Mainos Glitz & Glam

House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät & Whamisa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / House of Organic

House of Organic järjestää Luonnonkosmetiikkapäivät pari kertaa vuodessa. Voisi oikeastaan todeta, että House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat vähän kuin Stockmannin Hullut Päivät eli Hullarit, mutta tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa hyvin kampanjahinnoin, jotka vaihtelevat päivittäin. House of Oranicin Luonnonkosmetiikkapäivät starttaavat tänään ja kestävät sunnuntaihin asti. Eli 4.9.-8.9. löydät luonnonkosmetiikan helmiä ja parhaimmistoa edullisempaan hintaan. Olen valikoinut omia suosikkejani, jotka löytyvät tämän viikon aikana kampanjahintaisina.

Korealaiset ihonhoitobrändit ovat kiinnostaneet minua pitkään, ja siksi niitä tulee paljon käytettyä. Olen myös entistä enemmän ollut innostunut luonnonkosmetiikasta, sillä olen tässä vuosien saatossa huomannut, että silläkin saralla on otettu huikeita harppauksia kehityksessä. Ensimmäiset luonnonkosmetiikkakokeiluni eivät olleet niin vakuuttavia, mutta viime vuosina olen löytänyt huipputuotteita luonnonkosmetiikasta. Korealainen Whamisa on ollut pitkään kiinnostuksen kohteenani ja muutamia tuotteita merkiltä olenkin jo käyttänyt.

Tiedän vain kaksi korealaista luonnonkosmetiikkamerkkiä. Sertifioitu Whamisa on niistä tutumpi minulle sekä varmasti teille muillekin. Luonnonkosmetiikka ei ole Aasiassa ”the juttu”, joten siksi K-Beautyssa ei anneta luonnonmukaisuudelle suurta painoarvoa, kuten sitten taas Euroopassa. Korealaisille ja aasialaisille ihonhoito on kaikki kaikessa. Se on heidän kulttuurissaan hyvin vahvasti, sillä näyttämällä nuoremmalta ja kauniimmalta, pystyt menestymään elämässäsi paremmin. Sinällään meille länsimaalaisille, jotka elämme itsemme ja erilaisuuden hyväksymisen murrosajassa, tuntuvat nämä aasialaiset ihanteet aika raadollisilta. Heidän kulttuuriinsa emme voi vaikuttaa, mutta omaamme voimme sekä omiin ajatusmalleihin. Tietysti me länsimaalaisetkin pyrimme ihonhoidolla nipistämään aikaa ja tuomaan parempaa versiota itsestämme, mutta on meillä käytännönläheisiäkin syitä ihonhoidolle. Kyllä meillä talvi haastaa ihoa kestävyydessä, joten ihan siitäkin syystä hoidamme ihoamme. Toisille luonnonkosmetiikka on ainut valinta, toiset, kuten minä, olemme ”sekaaneja”, eli käytämme perinteistä sekä luonnonkosmetiikkaa.

KESKIVIIKKO 4.9.
WHAMISA Organic Flower Cleansing Oil

Ensimmäinen luonnonkosmetiikan puhdistusöljy, joka on vesiliukoinen! Ehkä on olemassa muitakin, mutta ei ole osunut omalle kohdalleni, vielä. Tätä monet ovat kehuneet, myös te lukijat olette minulle Whamissan puhdistusöljystä maininneet. Usein luonnonkosmetiikan puhdistusöljyt jäävät iholle rasvaksi, eivätkä huuhtoudu pois. Ne usein vaativat joko liinaa, kuten musliiniliina, tai toisen vaiheen puhdistustuotetta, esim. puhdistusgeeliä tai -vaahtoa.

WHAMISA Organic Flower Cleansing Oil on puhdistusöljy, joka puhdistaa meikin, mutta ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Koostumus on ohut, jonka olen huomannut olevan ominaista korelaisissa puhdistusöljyissä. Liukas öljy on miellyttävä käyttää ja huuhtoutuu lämpimällä vedellä pois.

LAUANTAI 7.9.
WHAMISA Organic Flower Lotion Original

Whamisalla on eri ihotyypeille suunnattuja kosteusemulsioita. Nämä emulsiot pakataan kätevään pumppupulloon ja niiden koostumus on helposti iholle tasoittuva. Normaalille ja sekaiholle suunnattu Lotion Original ei ole liian raskas, vaan täydellisen syväkosteuttava.

