Kynnet

Veikeä Whirled Away

12.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaivelin eräs ilta kynsilakkalaatikoillani, että millähän sitä oikein lakkaisi kynnet? Minulla on joitakin testaamattomia kynsilakkoja, mutta niiden sävyt eivät olleet juuri sellaisia, joita nyt kaipasin. Huomasin vanhan ihanuuden, China Glazen Whirled Awayn.

Whirled Away on minusta hieno. Se ei ole millään tavalla tyylitelty, huoliteltu tai elegantti. Se on ”roskalakka”, joka näyttää coolilta.

Whirled Away sisältää vaikka mitä. Kirkkaassa kynsilakassa on mustia pieniä kuusikulmaisia glittereitä, valkoisia suurempia ja mustia ”tikkuglittereitä”.

Alle päätin käyttää nättiä harmaata Misan kynsilakkaa, joka harmillisen harvoin on ollut käytössä. Grey Matters on kaunis, vaikka en oikein kuviin saanut vangittua sen jännää kiviefektiä. Grey Matters on kynsillä hieman harmaan kiven sävyinen.

Whirled Away on hieman haasteellinen levittää kynsille, sillä tikut ja kuusikulmaiset glitterit ovat joskus vaikea saada nätisti kynsille. Olen kyllä sitten ajatellut, että onko sillä merkitystä?  Whirled Awayn idea onkin siinä, että se on epäjärjestyksellinen sekasotku, joka näyttää hauskalta. Se on rumankaunis kynsilakka.

Lakkauksessa käytin aluslakkana OPI:n Glitter Off -aluslakkaa, jotta saisin helpommin vaikeasti poistettavan Whirled Awayn poistettua halutessani. Pohjalakkana Misa Grey Matters, koristeluna China Glaze Whirled Away ja päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl -pikakuivattaja.

Valitettavasti Whirled Away taitaa olla Suomessa loppuunmyyty, jos joku muukin siihen ihastui. Kurkkasin, että ainakin jenkeistä sitä vielä löytyisi, kuten esim. Head2Toelta ja Trans Designista. Kyseessä on vanhan kokoelman kynsilakka. Olisikohan tämä Cirque du Soleil Worlds 3D -kokoelma kohta pari vuotta vanha?

Vetoaako teihin joskus rumankauniit jutut? Kuten just kynsilakka, astia tai vaikka tapetti?

Kommentit (6)

Kiitos! Eiku just ne tikut on ihania! 😀

Siis tosi ihanat kynnet, näyttäis että on mennyt pari tuntia näihin kynsiin, mutta totuus on että muutama minuutti 😉 Ja vielä kerran tosi ihanat 🙂

Joo, nämähän on todella nopeat. Siksi minulle just hyviä tapoja saada kynsistä vähän erilaiset. 🙂

Mä oon kahdenvaiheilla tuon Whirledin kanssa. Nuo tikkuglitterit ei vaan iske muhun. Mutta omistan useita rumankauniita kynsilakka sävyjä. Muut kommentoi että onpas ruma kynsilakka ja itse olen innoissani. 😀

Haha! 😀 Minuunkin vetooa usein rumankauniit jutut. Meidän molempien lasten ristiäisissä kukka-asetelma on ollut rumankaunis… tai oikeastaan karunkaunis. Oksia ja kaikkea ei niin nättejä kasveja niiden kauniiden kukkien lisäksi. Nuo tikut tuo minusta tuohon lakkaan sen oman lisänsä. 🙂

Upeat kynnet minun mielestäni, vaikka noista tikuista en yleensä pidäkään!

Kiitos! Eiku just ne tikut on ihania! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *