoidostakin 🙂

Säännöllisesti tulee kuorittua, koska mulla on ongelmaiho ja tuo kuoriminen auttaa. Jos en kuori niin sen kyllä huomaa 🙁

Välillä kuorin ihoani kerran viikossa, mutta välillä taas olen tuuliviiri. Vasta sitten herään tähän kun tuntuu että kosteusvoiteet evät imeydy kunnolla. Ihanat tuotteet arvonnassa.

Olen huono vartalon ihon hoitaja. Joskus kuorin vartaloni laittamalla vain yksinkertaisesti sokeria suihkugeelin sekaan. Kahvinpuruja en uskalla kerrostalossa asuvana käyttää, etteivät putket tukkeudu.

Ihoni on todella kuiva erityisesti talvisin ja tarvitsee kunnollista hoitoa. Helposti kuitenkin arjen keskellä unohtuu kunnollinen hoito.

Tuuliviiri on täälläkin.

Vartalon kuoriminen jää kyllä ihan pariin kertaan vuodessa.

Kuorin ihoni jokaisen saunomiskerran yhteydessä, eli yleensä kerran viikossa. Varsinkin selkäni iho on oikukas ja kaipaa säännöllistä kuorintaa.

Kuorin vartalon ihoa säännöllisesti ja rakastan greippiä. Kiinnostava kalenterinluukku, kiitos esittelystä.

Saunassa muistan aina kuoria ihon, ihan joka viikko ei saunota, mutta välillä kuorin myös ilman saunaa. Sanoisin että jokatoinen viikko. Talvisin useammin kun ihoni kuivaa herkästi ja kuorinnan jälkeen muistan rasvatakin huolella.
En tiennytkään että kuorinnoissa käytetään muovirakeita ? täytyykin jatkossa tutkia tuoteselosteet.

Mä kuorin osaa vartalosta joka kerta ,kun käyn suihkussa,mutta ei kai kenenkään tarvi sen enempää tietää mun kuorimisista;) Ja kuoriiko joku edes koko kroppaansa? Mä en varmaan koskaan kuori koko vartaloa.Decleorin pakkukset on ihania,mulla on ollut tuota vartalovoidetta ja kyllä tuntui ylellisyydeltä.

Mulla on yksi kuorintavoide jota käytän aika epäsäännöllisesti, sanotaan että ehkä kahden kuukauden välein 🙂 Kasvoille käytän kicksistä ostettua lappuja, jotka kuorivat ja hoitavat. Tosin en paljon pidä niistä :/

Oon kroppakuorinta-addikti, kuorin lähes aina suihkussa käydessä eli noin joka toinen päivä :D. Joskus saatan harventaa kertoja, mutta on se keskimäärin sen 2-4krt/vko.
Rakastan kokeilla uusia kuorintoja ja harvoin ostan samoja uudelleen, kun aina etsin jotain uutta :D. Jos löydän jonkun täydellisen eli todella hyvin kuorivan (olen raastavien kuorintojen rakastaja) ja ihanan tuoksuisen, niin silloin voin ostaa uudelleen samaa.

Karheahkolla pesusienellä aina suihkun yhteydessä. Tuotteilla varmaankin noin kahden viikon välein

Kuorin vartalon ihoa vähän epäsäännöllisesti, lähinnä ennen sheivausta, koska silloin tulee parempaa jälkeä. Mutta näin talvella kun ei ole samanlaista tarvetta sheivata sääriä, niin kuorintakin jää vähän vähemmälle.

Säännöllisesti 1-2 viikon välein suolakuorinnalla, tätä olisi ihana testata!

Minulla on juuri nyt tuo ei-kuorimista kausi, mutta kun tämä tuote paljastui Elevenin kalenterista, teki mieli heti kuoria iho! Tuoksu on aivan ihana + väri myös. Tänä iltana ennen pikkujouluja menee kokeiluun 🙂

Kesällä olin kyllä paljon ahkerampi kuorija, talven tullessa kuorin vain silloin tällöin kun jaksan! Täytyisi tehdä se useammin, kyllä ihosta tulee niin ihanan tuntuinen että se on kaiken vaivan arvoista:)

Kerran vuodessa, jos satun muistamaan 😉

aika harvoin muistaa ja jaksaa panostaa.. 😀

Aika harvoin tulee kuorittua, talvella ehkä useammin. Kasvojen ihoa tulee kuorittua vartaloa useammin.

