Mainos Glitz & Glam

Päivämeikki arkeen – meikkitutoriaali videomuodossa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Stoorla

Heinäkuu tekee loppuaan! Minulla alkaa ylihuomenna kevennetympi kuukausi, joka siis tarkoittaa sitä, että teen pelkästään blogia. Tuntuu siis lomalta. Hetkeksi saan jättää arkimeikkailun, mutta monilla muilla loma on jo lomailtu ja on aika palata arkeen. Teen yhteistyötä Stoorla.fi -verkkokaupan kanssa. Tulen tekemään kolme meikkitutoriaalia videomuodossa. Tämä on ensimmäinen, jossa teen päivämeikin arkeen, eli arkimeikin.

Mikä on Stoorla?

Stoorla on aivan uusi verkkokauppa, joka ei kuitenkaan ole aivan tavallinen verkkokauppa. Stoorla on verkkokauppojen tavaratalo. Se kokoaa allensa muut verkkokaupat. Kyseessä on startup -yritys ja vielä aika alussa. Tavaratalon ensimmäinen osasto on auki ja muitakin avautuu. Konseptissa on ideaa. Pyritään saamaan verkkokauppojen tarjonta saman ”katon” alle, joten ostajan ei tarvitse etsiä haluamiaan tuotteita useasta verkkokaupasta. Tässä on juttu mitä arvostan! Kun olen shoppailumielellä, valitsen paikan, josta saan mahdollisimman hyvin haluamani. Oli sitten kyseessä verkkokauppa tai kivijalkaliike. Tietysti aina käytettävyys ja hyvä palvelukin painavat vaakakupissa.

Stoorla on siis jotain aivan uutta Suomessa, mutta on se todella uusi yrityskin. Odotan innolla Stoorlan kasvua ja kehittymistä. Stoorla avasi ovensa kauneus- ja hyvinvointituotteilla. Tulossa on palveluja, elektroniikkaa, vapaa-aikaan ja kotiin liittyviä tuotteita.

Tein ensimmäisessä meikkivideossa arkimeikin. Tällainen on ollut viime aikoina hyvin tyypillinen minulla. Tykkään kuulaasta meikkipohjasta ja aurinkopuuterin tekemästä lämmöstä kasvoilla. Sen lisäksi, että olen hurahtanut aurinkopuutereihin, olen pitkästä aikaa innostunut huulikiilloista arkimeikissä. Tosin, tässä kuvassa näkyvässä huulikiillossa olin Kouvolan yössä reilu viikko sitten.

Videoidussa meikkitutoriaalissa käytin näitä tuotteita. Kuvassa näkyy kaksi meikkipohjaa, mutta käytin vain jo minulla ollutta Glam Beigeä. Olen niin päivettynyt tämän kesän aikana, että eihän minulle menekään niin vaaleat sävyt kuin olen aikaisemmin tottunut käyttämään. Muistaakseni kesällä 2011 tai 2012 olen viimeksi ollut näin päivettynyt, että olen ihan hätää kärsimässä.

Käytetyt tuotteet:

Meikkipohja

 • L’Oréal Paris Glam Beige, sävy Light
 • Iroisie Soin Parfait BB Cream (kuvassa, ei käytössä, koska oli liian vaalea minulle tällä hetkellä)
 • Make Up Factory Light Reflecting Concealer, sävy Luminous Beige
 • Pür Balancing Act Shine Control Powder
 • beautyblender all.about.face set, harmaa meikkisieni

Kulmat

 • Pür Wake Up Brow Dual-Ended Brow Pencil, sävy Espresso
 • Make Up Factory Tinted Eye Brow Gel, sävy Dark Brown

Silmät

 • Alima Pure Eye Primer
 • Alima Pure Satin Matte Eyeshadow, sävy Bone
 • Alima Pure Satin Matte Eyeshadow, sävy Bramble
 • Essence Lash Princess Mascara

Kasvot

 • Physicians Formula Bronze Booster Glow-Boosting Strobe and Contour Palette Matte Sculpting
 • Physicians Formula Nude Wear Glowing Nude Blush Rose
 • Pür Miracle Mist

Huulet

 • Make Up Store Satin Gloss, sävy Gerbera

Otin tutoriaaliin paljon uusia brändejä. Stoorlassa näyttää olevan todella paljon brändejä, joita ei myydä niin laajasti. Oikeastaan vain Make Up Store oli minulle ennestään tuttu, ja Make Up Factoryn tiesin. Kaikki muut olivat aivan uusia tuttavuuksia. Physicians Formulalla on todella hauskoja pakkauksia, Alima Puren mattaiset mineraaliluomivärit ovat todella satiinisia ja Pür hurmasi minut hyvillä koostumuksilla. Pür vaikuttaa selkeästi aikuisemman naisen brändiltä.

Katso meikkivideo!

Videolla kerron aika yksityiskohtaisesti vinkkejä ja syitä, miksi käytän tai teen jollakin tavalla. Videolta myös näet, miten käyttämäni meikkituotteet käyttäytyvät.

Tämä oli ensimmäinen meikkivideo yhteistyössä Stoorlan kanssa. Seuraavassa sitten vähän toisenlaista meikkiä ja toisenlaisia vinkkejä.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

X