Havaintoja parisuhteesta

Ajattele jos sä elätkin sun viimeistä elämää

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Ajattele jos sä elätkin sun viimeistä elämää. Elätkö sitä niin kuin itse haluat? Onko elämäsi sen elämän näköinen jota olet aina toivonut? Heräätkö aamuihin jossa sinun on hyvä olla? Oletko sellaisten ihmisten ympäröimä jotka rakastavat ja arvostavat sinua? Elätkö sellaista elämää jonka ehtoopuolella et kadu elämätöntä elämää?

Ajattele jos sä elätkin sun viimeistä elämää. Ajattele jos onkin niin, että sä tuhlaat siitä päiviä jossain itselle sopimattomassa. Elät jonkun toisen käsikirjoittamaa elämää. Teet niin kuin on aina tehty, etkä niin, miten itse haluaisit. Ajattele jos sun viimeinen elämä menee hukkaan jossain epätyydyttävässä. Ajattele, että et saa enää uutta mahdollisuutta valita toisin, kun tämä elämä tulee päätökseen.

Oletko koskaan miettinyt sitä? Niinä aamuina, kun heräät suhteessa jossa et halua olla. Lähdet töihin jonne et halua mennä. Luet blogeja jotka tekevät sinut vihaiseksi. Niitä kaikkea sinä teet sinun mahdollisessa viimeisessä elämässä.

Oletko koskaan ajatellut, että voisit elää ihan toisin. Voisit elää tämän viimeisen elämän niin kuin sinusta itsestä tuntuu. Lähteä pois jostain jossa voit pahoin. Rakentaa itsellesi elämän joka tuntuu hyvältä ja oikealta. Kuka sinua estää tekemästä niin? Kuka sinua pidättelee sinun viimeisessä elämässä? Sinun elämässäsi? Sinun.

Ajattele, että tämä on sinun viimeinen elämäsi. Koska se on. Irrota otteesi ja päästä irti. Lennä ja elä. Tämä on sinun viimeinen elämäsi. Ole hyvä ja elä se.

X