Joka lauantai saunan jälkeen kuorintavoidetta suihkuvaahtoon sekoitettuna ja kuorintahanskat kädessä. Kyll tulee sileetä! 🙂

Ainakin anoppilassa käydessä käytän sinne kiikuttamaani kahvikuorintaa… jotta anoppi ei itse osaa käyttää 😀

Kerran viikossa 🙂

Liian harvoin!! Tämän aion kyllä tunnollisesti käyttää loppuun asti ?

Sen jälkeen kun löysin Organic Shopin ihanat (ja edulliset) sokerikuorinnat, on saunapäivinä kuorittu vartaloa!

Kerran viikossa talvisin, kesäisin pari kertaa viikossa 🙂

Jos en nyt joka viikko, niin ainakin joka toinen viikko koitan muistaa vartalokuorinnan.

Tämä tuubi näyttikin jo niin aurinkoiselta, ettei se voisikaan tuoksua millekään muulle kuin sitruksisen raikkaalle 🙂

Minäkin olen välillä todella huolellinen ja välillä unohtuu ihan kokonaan ?

Olen todella laiska kuorimaan! Kaapissa on ihania kuorintoja joita säästelen ”erityistä hetkeä varten” – en raaski (enkä jaksa) käyttää niitä ?

Kuorin vartalon ihoa satunnaisesti.

En kuori juurikaan

Täytyy myöntää, että vartaloa tulee kuorittua liian harvoin. Pitäisi tehdä sitä useammin, kun iho on sen jälkeen selvästi pehmeämpi 🙂

Ehkä noin kerran viikossa, on niin taivaallista?

Aivan liian harvoin! Ehkä kerran kuukaudessa kuitenkin niin kauan, kuin purksissa ainetta riittää

Vartalo ehkä kerran vuodessa ja kasvot kerran viikossa. Miten se onkin niin vaikeaa? ?

Silloin kun olen ostanut jonkin vartalokuorinnan, niin käytän sitä 2-3 kertaa viikossa. Kun se loppuu, saattaa mennä pitkäänkin ennen kuin muistan hankkia uuden.

Viikottain saunan yhteydessä.

Tosi epäsäännöllisesti, välillä koitan skarpata.

tosi harvakseltaan

Mä kuorin kahdesti vuodessa vaikka pitäisi enemmän. Viimeksi kun kuorin vartalon oli kahvikookos kuorinta ja täytyy sanoa että iho oli ihana kuorinnan jälkeen ja tuksu ?

Täytyy tunnustaa, että aivan liian harvoin. Nyt taas innostuu, mutta kun tuo tuubi loppuu niin taas kuitenkin unohtuu pitkäksi aikaa.

Kesalla suht saannollisesti kun ihoa nakyykin enemman, talvella se tuppaa vahan unohtumaan..

Kasvoja kuorin noin kerran viikossa ja vartaloa kerran kuussa. Kesällä kuorin ihoa useammin, kun se ei ole niin kuiva ja voi muutenkin paremmin.

Ohhoi, pitäisihän sitä vartalon ihoa kuoria useammin… Ehkä pari kertaa kuukaudessa muistan.

Aika laiskasti nyt kun ei oo aikaa höllätä ir.ää ?? kahvikuorintoja oon käyttäny koska kuvittelen selluliitin lähtevän niillä veke?

Vähintään kerran viikossa, ja käytän oikein karkeaa pesukinnasta:D

Vartaloa tulee kuorittua satunnaisesti. Varmaankin kerran kahden kuukauden aikana.

Ihan täysin satunnaisesti 🙂

Kuorin kerran viikossa sekä kasvot että vartalon 🙂

Pitäisi kuoria paljon useammin 🙂

Todella huonosti tulee kuorittua… Pitäisi petrata tässä asiassa!

Vähän liian epäsäännöllisesti tulee kuorittua, aina silloin kun on vähän liian myöhäistä. 🙂

Kuorin kyllä säännöllisesti, 1-2 kertaa viikossa, mutta mulla on käytössä sellainen kevyt kuoriva suihkugeeli. Silti tulee ihanan pehmeä iho joka kerta! Kun yhtä tunnollisesti jaksaisi vielä rasvailla kroppaa, niin ei rapisisi tammikuussa…:)

Liian harvoin… kasvoja tulee kuorittua sentään vähän useammin 😀

Muutaman kerran vuodessa, ennen aurinkokautta aktiivisemmin.

Todella harvoin

Kuorin ehkä parisen kertaa kuukaudessa.. 😐

Kesällä tulee vartaloa hoidettua kuorinnalla useammin kuin talvella. Hupsista…

Harvoin!

