Kynnet

OPI Glitter Off – helpompaan glitter-lakan poistoon

19.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Petyin IsaDoran loistavaan keksintöön, eli Peel Off -aluslakkaan. Ideahan on saada vaikeasti poistettavat glitter-lakat helposti pois kynsiltä. En postannut ko. aluslakasta, koska minulla se ei toiminut. Toisilla ko. aluslakka toimii juuri kuten pitää, toisilla liian hyvin ja toisilla ei ollenkaan. 

Keväällä kuulin OPI:n maahantuojalta, että OPI:lle tulisi samanlainen tuote. Toivoin kovasti, että OPI:n versio toimisi minulla. Erityisesti, kun maksoin tästä 18,60 euroa. IsaDoran on huomattavasti edullisempi.

Eli mitä lakkasin kynsilleni? Alle yksi ohut kerros Glitter Off -aluslakkaa. Sen päälle kaksi kerrosta OPI:n Designer… De Better! Päälle monen monta kerrosta painajaislakkaa, jonka kanssa keväällä taistelin poistovaiheessa. The Living Daylights on upea, mutta todella työläs poistaa kynsiltä kynsilakanpoistoaineella. Päälle vielä HK Girl -pikakuivattaja. *HK Girl -pikakuivattaja saatu CesarsShopilta.

Pidin lakkauksia viikon kynsilläni. (Pahoittelen huonoja kuvia. Kun lakkaukset alkoivat kuoriutua, oli todella hämäriä päiviä aamusta iltaan.)

Kuudennen päivän iltana huomasin, että nyt alkaa lakkaus irrota kynsiltä, joten seuraavana päivänä olikin aika testata Glitter Offin pääasiallinen tarkoitus.

Lähdin irrottamaan lakkaa kynsinauhojen puolelta työntämällä toisen käden peukalon kynttä kynnen ja lakkauksen väliin.

Lakkauksien kuoriminen oli melko helppoa, mutta muutamiin kohtiin kynsilakkaa vielä jäi ja jouduin ne poistamaan perinteisellä menetelmällä. Ihan aavistuksen kuoriminen vei oman kynnen pintaa mukanaan paikoittain, mutta ei läheskään yhtä pahasti, kuin IsaDoran Peel Off.

Koin tämän toimivaksi ratkaisuksi, mutta ei aivan niin hyväksi, kun olin unelmissani toivonut. Meinaan kyllä käyttää OPI:n Glitter Off -aluslakkaa joka kerta, kun lakkaan jollakin todellisella glitter-pommilla kynteni. Kyllä tämä sen verran poistovaiheessa hermoja ja aikaa säästää.

Miten teillä ovat toimineet nämä tämän tyyppiset aluslakat? Liian hyvin vai tuntuuko, että lakkaus liimaantuu tiukemmin kiinni omaan kynteen? Olisi kiva tietää kuinka näiden toimivuus jakautuu? Kumpaa vastausta saan enemmän?

Kommentit (24)

Ääk! Miten teillä muilla Peel Off kuoriutuu itsestään? Minulta kun se ei irronnut ollenkaan. 😀 Kokeilitko Peel Offia aluslakan kanssa? Eli laitoitko hoitolakkaa tai jotain muuta aluslakkaa ensin ja sen päälle Peel Offia? Jos et, niin kokeileppas niin. Minulla se tapa liimas lakkaukset niin, että pysyy. Sulla taas ko. keino voi antaa lakkaukselle vähän kestoa, mutta kuitenkin olisivat irrotettavissa, kun haluaa. En tosiaan tiedä toimiiko sinulla, mutta kokeile.

Ohoh. 😮

Niinpä! 😀

Siis en ole kokeillut, mutta varmasti mahtava tuote, koska noille glitter lakoilla oikeesti menee hermot, pitäis kokeilla jos löytäisin 🙂

Sokokselta, Emotioneista ja Stockmanneilta saa OPIa. IsaDoran Peel Offia löytyy noista mainitsemistani myös ja lisäksi voi löytyä Prismoista, Anttiloista jne. 🙂

Miulla on IsaDoran Peel Off ja se on toiminut hyvin. Vain kerran on lakkaus lähtenyt kävelemään puolikkaan päivän jälkeen, mutta muuten ovat pysyneet sen tarvittavan parin päivän ajan ihan hyvin paikoillaan ja lähteneet sitten siististi koko kynneltä.

Hööh! Miksi se ei toimi minulla? :/ Minulta ei irtoa millään tai kuorii oman kynnen pinnan mennessään. 🙁

Multa löytyy vaan se dependin peel off

Toimiiko se sinulla? En tiennytkään, että Dependilläkin on oma versionsa.

