Glitz & Glam

Auringonlaskusta inspiraation saanut silmämeikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kuten olen kertonut, menen elokuussa perheeni kanssa viikon lomalle Turkkiin. Olen katsellut kaikkia ihania kuvia Turkista, varsinkin Sidestä, jonne olemme menossa. Ah, ne upeat auringonlaskut! Olen niin fiiliksissäni tulevasta matkasta.

Inspiroiduin meikkaamaan auringonlaskun sävyillä silmämeikin. Minulla on aivan mahtava väripaletti NYXiltä. Montaa kertaa tätä en ole käyttänyt, mutta ne kerrat kun olen, niin on syntynyt ihanan värikkäitä silmämeikkejä.

Talvella tein toisenlaisen värimeikin tällä NYXin Avant Pop -paletilla. Tämän upean värikkään paletin sävy on Art Throb. Tuosta talvella tekemästäni meikistä löytyy myös tutoriaali, jonka löydät täältä.

Tästä auringonlaskun sävytteisestä silmämeikistä tulee vaihe vaiheelta tutoriaali vielä tämän viikon aikana.

Hiukset kiharsin hyvin keveästi laineille, jotta ne näyttäisivät rennoilta. Aurinkolookiani täydentäisi oranssi, koralli tai keltainen vaatetus, mutta valitettavasti sellaisia värejä ei omasta vaatekaapistani tällä hetkellä löydy. Musta vaatetus onneksi toimii aina kaiken kanssa. Hiuksiani koristaa pari vuotta sitten Glitteristä ostettu panta. Näitä ei taida enää löytyä. En ainakaan ole huomannut, kun olen käynyt Glitterissä tyttäreni kanssa. Itselleni harvemmin ostan sieltä mitään, mutta tyttäreni tykkää siellä käydä.

Auringonlaskuja on monenvärisiä. Omaani käytin auringonkultaa, kuumaa oranssia ja laskeutuvasta yöstä lupailevaa purppuraa. Huuliin mehevää punaista, joka tuo lisää väriä ja antaa kiiltoa huulimeikille.

Koska kyseessä on kesämeikki, tein meikistä värikkään, mutta vältin liikaa tummuutta. Mustaa käytin vain rajauksessa ja ripsissä, mutta en tehnyt vahvoja varjostuksia tummilla sävyillä.

Tämä NYX Avant Pop Art Throb -paletti on kyllä upea! Vaikka suosin pääasiassa neutraaleja sävyjä, niin on aivan mielettömän ihanaa välillä revitellä väreillä. Muutama sävy on vielä täysin testaamatta. Täytyy ottaa nekin käyttöön jossain vaiheessa. Sininen, musta ja hopea ovat vielä täysin korkkaamattomia. Valkoista, mattapersikkaa ja purppuraa on tullut käytettyä kaikista eniten.

Tiedän etten siellä Turkissa kulje auringonlaskumeikissäni, sillä siellä oleva kuumuus on varmasti huima. En ole aikaisemmin ollut pitkälti yli 30-asteen lämmössä, mutta kyllä täällä Suomessakin joskus on ollut kosteaa ja siinä 30-astetta varjossa. Silloin vahvassa meikissä ja tekoripsissä on aika tukalaa. En muista olenko itse ollut, mutta olen ollut meikkaajana sellaisissa olosuhteissa. Voi sitä mallien hikeä, ja voi sitä minun puuteroinnin määrää! 😀 Saa nähdä antaako tämä kesä Suomessa totuttelua oikealle kuumuudelle, vai pääsenkö Turkin lämpöön reilun 10-asteen lämmöstä. Siinä sitä olisikin shokki. Saa nyt nähdä mitä heinä- ja elokuu on säiden puolesta. Ainakin toukokuu oli mahtava, eikä kesäkuukaan nyt aivan surkea ollut. Anteeksi, että suitsutan tätä kesää, mutta kun on ihanaa että on pitkästä aikaa kunnon kesäsäät! Paitsi toki viime viikonloppu oli melkoisen viileä. Onneksi tulevalle viikonlopulle on luvattu aurinkoa ja lämpöä, sillä lauantaina tanssitaan rakkaan ystäväni häitä ja sunnuntaina vanhin kummityttöni pääsee ripille. Ihana viikonloppu tulossa! Häihin en tällaista meikkiä meinaa, sillä se ei toimisi mekkoni kanssa. Ostin vaaleanpunaisen mekon. Varmaan jotain hempeää meikkaan silmiini sen mekon kanssa.

Oikein ihanaa keskiviikkoa teillekin!

Lue myös

X