Glitz & Glam

OPI Are We There Yet?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla on ollut tämä OPIn kynsilakka jo kauan, sillä voitin sen joulukuisessa blogimiittin arvonnassa. En vain ollut kokeillut tätä vielä kertaakaan aikaisemmin. Nyt päätin kokeilla tämän testaamattoman kynsilakan.

Are We There Yet? löytyy OPIn viime syksyn kokoelmasta Touring America. Lakka on koostumukseltaan oikeastaan hyvin lähellä cremeä, mutta siinä on kuitenkin kevyttä shimmeriä. Lakka levittyy ihan suht hyvin ja on peittävä. 2-3 kerrosta riittää peittävään tulokseen. Are We There Yet? kuivuu myös melko nopeasti, joten paljon plussaa myös siitäkin.

Väriltään Are We There Yet? on korallisen oranssinen, oranssisen lohen punainen jne. Vaikea siis ihan tarkkaa kertoa, mutta sävy on värikäs, mutta kuitenkin hillitty. Ei minusta silmille hyppäävän sähäkkä.
Väri on ollutkin se syy miksi en tähän kynsilakkaan ole aikaisemmin tarttunut. En koe sävyä ihan omakseni, mutta kesälakkana oikein sievä ja hauska. Sävy on liian lämmin ja aikuismainen minun omille kynsilleni, mutta kuten sanoin, niin tällee kesälle tämä on minullekin ihan kiva. Minusta sävy ei toimi syyskokoelman lakkana, mutta kesäkokoelmassa toimisi paremmin.

Minulla kun on viime aikoina ollut tälläistä, että en halua koristeluilla peittää kynsilakkoja, niin tälläkin kertaa halusin kynsille jotain, joka ei peittäisi liikaa. Päätin leimata ”kuplakuvioita” Konadin M85-laatasta. Leimauksessa käytin lakkana China Glazen Romantique kokoelman Delight -metallilakkaa. Delight on lämmin oranssiseen vivahtava ruskea.

Miltä teidän mielestä Are We There Yet? näyttää sävyltään? Pidätkö vai inhoatko? Minulla on hieman ristiriitaiset tuntemukset sävyä kohtaan. Voin sanoa, että syksyllä tai talvella olisin sanonut inhoavani, mutta näin kesän kynnyksellä hieman emmin, sillä se on ok kesälle.

X