Glitz & Glam

The Balm ja helppo iltameikki (10. luukku)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen postailin muusta, kuin joulukalenterista. Tuo 9. luukku tulee sitten samassa postauksessa 20. luukun kanssa. Mutta tänään avataan 10. luukku ja mitä sieltä paljastuu? Tällä kertaa ollaan luomivärien maailmassa.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Muistatteko mikä verkkokauppa avautui 3.12.? No eleven.fi*! Pyysin eleveniä mukaan kalenteriin ja brändiksi halusin the Balm:n.

thebalm1

The Balmilta halusin luomiväripaletin. Onhan the Balm hyvin suosittu blogien maailmassa ja varmasti pian muutenkin eleven.fin kautta. Valitettavasti ne toivomani paletit olivat loppuneet, joten otin sitten Shady Lady -paletin, joka ei kyllä ole pettymys. Värikkäämpi vaan, kuin olin ajatellut kalenterin paletiksi valita. Arvaattekin varmasti, että olisin halunnut Nude Dude tai Meet Matt(e) -paletin.

thebalm

Virve eleveniltä oli sujauttanut mukaan Crease, Love & Happines Brush* -kaksipäiset luomivärisiveltimet. Laitoin molemmat kalenterin voittaneelle -klaudialle. Minulle selvisi vasta nyt, että ne molemmat ovat samanlaisia. Olin katsovinaan niitä erilaisiksi, mutta nyt kuvaa katsomalla totean, että samanlaisia ovat. Nooh, eiköhän -klaudia keksi molemmille käyttöä.

thebalm4

Shady Lady vol. 2 -paletti on oikea karkkirasia! Juuri tällä hetkellä omaan silmään miellyttää eniten neutraalit ja tummat sävyt, mutta tiedän jo, että kevään tulleen kaivan tästä paletista nuo vihreät ja siniset esiin.

iltameikki

Tein paletilla hyvin yksinkertaisen silmämeikkitutoriaalin. Meikin voi toteuttaa millä väreillä tahansa. Siinä voi käyttää vaikka vihreää tai sinistä, mutta minä tein violettiseen vivahtavan iltameikin.

iltameikki3

Pohjusta silmäluomet silmämeikinpohjustajalla, jotta luomiväri pysyy koko päivän paikoillaan ja muuttumattomana.

Aloita vaaleasta sävystä. Minä valitsin tähän Shady Lady -paletista hieman vaniljaisen ja kullanhohteisen Devilish Daniellen. Levitä vaalea sävy silmän sisänurkkaan ja tuo luomiväriä liikkuvalle luomelle asti, noin 1/3 liikkuvasta luomesta.

iltameikki4

Seuraavaksi ota keskitumma sävy. Se voi olla neutraali tai värikäs. Minulla käytössä paletin violettiseen taittava Just This Once Jamie.

Levitä luomiväri liikkuvan luomen keskiosaan, jätä ulkonurkka vielä meikkaamatta.

iltameikki5

Varjosta ulkonurkka tummalla sävyllä. Minä valitsin tähän paletin tummanvioletin, joka on Feisty Felicia.

Levitä tumma sävy ulkonurkkaan. Riippuen oman silmäsi muodosta ja halutusta lopputuloksesta, voit jättää tumman alueen luomivaon alapuolelle tai tehdä hieman nostetta ja tuoda tumman sävyn hieman luomivaon yläpuolelle.

iltameikki6

Sitten sulautetaan sävyt yhteen, jotta ne kulkevat luomella liukuvasti. Tämä on erittäin helppo tapa.

Aloita sisänurkasta ja vedä siveltimellä sisänurkasta, jossa on vaaleaa, liikkuvan luomen päälle.

iltameikki7

Voit joko liikuttaa sivellintä koko luomen matkalta, jos sävyissä ei ole paljon tummuuseroja. Mutta tässä tapauksessa ulkonurkassa on todella tumma sävy, niin kannattaa ensin sulauttaa vaalean ja keskitumman raja-alue ja sen jälkeen tehdä sama keskitumman ja tumman rajalle, eli liikuttaa sivellintä aina luomen keskiosasta ulkonurkkaan päin.

iltameikki8

Näin sävyt liukuvat vaaleasta tummaan.

iltameikki9

Sitten varjostetaan luomivako. Ota häivytyssiveltimeen jotakin keskitummaa luomiväriä. Minulla käytössä Shady Lady -paletin Insane Jane.

