Glitz & Glam

OPI Glitter Off – helpompaan glitter-lakan poistoon

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Petyin IsaDoran loistavaan keksintöön, eli Peel Off -aluslakkaan. Ideahan on saada vaikeasti poistettavat glitter-lakat helposti pois kynsiltä. En postannut ko. aluslakasta, koska minulla se ei toiminut. Toisilla ko. aluslakka toimii juuri kuten pitää, toisilla liian hyvin ja toisilla ei ollenkaan. 

Keväällä kuulin OPI:n maahantuojalta, että OPI:lle tulisi samanlainen tuote. Toivoin kovasti, että OPI:n versio toimisi minulla. Erityisesti, kun maksoin tästä 18,60 euroa. IsaDoran on huomattavasti edullisempi.

Eli mitä lakkasin kynsilleni? Alle yksi ohut kerros Glitter Off -aluslakkaa. Sen päälle kaksi kerrosta OPI:n Designer… De Better! Päälle monen monta kerrosta painajaislakkaa, jonka kanssa keväällä taistelin poistovaiheessa. The Living Daylights on upea, mutta todella työläs poistaa kynsiltä kynsilakanpoistoaineella. Päälle vielä HK Girl -pikakuivattaja. *HK Girl -pikakuivattaja saatu CesarsShopilta.

Pidin lakkauksia viikon kynsilläni. (Pahoittelen huonoja kuvia. Kun lakkaukset alkoivat kuoriutua, oli todella hämäriä päiviä aamusta iltaan.)

Kuudennen päivän iltana huomasin, että nyt alkaa lakkaus irrota kynsiltä, joten seuraavana päivänä olikin aika testata Glitter Offin pääasiallinen tarkoitus.

Lähdin irrottamaan lakkaa kynsinauhojen puolelta työntämällä toisen käden peukalon kynttä kynnen ja lakkauksen väliin.

Lakkauksien kuoriminen oli melko helppoa, mutta muutamiin kohtiin kynsilakkaa vielä jäi ja jouduin ne poistamaan perinteisellä menetelmällä. Ihan aavistuksen kuoriminen vei oman kynnen pintaa mukanaan paikoittain, mutta ei läheskään yhtä pahasti, kuin IsaDoran Peel Off.

Koin tämän toimivaksi ratkaisuksi, mutta ei aivan niin hyväksi, kun olin unelmissani toivonut. Meinaan kyllä käyttää OPI:n Glitter Off -aluslakkaa joka kerta, kun lakkaan jollakin todellisella glitter-pommilla kynteni. Kyllä tämä sen verran poistovaiheessa hermoja ja aikaa säästää.

Miten teillä ovat toimineet nämä tämän tyyppiset aluslakat? Liian hyvin vai tuntuuko, että lakkaus liimaantuu tiukemmin kiinni omaan kynteen? Olisi kiva tietää kuinka näiden toimivuus jakautuu? Kumpaa vastausta saan enemmän?

Lue myös

X