En lainkaan tunnollisesti

Todella satunnaisesti, silloin kun muistan 😀

Sillin tällöin tulee kuorittua

Harvoin tulee kuorittua ihoa. Syy kyllä taitaa olla se, etten ole muistanut ostaa aikoihin uutta kuorintavoidetta. Ilmojen kylmennyttyä on iho alkanut kuivaa ja hilseillä rasvauksesta huolimatta, ehkä kuorinta auttaisi.

Harvoin, pitäisi useammin 🙂

Pyrin kuorimaan ihoni vähintään kerran viikossa!

Epäsäännöllisesti tulee kuorittua

Vaihtelevasti. Silloin kun on aikaa ja jaksamista kuorin ja muuten mennään siitä missä aita on matalin 😀

Aikomuksena kuoria kerran viikossa, todellisuudessa kuorin kerran 1-2 viikossa elikkä ei paha! ?

Kuorin vartalon ihon pari kertaa viikossa, ja kuorinta-aineita kuluu sen mukaisesti aikamoinen määrä! Decleoria ei ole vielä tullut kokeiltua.

Todella harvoin tulee kuorittua. Ehdottomasti pitäisi kunnostautua, ja kuoria säännöllisesti! 🙂

Olen aika laiska kuorija. Välillä innostun, mutta aika nopsaan se menee kyllä ohi.

Hyvin kausittain ja ahkerammat kuorintakaudet jäävät liian lyhyiksi. Ihanilla tuotteilla ne saattaisivat pidentyä..

Yleensä kesällä tulee lorvittua, mutta talvella olen säntillisempi, kun iho kuivuu.

Kerran tai pari viikossa.

Nyt kuorin ihoni ”ihan vasta” reilu viikko sitten, kun jäljellä oli vielä Bette boxista saatua kahvikuorintaa 🙂 sen jälkeen ei olekaan tullut kuorittua, kuorinta-aineiden loputtua on vaikea muistaa ostaa uutta…

Kerran viikossa saunan yhteydessä kuorin jos ei ole kiirettä.

Pyrin kuorimaan vartalon ihon kerran viikossa. Samalla saa selluliitit kyytiä.

Suht laiska eli silloin tällöin kuorin =).

Kerran viikossa.

Ihan liian harvoin. En tiedä miten se jääkin niin retuperälle yleensä…

Kesällä tule kuorittua useammin, talvella aika harvoin.

Jouluksi ja Juhannukseksi tulee ostettua pesuhuoneeseen uusia tuotteita.
Silloin tulee muutaman kerra kuorittua.
Jouluaattoaamusti ”tonttu on tuonut pesunesteet ym. tuotteet pesuhuoneen penkille josta perhe löytaa ne Joulusaunaan mennessä.

Vartalon ihoa kuorin aika useasti, mutta kasvojen iho jää kyllä paljon vähemmälle kuorinnalle.

Liian harvoin. Välillä innostun kuorimaan säännöllisemmin, mutta se innostus ei yleensä kestä kauan.

Kesällä tulee kuorittua enemmän. Tätä tuotetta olisi kiva päästä kokeilemaan.

Epäsäännöllisen säännöllisesti eli juuri silloin kun muistaa

Epäsäännöllisesti eli silloin ku muistan.Mukana<3

Kuorin vartalon ihon kerran viikossa saunassa käynnin jälkeen. Joskus saattaa kyllä kuorinta jäädä välistä, mutta melko tunnollinen olen tässä asiassa 🙂

Silloin kun satun muistamaan eli ehkä kerran kuussa usein saunan yhteydessä.

Aika harvoin.. ehkä joka toinen kuukausi..

Koitan muistaa kuoria aina niinä päivinä kun käyn saunassa, eli ehkä parin-kolmen viikon välein. Teen monesti oman kuorinnan oliiviöljystä ja sokerista, tulee ihanan pehmeä iho! Myös tavallinen kuorinta käytössä mutta sokeri on mielestäni tehokkain.

Ehkä kerran tai pari kuussa tulee muistettua, mutta jos olisi joku laadukas aine, niin ehkä sitten tulisikin sitä tehtyä

En kuori vartaloa juuri koskaan, mutta olisi ihan hyvä aina välillä kuoria.

Kuorin vartalon ihoa melko harvoin talviaikaan, mutta kesällä tulee kuorituksi useammin ainakin jalkoja ja käsivarsia.

Kerran viikossa tulee kuorittua. En halua sisäänpäin kasvaneita karvoja, niin kuorinta on tärkeä rutiini.

