Havaintoja parisuhteesta

10 yllättävää faktaa parisuhteesta!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Nyt tulee jotain todella yllättävää. Klikkiotsikon alle olen muovaillut 10 yllättävää faktaa parisuhteesta.

1. Villit huhut kertovat, että parisuhde toimii paremmin silloin, kun harrastaa seksiä naapurin sijaan oman puolisonsa kanssa. Varsinkin puolisolta salaa harrastettu seksi saattaa aiheuttaa närkästystä.

2. Epävirallisten tutkimusten mukaan toimimattomassa parisuhteessa vuosikymmeniä eläminen aiheuttaa kroonistuvaa vitutusta.

3. Parisuhdeseksi tuntuu parisuhteessa olevien sanojen mukaan huomattavasti paremmalta silloin kun seksiä on, eikä silloin, kun sitä ei ole.

4. Väitteet siitä, että parisuhteessa käytetyt kauniit sanat ja rakkaudentunnustukset ovat noloa rakkauslässytystä ovat paskoja väitteitä.

5. Parisuhteessa on keskimäärin kaksi ihmistä ja kahden ihmiset toiveet ja tarpeet. On kuultu, että olisi olemassa suhteita, joissa molempien tarpeet tulevat kuulluksi ja jopa täytetyiksi. Onko kyseessä urbaani legenda, niin siitä ei ole varmuutta.

6. Jos puolison vangitsee aivan liian pieneen häkkiin, niin puoliso ahdistuu ja alkaa purra omaa häntäänsä. Parisuhdetarhaus on ihmisrääkkäystä ja se on lopetettava välittömästi.

7. Ihminen voi keskimäärin parisuhteessa paremmin, jos hän kokee olevansa haluttu, rakastettu ja arvostettu. Tuon kokemiseksi vaaditaan puolison kehuvia ja arvostavia sanoja. Siinä onkin harjoittelemista näillä leveyspiireillä.

8. Ihmisen on sanottu nukkuvan rauhallisemmin, kun hän saa nukkua jonkun vieressä. Tosin jos vieressä nukkuva on kovasti liikkuvaa tai korisevaa mallia, niin ihmisen on sanottu vittuuntuvan nopeasti. Parisuhde on kompromissien tekemistä.

9. On sanottu, että onnellinen parisuhde lihottaa parisuhteessa olevia. Tämä ei ole totta, sillä parisuhde ei ole suun kautta nautittavaa. Lihomista tapahtuu sen sijaan esimerkiksi silloin, kun syö enemmän kuin kuluttaa.

10. Jos kuvittelet, että kaikkien muiden parisuhde on parempi kuin teidän parisuhde, niin ei ole. Lakkaa kuluttamasta aikaa muiden parisuhteiden pohtimiseen ja elä omaasi. Väitetään, että omaan suhteeseen keskittyminen parantaa sen laatua huomattavan paljon enemmän kuin muiden parisuhteisiin keskittyminen.

Lue myös

X