Glitz & Glam

Miten tehdä meikkipohja BeautyBlenderillä? (15. luukku & arvonta)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pahoitteluni, että kommenttien vastauksissa nyt hieman vierähtää. Vähän kiirettä kaiken kanssa, kuten varmasti monella teistä. Joulu yllätti Glitz & Glamin Minnan. 😀 Noh, joka tapauksessa olen saanut jouluvalmistelut käyntiin ja sen vuoksi olen joutunut jostain nipistämään aikani siihen. Vastailen pian ja suoritan jo olleet arvonnat. Eli älkää vielä heittäkö kirvestä kaivoon, sillä vielä on mahdollisuuksia voittaa, jos osallistuit jo umpeutuneisiin arvontoihin ja tietysti voimassa olevaan. Tässäkin postauksessa on arvonta.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Mitäs kalenterista vielä voisi löytyä? Siellä voisi olla vaikka Beautyblenderiä, vai mitä? Tuo ”meikkimuna” hullasi minusta vasta tänä syksynä. Minua todella hävettää myöntää, että en ollut kokeillut aitoa Beautyblenderiä ennen sitä. Kokeilin yhtä feikkiä ja siihen jäi kokeiluni. En kerta kaikkiaan voinut uskoa, että meikkisieni voisi olla yhtä hyvä, ellei parempikin, kuin suosikkimeikkisiveltimeni. Olenkin siitä lähtien ollut Beautyblenderin julistaja kaikille.

beautyblender12

Tänään kalenterin voittanut -klaudia avaa luukustaan setin Beautyblenderin tuotteita. Koska rakastuin tähän meikkisieneen, niin pyysin kalenteriin näitä tuotteita. Haluan jakaa täällä blogissakin julistamista tästä. Veikkaan, että ainakin puolet teistä lukijoista tämän jo omistaa tai on omistanut. Minä olen joskus kertakaikkisen jyyrä ja hitaasti lämpiävä. Kun vihdoin tutustuin meikkisieneen, niin sepäs olikin menoa. Beautyblender vei jalat alta.

beautyblender11

Beautyblender Bling.ring -meikkisieni 
Hinta: 29,90 € (ilman timanttirengasta 19,90 €)

Beautyblendereitä löytyy eri värisinä. Tähän kalenteriin pyysin tätä juhlavaa Bling.ring -meikkisientä. Onhan blogini Glitz & Glam ja nyt on joulu – pitää olla vähän tyylikkäämpää.

beautyblender10

Toiset sanoo, että värillä olisi väliä, että sienet olisivat erilaisia. Minulla on ollut käytössä tämä pinkki ja violetti. Niissä en ole huomannut meikkaustuloksessa eroja, enkä käytössäkään. Mutta sen huomasin, että violetti alkaa hajoamaan nopeammin. Syynä voi olla minun kynnet, että olen juuri sitä sientä puristellut pestessä niin, että kynteni ovat päässeet rikkomaan sientä. Tai sitten violetti on höttöisempää, kuin pinkki. Käytössä en tuota eroa ole huomannut.

beautyblender9

Kuivana Beautyblender on pieni ja napakka. Se tulee kastella aina ennen käyttöä ja puristaa kuivaksi esimerkiksi pyyhkeen sisällä.

Bling.ring, eli timanttinen rengas toimii meikkisienen säilytysalustana ja kuivatustelineenä, mutta hyvin ne kuivuvat pyyhkeenkin päällä. Tämä timanttirengas on sellainen ylellinen ekstra.

Ensimmäisissä pesuissa meikkisienet päästävät väriä. Pinkki ei mielestäni päästä niin paljon, kuin violetti päästää. Itse en huomannut värin tarttumista iholle ollenkaan, vaikka pestessä väriä irtoaa aluksi todella runsaasti. Valkoinen sieni on väriaineeton, joten se ei päästä väriä ollenkaan. Minulla itselläni ei ole valkoista sientä, mutta siitä olen lukenut, että se olisi ihonhoitotuotteiden levitykseen. En sitten tiedä eroaako se millään tavalla muista Beautyblenderin meikkisienistä. Musta meikkisieni on sitten taas tummien meikkipohjien, että itseruskettavan levitykseen. Ideana on varmasti se, että sieni ei näytä epämiellyttävälle, koska tummat pigmentit varmasti värjäävät sienen, vaikka se olisi noin muuten puhdas.

beautyblender13

Kosteana Beautyblender on pehmeä ja se laajenee jonkun verran. Esittelen nyt meikkisientä käytössä ja teen tavallaan tutoriaalin meikkipohjan tekoon.

Aloita sillä, että kasvosi ovat puhtaat. Käytä kosteusvoidetta. Voit halutessasi levittää kasvoille sinulle soveltuvan primerin. Olen kylläkin huomannut, että Beautyblenderin kanssa useinkaan primeri ei ole tarpeen.

beautyblender14

Minulla on tapa, että levitän ensin kasvojen T-alueelle ja poskille meikkivoiteen. Pyyhkäisen ihan ronskisti sormella noille alueille, joille haluan eniten peittävyyttä.

beautyblender15

Sitten aloitan töpöttelevän liikkeen meikkisienellä. En liu’uta meikkisientä, enkä hiero, en pyörittele tmv., vaan töpöttelen. Aloitan sellaisesta kohdasta, johon olen pyyhkäissyt meikkivoidetta ja lähden siitä töpöttelemällä liikuttamaan meikkivoidetta muille alueille.

beautyblender16

Vaikka Beautyblender on kostea, se hieman imee itseensä meikkivoidetta. Minusta tuo määrä on kuitenkin vähäistä, sillä esimerkiksi Shiseidon meikkivoidesivellin imee lähes yhtä paljon meikkivoidetta itseensä.

Rakastan sitä miten Beautyblender kiinnittää meikkivoiteen kasvoille. Iholle tulee välittömästi sellainen blurraus, eli Beautyblender selkeästi tekee ihon pinnalle ihohuokosia häivyttävän pinnan. Lisäksi olen huomannut, että vain Beautyblenderillä saan ihohuokosiin vajoavan meikkivoiteen pysymään pinnalla. Ihan käsittämätöntä! Tämä jälleen todistaa sen, että tekniikoilla ja välineillä on väliä. Vaikka ihmiset ovat yksilöitä ja kaikki ei toimi kaikilla, niin sillä on myös hyvin suuri merkitys, että minkälainen tekniikka ja välineet tuotteiden käytössä on.

beautyblender17

Beautyblenderillä meikkivoiteita voidaan kerrostaa mielin määrin, tai ainakin minusta on tuntunut siltä. Lopputulos on ihanan tasainen ja kuitenkin kuulas. Kait Beautyblenderillä halutessaan saa maskimaisen efektin aikaiseksi, mutta sekin vaatii jo meikkivoiteelta vahamaista koostumusta.

Koska sieni on kostea, niin tämä on aivan onnen omiaan kaikille kuivaihoisille ja aikuisemmalle iholle. Vesi sienessä selkeästi tuo meikkivoiteeseen kosteamman koostumuksen, joka parantaa levittyvyyttä, eikä meikkivoide jämähdä kuivallakaan iholla. Kannattaa myös kokeilla kiinnitysnesteitä veden sijaan, jos haluaa aivan HC-pitävän meikkipohjan. Beautyblender soveltuu kyllä rasvoittuvallekin iholle.

Olen levittänyt meikkipuuterin Beautyblenderilla ja pitänyt lopputuloksesta todella paljon. Meikkipohjasta ei tule liian puuterista, vaan meikkipuuteri muuntautuu meikkivoidemaisemmaksi.

beautyblender8

Beautyblender Micro.mini
Hinta: 19,90 € (2 kpl/pkt)

Beautyblenderiltä on ilmestynyt pienet sienet, joilla tehdään esimerkiksi tummien silmänalusten peitto ja peittelyhommat muilla tarkkuutta vaativilla alueilla. Myös nenän varjostuksessa hyvin näppärä tuote.

beautyblender7

Micro.mini -meikkisienet ovat söötin pieniä. Näitä on tosiaan kaksi per pakkaus.

beautyblender6

Micro.minit ovat vieläkin pehmeämpiä, kuin meikkisienet.

beautyblender18

Ensin levitän peitevoiteen silmänalustan tummimmalle alueelle.

beautyblender19

Tämän jälkeen aloitan minisienellä töpöttelyn. Pieni koko on todella kätevä.

beautyblender20

Vaikka sienen kosteus parantaa selkeästi tällaisella kuivalla silmänympärysiholla peitevoiteen tasaisuutta, eikä korosta juonteita ja ruttuja, niin itse vältän kerrostusta. Ohuet, mutta peittävät kerrokset ovat olennaisia tällaiselle sy-iholle. Jos sy-iho on vielä siloisa ja tasainen, niin kerrostuksella saa parannettua peittävyyttä.

beautyblender21

Micro.mini soveltuu hyvin myös nenänpielien meikkaamiseen, että tietysti peiteaineen levitykseen arville, finneille ja muille ihovirheille ja pigmenttimuutoksille.

beautyblender22

Jos haluat tuoda valoa kasvoille ja korostaan kasvoja valokynän avulla, niin niidenkin levityksessä Beautyblender on älyttömän hyvä.

beautyblender23

Lopuksi kevyt puuterointi, jos se on tarpeen. Tykkään Beautyblenderin tuomasta lopputuloksesta.

beautyblender24

Beuatyblender toimii myös voidemaisen poskipunan levityksessä erinomaisesti. Kokeilkaapa vaikka, jos ei ole tullut ennen kokeiltua. Niin ja tietysti voidemaisten varjostuksien, että baking -meikkipohjan teossa.

beautyblender5

Beautyblender Blotterazzi
Hinta: 22,00-23,00 € (2 kpl/rss)

Sitten esittelen tuotteen meikin korjailuun.

beautyblender4

Blotterazzi on kuin puuteripaperit, mutta kyseessä ei ole paperi, eikä tässä ole puuteria. Idea kuitenkin sama. Blotterazzi on valmistettu samasta materiaalista, kuin Beautyblender -meikkisienetkin. Vippa on uudelleen pestävä.

beautyblender3

Rasiassa on peili ja se sisältää kaksi vippaa. Blotterazzin kerrotaan kestävän 60 pesua. Vippa tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Itse mietin, että jos vippaa käyttää päivittäin ja yhtenä päivänä vain toiselta puolelta, niin tällöin nämä olisi pestävä vain joka toinen päivä.

beautyblender25

Blotterazzilla painellaan ihoa samalla tavalla, kuin puuteripaperilla, jolloin iholla oleva ylimääräinen tali imeytyy vippaan. Iho näyttää jälleen mattaisemmalta.

Itse koen tässä hyviä ja huonoja puolia. Vippa ei ole mielestäni aivan yhtä tehokas imemään rasvaa iholta, kuin paperi, eikä tässä samalla tule sitä kevyttä puuterointia. Mutta sekin voi olla hyvä, että huono puoli. Jos haluaa puuteria, niin se tulee lisätä erikseen. Vippa on kuitenkin erinomainen, jos meikkipohja on hieman liikkunut tai se on kertynyt hieman uurteisiin, nenänpieliin tmv. Puuteripaperilla ei niitä pysty tasoittamaan, kuten taas Blotterazzilla voi kevyesti liikutella meikkipohjaa, kun korjaa meikkiään ja imeyttää ylimääräistä talia iholtaan. Vain kevyt pyyhkivä liike, niin meikkipohja tasoittuu.

beautyblender2

Blendercleanser Solid
Hinta: 16,50 € / 28 g

Beautyblendereitä suositellaan puhdistettavan jokaisen käyttökerran jälkeen ja siihen tulisi käyttää Blendercleanser Solid -saippuaa.

beautyblender1

Saippua soveltuu myös siveltimien puhdistukseen. Olen tehnyt pientä vertailua perinteisen Marseille-saippuan ja tämän Beautyblenderin saippuan kanssa. Puhdistustehossa en huomaa suuria eroja. Molemmat puhdistavat Beautyblenderit yhtä tehokkaasti ja vaivattomasti. Olen myös kokeillut tavallista nestemäistä käsisaippuaa, joka taas on aivan eri asia. Voin sanoa, että puhdistusteho ei ole yhtä hyvä, eikä sen käyttö pidemmän päälle tee hyvää Beautyblenderin materiaalille. Saippuoissa on niitä rasvahappoja, jotka tekevät hyvää niin siveltimien harjaksille, kuin Beautyblendereille. Nestemäiset saippuat ovat kuivattavampia raaka-aineidensa vuoksi.

beautyblender12

Minusta tuli todellinen Beautyblender-fani. Yhdyn kaikkien ylistäjien joukkoon, vaikka olin äärettömän skeptinen. En kerta kaikkiaan voinut uskoa, että meikkisieni voi olla näin hyvä. Vielä en ole käyttänyt meikkisientä niin pitkään, että olisin joutunut heittämään roskiin. Olen jostain lukenut (varmaan joltain blogikaveriltani), että päivittäisessä käytössä Beautyblender kestäisi noin kolme kuukautta. Muistankohan oikein?

Beautyblendereitä jälleenmyydään nykyään oikein mukavasti. Niitä löytyy verkkokaupoista, kuten Pretty.fi, Beauty Pop Up, Sokos jne. Myös kivijalkaliikkeistä näitä löytää, kuten just Sokoksilta, Stockmanneilta, Anttiloista ja sitten ihan pienemmistä yrityksistä, kuten parturi-kampaamot ja kauneushoitolat.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos ei ole aikaisempaa kokemusta. Beautyblenderin myötä voi aueta aivan uusi maailma meikkipohjan saralla. En olisi uskonut, että jokin meikkisieni voi oikeasti tehdä tällaisen vaikutuksen minuun. Täältä löydätte tutoriaalin, jossa teen voidemaiset varjostukset ja korostukset kasvoilleni. Käytin ensimmäistä kertaa ikinä Beautyblenderiä. Tuota tutoriaalia kuvatessani rakkaus alkoi jo syttyä.

beautyblender26

Sitten… haluan jakaa teille tätä Beautyblender-sanomaa ja arpoa minulle eräästä goodie bagista tulleita Beautyblendereitä. Myönnän, että hieman itsekkyys meinasi iskeä, sillä en välttämättä olisi halunnut luopua tästä meikkisienestä. 😀 Minulle tulee vääjäämättä eteen se, että joudun vielä ostamaan uuden Beuatyblenderin. Olen kuitenkin niin joulumielellä, että arvon Blotterazzin ja pienen Blendercleanser Solidin lisäksi Red Carbet -meikkisienen. Siitä tulee hyvä mieli, kun saa ilostuttaa jota kuta toista.

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun sarakkeeseen.
  • Kerro oletko sinä Beautyblender-fani, vai etkö vielä ole päässyt kokeilemaan?
  • Osallistumisaika päättyy tiistaina 22.12. klo 20.00.

Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Toimitan palkinnon vasta joulun jälkeen.

Mukavaa tiistaita ja tsemppiä kaikille joulukiireisiin!

Tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X