No vitsit mikä setti! Ja siis samanlainen tuuliviiri olen minäkin 😀 Välillä jaksaa kuoria ja hoitaa vartalon ihoa todella aktiivisesti, välillä se suoraan sanottuna unohtuu 😀

Kuorin kasvoja aika usein, vartalo tuppaa jäämään usein kuorimatta.

Melkein kuorimatta jää,,,,

Tulee harvoin kuorittua vartalon ihoa, joskus merisuolalla. Tämä tuote vaikutti ihan kokeilimisen arvoisena.

Kuorin kerran viikossa, yleensä saunan yhteydessä.

Parin viikon välein tulee kuorittua, vähän laiskasti siis…

Kuorinta-aineita käytän erittäin harvoin, mutta pesukintaalla kuorin kerran viikossa saunassa. Hyvin toimii.

Vartalokuorinta on aika kausittaista, mutta tietyt osat vartalosta tulee kuorittua ainakin kerran viikossa. Kunnon kuorinta sitten harvemmin 🙂

Noh , nyt täytyy myöntää, etten muista milloin olisin viimeksi kuorinut … Kasvoja tulee kuorittua huomattavasti useammin.

En muistakkaan milloin olisin viimeksi kuorinut.

Vartalon ihon hoitovälit pidentyvät syksyn tullessa ja tihentyvät taas loppukeväästä vaatekerroksien vähentyessä 🙂

Liian harvoin

Kuorin vartalon ihoa satunnaisesti. Ehkä en ole löytänyt vielä hyvää tuotetta, jotta innostuisin.

Itse myös kausittain innostun ja sitten se taas jää pitkäksi aikaa

Olen ehdottomasti tuuliviiri, mutta saunareissulle yritän muistaa pakata kuorinnan mukaan.

Aivan liian harvoin. Tällä hetkellä tosin käytössä Lumenen suihkugeelin ja vartalokuorinnan yhdistelmä, joka täyttää suihkugeelin virkaa, koska kuorintatehot olemattomat. Pohdin tässä syitä miksi vartalon ihosta tulee pidettyä niin laiskasti huolta ja tulin siihen tulokseen, että pitäisi hankkia aivan ihanan tuoksuiset ja laadukkaat tuotteet, niin se varmasti innostaisi hoitamaan ja erityisesti rasvaamaan vartalonihoa.

Aina kun laitan itseruskettavaa eli pari kertaa viikossa 🙂

Öö..aika harvoin. Tuo muoviraeasia vielä vähän latistaa intoa jos tuotteesta ei käy selkeästi ilmi että ei sisällä muovirakeita.

Kuorin ihoa säännöllisen epäsäännöllisesti, välillä viikottain, välillä menee parikin kuukautta ilman kuorimista. Nyt ollut taas melko pitkä tauko kun kuorinta-aine loppui ja en oo saanut aikaiseksi ostaa uutta.

Yleensä ennen tapahtumaa, jossa on todennäköistä, että iho näkyy – siis kesällä talvea useammin. Kuitenkin aina kuoriessaan muistaa, kuinka hyvältä se tuntuukaan.

Kuorin vartalon 1-2 kertaa viikossa saunan jälkeen. En kylläkään käytä kuorinta-ainetta vaan kuorinta liinaa suoihkusaippuan kanssa ja öljyä päälle.

Minunkin rutiinini ovat aivan olemattomat. Vaikka joka ikisellä suihkukerralla näen sen kuorintapurkin kätteni ulottuvilla, tiedän kuinka ihanan pehmeä iho siitä seuraa, muttta silti se niin usein jää tekemättä! Ärsyttää oma saamattomuus! 😀

Riippuu, kesällä tulee kuorittua enemmän, talvella voi mennä kuukausikin tai kaksikin väliä kun ei vaan jaksa 😀

Vaihtelevasti kuorin. Joskus useammin, mutta joskus tulee monen viikon taukoja. Käytän yleensä kuorintahanskoja.

Vuosi sitten sain vihdoin hommattua meille saunavuoron, ja sen myötä vartalokuorinta on taas tullut säännöllisemmäksi tavaksi. Omaan makuuni parhaimpia ovat sokerikuorinnat, ne on tarpeeksi karkeita ja tehokkaita, mutteivat kuitenkaan raavi ihoa.

No en tosiaan kovin usein, vaikka kasvoja tulee kuorittua säännöllisesti. Varsinki talvella vartalon kuorinta on toodella harvinaista, niin vähän kun tulee ihoa esiteltyä kevyemmässä vaatetuksessa.

