Havaintoja parisuhteesta

Apua, mies hameessa!

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Mies juonsi ohjelmaa. Kaikki sujui hyvin siihen saakka, kunnes hän ilmestyi esille hame päällään.

Järkytys, paheksunta ja sosiaalinen media auki. Suomalainen mies on pilalla! Suomi on pilalla! Jopa muutama kansanedustaja otti asiaan kantaa mitä omaan sylkeen tukehtumiseltaan ehti. Perussuomalaisia tietenkin.

Eivätkä lähellekään kaikki paheksujat olleet miehiä. Yllättävän moni paheksuja oli myös nainen, joiden mielestä mies ei missään muodossa saa näyttää koskaan mitään, mikä liitetään naisellisuuteen.

Valitettavasti naisviha ei ole vain konservatiivisten miesten harrastus.

Sitä olisi toivonut, että vuonna 2023 mies hameessa ei aiheuttaisi enää yhtään mitään negatiivista väreilyä. Olisi kuvitellut, että sukupuolella ei ole mitään merkitystä siihenkään, että miten ihminen pukeutuu.

Arvokonservatiivisuus hunnuttaa maailmalla naisia. Suomessa se paheksuu esimerkiksi hameisiin pukeutuvia miehiä, pitää yllä eltaantuneita sukupuolittuneita rooleja ja paheksuu feminismiä.

Miehen roolimalli on ollut maassamme vuosikymmeniä aivan liian ahdas. Alfaurokseksi on kutsuttu tunnevammaisia, muita ihmisiä halveksivia itserakkaita mulkkuja. Feminiinisen puolen itsestään näkyvästi esiintuovia on lähinnä homoteltu ja osoitettu sormella. Mikä mies se sellainen on, joka ei toisia ihmisiä vähän alista! Joku heistäkin tykkää. Alfauroksia he eivät ole. Lähinnä itsetunnottomia itsestään liikaa luulevia.

Mies hameessa ja meikeissä on kaunis näky. Se on yksi tapa kantaa sisällään miehuutta. Tärkein tapa kantaa miehuutta sisällään on se, että miten kohtelee muita ihmisiä. Kuinka mies osoittaa rakkautta läheisilleen ja ympäristölleen. Kuinka rakastava mies on rakastetulleen ja lapsilleen. Sillä ei ole mitään valiä, tekeekö mies sen hameessa tai housuissa.

Jos alfaurokseksi lasketaan uhoava mulkero niin itse haluan siinä tapauksessa edustaa kreikkalaisten aakkosten loppupään kirjaimia.

Kiitos Samu Haberille hameesta. Se muistutti taas siitä, että tasa-arvon eteen on tehtävä vielä isosti työtä, jotta miehenä saa pukeutua hameeseen ilman julkista kiusaamista.

Tämä on yksi syy sille, että miksi minä haluan pitää feminismin ääntä kuuluvilla.

Lue myös

X