Mainos: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste
Mainos | Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste Glitz & Glam

Tue paikallista yrittäjää - Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste, Kouvola

Teksti:
Lehtomäen Hius, Kauneuspiste

Kaupallinen yhteistyö Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste

Tämä postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty pro bono eli hyväntekeväisyydestä.

Kenellekään ei tule uutisena, että monet yrittäjät ja yritykset ovat kärsineet taloudellisia tappioita koronasta. Niin myös minulle läheinen yritys, Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste. Kun pandemia vyöryi uskomattoman nopealla vauhdilla Suomeen asti, ei kukaan yrittäjä voinut ehtiä reagoimaan siihen riittävän ajoissa. Ja miten reagoida ennalta niin tuntemattomaan asiaan? Miten reagoida siihen, että ihmiset eivät tulekaan enää palveltavaksi?

© Jari Heikkilä

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste on yli 20 vuotta toiminut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yritys täällä Kouvolassa. Yrittäjä Outi Aurasmaa (kuvassa kolmas oikealta, käsi pystyssä) työllistää kauneusalan ammattilaisia työntekijöinä ja yrittäjinä.

Outi on toiminut yrittäjänä jo niin kauan, että hän on ehtinyt kohdata kaikenlaisia itsestään riippumattomia vastoinkäymisiä. Hänestä tuli yrittäjä 90-luvun laman aikana, joten hän on kasvanut yrittäjäksi haastavina aikoina. Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Outi perusti vuonna 1998. Siitä 10 vuotta myöhemmin iski talouskriisi, joka sekin tietysti vaikutti alan yrityksiin. Suomessa tuo viimeisin talouskriisi oli vielä erityisen pitkittynyt, joka tietysti heijastui kauneusalaan.

Luja usko ja sitkeys on kuitenkin vienyt yritystä eteenpäin, ja kouvolalainen kampaamo on jatkanut toimintaansa ulkopuolelta tulevista haasteista huolimatta.

Korona oli kuitenkin sellainen, joka vei asiakkaat käytännössä yhdessä yössä. Varauslistat tyhjenivät, eikä uusia varauksia enää tullut entiseen malliin. Tämä on ollut karu totuus monille yrittäjille, niin myös Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Outille ja siellä työskenteleville yrittäjille sekä työntekijöille.

Olen ollut Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen asiakkaana vuodesta 2012 lähtien. Samana vuonna aloitin heillä oppisopimusopiskelijana parturi-kampaajan tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa sekä toimin heillä meikkaajana ja meikkauksen asiantuntijana.

Vuodesta 2017 lähtien olen ollut vain asiakkaana alanvaihdon vuoksi. Oikeastaan koko perheeni on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen asiakkaita. Myös mummoni käy permanentissa Hiuspisteellä. Nykyään käyn säännöllisen epäsäännöllisesti myös kosmetologien palveluissa, kuten kasvohoidoissa ja sokeroinneissa.

Olen uskollinen asiakas, koska olen tyytyväinen palveluun ja siellä käyminen on minulle vaivatonta. Nettiajanvaraus, tutut ihmiset, viihtyisät tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, joka loihtii minulle joko tuttua ja turvallista tai radikaalimpia muutoksia – millä fiiliksellä nyt satun kulloinkin olemaan.

Mutta nyt me uskollisetkin asiakkaat olemme kaikonneet koronan seurauksena. Miten auttaa Lehtomäen Hius- ja Kauneuspistettä sekä muita yrityksiä tässä tilanteessa, kun normaali elämä ei ole mahdollista?

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste

Miten auttaa pienyrittäjää?

Kysyin Outi Aurasmaalta, kuinka heitä voisi auttaa? Outi listasi muutaman keinon heidän auttamiseen ja tukemiseen.

Verkkokauppa

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste avasi verkkokaupan viime viikolla. Verkkokaupassa tapahtuu vielä hienosäätöjä, mutta se on käyttövalmis ja valmiina palvelukseen.

Verkkokaupasta löytyy niin hiustuotteita kuin ihonhoitotuotteita. Erityisesti minua kiinnostivat kotimaisen luonnonkosmetiikkamerkin palashampoot. Famon palashampoot ovat suloisia pikkuisia pöllöjä. Katsokaa nyt! Eivätkö olekin valloittavia?

Famon palashampoiden lisäksi valikoimasta löytyy tuttuja Goldwellin Dualsenses -tuotelinjan hiustuotteita, kotimaisen DS:n ja System 4:n tuotteita sekä sitä aika harvakseltaan myynnissä olevaa, mutta edullista Kay Prota, josta kerroin jo 5 vuotta sitten. Kay Pron hopeashampoo on täydellinen harmaan värin ylläpidossa.

Ihonhoitotuotteista löytyy Ekopharman laaja valikoima. Ekopharma on kotimainen hoitolatasoinen luonnonkosmetiikkamerkki, jota itsekin olen monta kertaa esitellyt.

Lisäksi myynnissä on erilaisia harjoja ja muotoilurautoja hiuksille.

Tutustu Hiuspisteen verkkokauppaan!

Lahjakortti

Tuotteiden lisäksi verkkokaupasta on saatavilla erilaisia lahjakortteja kampaajien ja kosmetologien palveluihin, mutta myös avoimia lahjakortteja halutulla summalla.

Esimerkiksi lahjakortti pikakampaukseen on 30 euroa. Hiustenvärjäyspaketteja on lyhyistä pitkiin hiuksiin. Hiustenvärjäyspakettiin kuuluu kokonaisvaltaisen palvelun lisäksi yksi yhdessä kampaajan kanssa valittu kotihoitotuote.

Nämä lahjakortit vinkiksi näin äitienpäivän lähestyessä.

Tässä linkki lahjakortteihin!

Ajanvaraus

Vaikka juuri nyt ei menisikään palveltavaksi, eikä halua valmiiksi maksaa lahjakorttia, niin aina voi tehdä ajanvarauksen.

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen nettiajanvaraus on auki 24/7. Avoimia aikoja on avattu pitkälle asti, jotta jokainen voi jo varata ajan itselleen tulevaa ajatellen.

Tiesitkö, että täyttyvät listat tulevaisuudessa auttavat yrittäjää henkisesti? Vaikka se ei tuo taloudellista helpotusta juuri tähän hetkeen, se auttaa nyt yrittäjää kestämään tätä aikaa. Sehän on fakta, ettei tätä rajoitettua aikaa voida ikuisuuksia jatkaa, sillä muuten meitä odottaa toisenlaiset uhat.

Jos et pysty auttamaan yrittäjää tässä kohtaa taloudellisesti, auta henkisesti. Tee ajanvaraus, ja käy palveltavana sitten myöhemmin!

Tässä linkki ajanvaraukseen!

© Jari Heikkilä

Autetaan toinen toisiamme ja tuetaan henkisesti näinä vaikeina aikoina. Vielä koittaa paremmat ajat, vaikka nyt hetkittäin tuntuisikin synkältä.

#otavamediavälittää
X