Vartalon ihoa kuivaharjaan nykyään varsinaisten kuorintojen sijaan. Tämä olisi ylellistä vaihtelua tai jopa lisätehoa nykyiseen rutiinin.

kerran viikossa 🙂

Voi ei!! No kerran 2/kk….

Olen myös aika satunainen vartalonkuorija 😀 Mutta parhaani yritän muistaa ainakin sen kerran viikkoon kuoria koko kropan saunan yhteydessä 🙂

Hei! Kerran viikossa kuorin vartalon ihon, tai ainakin yritan…

Kerran viikossa tulee kuorittua ja aika hyvin tulee tästä pidettyä kiinni! ?

Pyrin olemaan melko järjestelmällinen vartalonhoidossa, eli viikottain käytän jotakin kuorintatuotetta. Kosteusvoidetta taas päivittäin.

Joskus kerran kuukaudessa muistan kuoria koko vartalon:) miten se aina unohtuukin!

Täytyy kyllä nyt myöntää, etten kuori vartalon ihoa säännöllisesti vaan fiiliksen mukaan.

Satunnaisesti, useamminkin voisi 😀

Aivan liian harvoin 😀

Liian harvoin. Välillä tulee minullekin kausia että muistan kuoria usein mutta välillä on tosi pitkä väli etten kuori ollenkaan 😀

Kesää kohti aina innostun kuorimaan ihoani,sitten jostain syystä into lopahtaa….

En kans kuori säännöllisesti. Kasvot kyllä tulee kuorittua.

Ostan ehkäpä kerran vuodessa vartalokuorinnan, jonka käytän suht nopeasti loppuun ja olen loppuvuoden kuorimati. Nassua ei tällä hetkellä tule kuorittua kun se tuntuu olevan vihoissaan kuivasta sisäilmasta ja ulkona puhaltavasta viimasta. Epäsäännöllisen säännöllistä siis!

Kesäisin kuorin ihoa ahkerammin, mutta herkän ihon takia en koe siihen olevan tarvetta talvisin kuin ehkä kerran kuussa. 🙂

Aineilla aika harvakseltaan, mutta käydään saunassa pari-kolme kertaa viikossa ja yleensä sen jälkeen suihkussa tulee ihoa harjalla pyöriteltyä.

Myönnän olevani laiskahko kuorija mutta ehkä uudet tuotteet motivoisi tähänkin hommaan paremmin 🙂

Kuorin ihoani aina sheivaamisen yhteydessä, joten kuorintoja kuluu jonkin verran. Olisi kiva kokeilla tällaisia luksuskuorintoja!

Kasvojeni kuorinnassa olen tullut paremmaksi vuosien aikana, nyt kuorin noin kerran viikossa. Vartalon kuorinta jää liian vähäiselle, sitä tarvitsi petrata

Kuorin vartalon ihoa varmaan 2 kertaa vuodessa. Miten se voikaan olla niin vaikeaa…muka…

Viikottain yritän muistaa kuoria 🙂

Talvella ja keväällä. Kun olen saanut rusketusta, kuorin vasta kun on tarpeen

Fiiliksen mukaan, kun iho alkaa kaipaamaan tehosiivousta. Yleensä parin vkon välein.

Liian harvoin kuorin ihoa. Ehkä kerran kuussa, jos silloinkaan muistaa.

Omistan useamman kuorintapurnukan mutta silti muistan käyttää vain harvoin, pari kertaa kuussa.

Kuorin aivan liian harvoin. Nyt on kulunut niin pitkä aika, etten edes muista, milloin viimeksi olisin kuorinut.

Alkukesästä koitan aina kuoria, kun alkaa ne hamekelit ja että rusketuksesta tulisi tasaisempi. Korkeintaan viisi kertaa vuodessa… Tällainen uusi tuote voisi olla hyvä inspiraationlähde! 😀

Satunnaisesti, petrattavaa on.

Milloin sattuun, viimeisestä kerrasta varmaan pari viikkoa, kai. Helposti menee useampi kuukausi että tulee käytettyä.

Aika vähän tulee kuorittua kun iho on niin kuiva ja kuorinnan jälkeen tuntuu ettei hilseilyä tahdo saada millään kuriin, tuollainen öljyjä sisältävä voisi siis toimia.

Kuorin 2 kerta viikossa enkä käyttää suihkugeeliä olenkaan

Pari kertaa kuukaudessa ja lisäksi Remington -harjalla 1-2 kertaa viikossa.

Kasvojen ihoa jaksan silloin tällöin kuoria, mutta vartalon kuoriminen on hyvin satunnaista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *