Glitz & Glam

Ihohuokosia ja ihovirheitä häivyttävä pohjustusvoide

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu PR-toimistolta

Pohjustusvoiteet eivät enää ole suuren pöhinän kohteena. Niitä on lukuisilla brändeillä, joillakin lukuisia erilaisia. Oikeastaan kaikki tietävät pohjustusvoiteet. Minunkin suurin innostukseni pohjustusvoiteita kohtaan on laantunut jo jokunen vuosi sitten. On kuitenkin joitakin pohjustusvoiteita, jotka ovat äärimmäisen hyviä. Niistä olenkin sitten blogissa maininnut tai esitellyt.

Voitaisiin sanoa, että pohjustajat saa jaettua neljään eri ryhmään.

  1. Pintaa tasoittavat
  2. Kosteuttavat ja tartuntapintaa parantavat sekä heleyttävät
  3. Värivirheitä korjaavat
  4. Rasvoittuvuutta kontrolloivat ja meikkipohjan kestoa parantavat

Sitten on pohjustajia eli primereita, jotka ovat yhdistelmä kaikkia tai joitakin näistä. Ihan se sellainen perinteinen kirkas silikonipohjustaja ei saa minua syttymään. Ne saavat ihon tuntumaan tasaisemmalta sekä ehkä mattaiselta, mutta heikentävät meikkipohjan kestoa ollessaan kummallisena kerroksena ihon pinnalla. Niistä pohjustajista eli primereista en syty. Jotain muutakin pitää tuotteen tarjota avuksi.

Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer on pohjustusvoide kasvoille, joka samaan aikaan auttaa ihoa säilyttämään mattaisuutta sekä kosteutta. Pohjustaja tasoittaa ihon pinnalta uurteita, pieniä ryppyjä ja ihohuokosia.

Kun ensimmäisen kerran puristin tätä pohjustusvoidetta kädelleni, innostuin tuotteesta sen sävyllisyyden vuoksi. Sävyllinen pohjustaja häivyttää ihohuokosia tehokkaammin kuin väritön. Lisäksi sävyllinen tasoittaa ihon sävyeroja paremmin.

ENNEN

Näytän kuinka kivasti Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer tasoittaa ihohuokosia. Kuvassa kunnon lähikuvaa ihosta. Näkyy poskella ihohuokosia. Minulla ei ole meikkiä iholla, mutta kosteuttavat seerumit ja kosteusvoide on.

Pohjustusvoidetta ei saa annostella liikaa. Se myös tulee pyöritellä kunnolla iholle, jotta primeri täyttää ihohuokoset, uurteet ja rypyt. Erityisesti ihohuokosiin tulee kunnolla pyörillä primeri.

JÄLKEEN

Lopputuloksena blurratut ihohuokoset. Tähän kun päälle taputtelee meikkivoiteen kostean meikkisienen avulla, ei ihohuokosia enää oikein erota. Kuten huomaat, tämä primeri ei ole kuivakka, vaikka se hieman ihoa mattaa. Olen huomannut, että tämä primeri auttaa ihon kosteuden säilymisessä. Oiva primeri eli pohjustaja sekaiholle, jolla on ihohuokosia, ihon sävyeroja ja ehkä mahdollisesti hieman uurteita. Siksi tykkään tästä pohjustusvoiteesta erityisen paljon. Sopii minun sekaiholle, joka rasvoittuu, mutta pinnasta kuivuu helposti. Minulla on poskilla ihohuokosia, jotka eivät sinällään minua häiritse, mutta ei haittaakaan, jos ne häivyttyvät jollakin keinolla. Kun pohjustusvoide on sävyllinen, se samalla tasoittaa ihoni sävyeroja. Siksi olen joskus kotona ollessa, mutta vieraita vastaanottaessa levittänyt tätä pohjustajaa kasvoilleni ja sipaissut hieman meikkipuuteria päälle. On tavallaan meikkaamaton, mutta aavistuksen iho tasaisempi.

Todella varttuneelle iholle ei ideaali, eikä oikein rasvoittuvalle tai kuivallekaan. Ei siis ole ääripäiden pohjustusvoide, mutta normaali ja sekaiho saa tästä kivasti apuja ihohuokosten häivyttämiseen sekä ihon sävyerojen hienoiseen tasoitukseen. Hyvä primeri myös mineraalipuuterin alla käytettäväksi nuoremmalla iholla sekä pikameikkiin, jossa pohjustaa ensin Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primerilla ja päälle taputtelee hieman meikkipuuteria.

Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer maksaa 22,50-34,50 € / 30 ml. Voit tilata pohjustajan näistä verkkokaupoista: *Cocopanda, *Kicks, *Bangerhead ja *Lookfantastic. Elizabeth Arden löytyy myös Stockmannien valikoimasta.

Käytätkö pohjustusvoiteita kasvoillesi? Miksi käytät tai miksi et käytä?

Minulla on tosiaan vähän vaihtelevaa. Kun ostan tai saan blogin kautta hyvän pohjustajan, se tulee käytettyä ja siitä tulee iloittua teillekin täällä blogin puolella. Joskus taas en vähään aikaan törmää primeriin, jossa olisi ideaa.

Lue myös

X