Levitä luomiväri luomivaolle ja sen yläpuolelle.

iltameikki10

Tee alaluomelle sama liukuva meikki, kuin yläluomelle, eli sisänurkkaan vaaleaa, keskelle keskitummaa ja ulkonurkkaan tummaa. Häivytä lopuksi rajoja.

iltameikki11

Korosta kulmaluuta vaalealla sävyllä. Minulla käytössä valkoinen Tempting Tara. Voit halutessasi tehdä pienen katsetta kirkastavan tärpin silmän sisänurkkaan, eli hyvin pieni tärppi valkoisella aivan ylä- ja alaluomen yhtymiskohtaan.

Häivytä hieman puuterin avulla luomivaon ja kulmaluun välissä olevaa aluetta. Ota häivytyssiveltimeen puuteria ja käy aluetta läpi, jotta saat varjostuksen reunan pehmenemään ja kulmaluun korostuksen sulautumaan muuhun meikkiin.

iltameikki12

Rajaa silmäsi.

iltameikki13

Ja levitä maskara.

iltameikki14

Silmämeikki on valmis!

iltameikki15

Tätä tekniikkaa voi tosiaan soveltaa monilla eri sävyillä. Vain mielikuvitus on rajana. Itse en tätä tapaa oikeastaan käytä, vaikka helppohan tämä on.

iltameikki1

Sitten vain muukin meikki valmiiksi ja ei kun menoksi! Tässä lookissa käytin vahvoja varjostuksia, korostuksia ja huulimeikin jätin hentoiseksi. Aika klassinen sävymaailma ja meikki noin muutenkin.

thebalm2

Olen niin pitkään ihaillut the Balmin tuotteita. Tallinnassa olen tuotteita hypistellyt ja muistaakseni Pariisissakin. Voin sanoa, että the Balm Shady Lady vol. 2 -paletti on laadukas, enkä sen vuoksi ihmettele, että miksi tämä merkki on niin suosittu. Yksi syy on myös brändi kujeilevuudessa ja pin up -henkisyydessä. The Balm on vahvasti fiftari, vaikka jotkut pakkaukset viittaavatkin muihin vuosikymmeniin. Pakkaukset ovat uskomattoman hienoja! Pidän myös siitä, että paletissa, kuten tässä Shady Lady vol. 2*, on luomivärit nimettyjä, että myös kerrottu miten ja minne niitä käyttää. Hieno paletti, hienolla laadulla. Pehmeitä sävyjä, jotka ovat pigmenttisiä. Minulla ei ole mitään moitittavaa. Ainoastaan tummanvioletista sanon, että se on mustapohjainen, joten jos sitä käyttää kuivalle pohjalle, niin se on hieman mustaa höttöä. Hyvän primerin ja muutenkin kosteutettujen silmäluomien päällä tuokin sävy näyttää violettiselta.

Kannattaa käydä ihailemassa eleven.fillä* muitakin the Balmin pin up ja fiftarihenkisiä kosmetiikkatuotteita. Niillä on niin kujeilevia ja hauskoja nimiäkin!

iltameikki2

Jos innostutte jotakin ostamaan eleven.filtä*, niin kannattaa käyttää alennuskoodia, niin saa 11% alennusta. Syöttämällä koodin GLITZ8GLAM, saa pienen alennuksen. Koodi on voimassa vain tämän viikon loppuun. Jos et ole vielä tilannut uutiskirjettä*, niin sen mukana myöskin saa alennuksen, joka on -20%.

Mitäs, jokos olette käyneet shoppailemassa elevenillä? Mistä ostitte, jos saan udella?

*Mainoslinkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X