WHAMISA Organic Flower Lotion Original on aloe vera -pohjainen. Siinä ei ole käytetty vettä, vaan aloe veraa. Sheavoita, hasselpähkinä- ja oliiviöljyjä sisältävä emulsio on mukava pintakuivuuteen taipuvaisella iholla, joka kuitenkin myös rasvoittuu herkästi. Täydellinen tuote meikin alle!

SUNNUNTAI 8.9.
WHAMISA Organic Flower Toner Deep Rich

Sunnuntaina on Whamisan ylistetty hoitovesi tarjouksessa. Tämä taitaa kuulua Whamisan best sellereihin, ainakin luulen niin. Kovin suosittu ja kehuttu tämä hoitoneste joka tapauksessa on. En ollenkaan ihmettele, sillä tämä on hyvä hoitovesi! Todella kosteuttava. Kosteus säilyy iholla pitkään.

WHAMISA Organic Flower Toner Deep Rich on seerumimainen hoitoneste. Hyvin täyteläinen neste, joka imeytyy iholle nopeasti ja antaa todella kosteutetun lopputuloksen. Whamisalla on monia kasvovesiä, mutta tämä Toner Deep Rich on niistä kosteuttavin. Korealaisessa ihonhoidossa suositaan hoitovesien kerrostamista, eli 7 skin methodia. Siinä hoitovesi kerrostetaan seitsemän kertaa. Jokaisella kerroksella annostellaan pieni määrä hoitovettä käsille, josta vesi painellaan kasvoille. Seuraava kerros lisätään vasta sitten, kun edellinen kerros on kuivunut. Kannattaa ottaa kokeiluun ilmojen viilentyessä, niin saat kosteutetumman ja tasaisemman ihon. Esimerkiksi miliumeista pääsee eroon helpommin tehokosteutuksella. Kun vaan orientoituu kosteutukselle, huomaa, kuinka pintakuivan ihon pinnan alle ”lukkoon” jääneet epäpuhtaudet itsekseen vain ”pulpahtavat” ulos.

Kuivaa ja pintakuivaa ihoa syväkosteuttava ja kirkastava hoitovesi sisältää aloe veraa, joka on tuotteen pohja-aine. Lisäksi hoitovesi sisältää erilaisia luonnollista alkuperää olevia uutteita ja öljyjä, kuten krysanteemi- ja voikukkauutetta sekä arganöljyä.

Tiesitkö, että House of Organicilla on myös matkakokoisia Whamisan tuotteita. Nämä eivät kuulu Luonnonkosmetiikkapäivien kampanjaan, mutta tiedoksi, että lempparituotteet saa ostettua myös matkakokoisina. Äärimmäisen kätevää, sillä Whamisan pakkauskoot ovat korealaisen kosmetiikan tapaan isokokoisia. Siinä tulee paljon painoa ja tarvitsee valtavan ”bägin”, mihin kaikki ihonhoitotuotteensa reissuksi pakkaa.

Selaa Luonnonkosmetiikapäivien tarjoukset. Saat kuvaston suuremmaksi klikkaamalla sen auki. Tai voit selata House of Organic Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset tämän linkin kautta.

Poimin tähän loppuun vielä omat suosikkini jokaiselta päivältä.

Keskiviikko 4.9.

Torstai 5.9.

Perjantai 6.9.

Lauantai 7.9.

Sunnuntai 8.9.

Jos huomaat suosikkituotteitasi olevan tarjouksessa eri päivinä, niin ei hätää! House of Organic toimittaa yhdellä kertaa kaikkien päivien tilauksesi, vältyt postimaksuilta ja jokaisen paketin erilliseltä toimitukselta.

Toimi seuraavasti:

  1. Käytä jokaiseen tilaukseesi alennuskoodia YHDISTÄ.
  2. Alennuskoodia käyttämällä saat tilausten postikulut poistettua.
  3. Alennuskoodilla tilatut tuotteet käsitellään Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen eli maanantaista 9.9. eteenpäin.
  4. Jos et käytä alennuskoodia tilauksessa, lähetetään tilaus sen vastaanottajalle viipymättä, eikä tilaus jää odottamaan muiden päivien tilausten kanssa yhdistämistä.

Mikä luonnonkosmetiikan tuote sinua kiinnostaa? Meinaatko hyödyntää Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksia?

Lue myös

X