Ilman varsinaista aluslakkaa IsaDoran kanssa lakat lähtivät alle vuorokaudessa ja aluslakan kanssa niitä ei sanut pois millään 😛 Vitsi, pitääköhän munkin nyt sitten testata OPIa, vaikka ajattelin, että unohdan nämä Peel Off -lakat ihan suosiolla… 😉

Älä käytä alla muuta aluslakkaa. Lakkaus liimaantuu sen kanssa todella tiukkaan. 😀

Multa löytyy myös Isadoran Peel Off ja toimii todella hyvin. Oon miettinyt, että voisin ostaa tuon Opin myös ja tehdä vertailun niistä.

Olisi kiva lukea vertailua, kerta IsaDora toimii sinulla. 🙂

Mhöh, onnistuin hukkaamaan (?) kommentin kirjotuksen jälkeen. Pitäs kai hankkia tunnukset, eikä anoilla. Joo, eli ostin eilen Dependin peel offin, just laitoin kynsiin.. Kuulemma paljon parempi kuin Isadoran versio, Opista en tiiä… Ainakin Depend halpaa, neljä euroa, sais melkee 5kpl dependiä tolla opin hinnalla :D…
Sms

Kuulin tuosta Dependistä vasta hetki sitten. Tuossa ylempänä eekku kertoi hänellä olevan ko. peel offia. Meillä Kouvolassa ei taida olla Dependiä missään, mutta käynhän minä usein Helsingissä ja Lahdessa… niin ja Kotkassa, mutta ei sielläkään taida olla missään. Vai myydäänkö Dependiä nykyään laajemminkin?

Jyväskylän Kicksistä ostin 🙂 . Lahdessahan on Triossa Kicks, mutta varmasti sen tiiätkin :)… Minusta joskus Sokoksillakin ollut Dependiä, viime aikoina en kyllä enää ole siellä niitä nähny.
Sms

Joo tiesin. 🙂 Täällä Kouvolassa ei ole Kicksiä. 🙁 Eikä Kotkassakaan, missä käyn eniten töissä. Lahdessa ja Helsingissä tulee käytyä paljon töiden ja blogijuttujen vuoksi, joten pitää painaa mieleen tuo Dependin versio aluslakasta. 🙂

Vaikuttaa paremmalta kuin Isadora. Mullahan Isadoralla lähti lakat melkein ajattelemalla irtoamaan muutaman tunnin päästä. 😀

Eikä! :O Kun minä en saanut niitä irti viikonkaan jälkeen. 😀 Tällä OPI:lla alkoi viikon jälkeen repsottamaan ja kyllä silti sain vähän tehdä töitä irrottelussa.

Korealaisella Innisfreellä on vastaava ollut myynnissä jo monta vuotta, mutta en oikein tykännyt. Pitäisi varmaan kokeilla uudelleen, kyllä se pullo jossain on….

Periaatteessa en yllättynyt, että Aasiassa on tällainen ollut vuosia. 😉

Mulla se Isadora on välillä toiminut, ja välillä taas on pitänyt poistaa pala kurkussa ihan perusmenetelmällä, jolloin se on liimautunut klönteiksi kynsille. AARGH. 😀

Kyllä minäkin tuskaisena ja lähes hermoromahduksen partaalla poistin glittereitä kynsiltä perinteisellä menetelmällä. 😀 Piti olla helppoa, mutta olikin vaikeampaa ja työläämpää, kuin koskaan aikaisemmin. 😀

Mullahan se Isadoran peel off lähti kuoriutumaan itsestään jo parin tunnin kuluttua lakkaamisesta! Yhtäkkiä vaan huomasin, että pari ”kynttä” puuttui 😀 Se yksi kerta sai jäädä ainoaksi kerraksi Isadoralle.

Nyt tämä Opi kyllä houkuttelisi, mutta entäpä, jos sopii mulle yhtä huonosti? Siinä meniskin sitten lähes parikymppiä hukkaan 🙁 Eli en taida uskaltaa edes kokeilla…

Ääk! Miten teillä muilla Peel Off kuoriutuu itsestään? Minulta kun se ei irronnut ollenkaan. 😀 Kokeilitko Peel Offia aluslakan kanssa? Eli laitoitko hoitolakkaa tai jotain muuta aluslakkaa ensin ja sen päälle Peel Offia? Jos et, niin kokeileppas niin. Minulla se tapa liimas lakkaukset niin, että pysyy. Sulla taas ko. keino voi antaa lakkaukselle vähän kestoa, mutta kuitenkin olisivat irrotettavissa, kun haluaa. En tosiaan tiedä toimiiko sinulla, mutta kokeile.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *