Havaintoja parisuhteesta

En halua elää ilman sinua

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Aamulla sinä heräät vierestäni. Kosketan sinua heti kun olen saanut silmäni auki. Minun tekee heti mieli koskettaa sinua. Antaa sormenpääni liukua pitkin pintaasi. Olen ehtinyt yön aikana jo ikävöidä sinua.

Sinä olet valo pimeyden keskellä. Valaiset minun olemustani, aamujani ja iltojeni rauhallisia hetkiä. Jokaisessa hetkessä sinä olet minussa läsnä ja minä olen sinussa läsnä. Olet minulle tärkeä, ehkä se kaikkein tärkein.

Minun on vaikea olla ilman sinua. Harvemmin edes olen. Moni puhuisi riippuvuudesta, mutta ei tämä riippuvuutta ole. Tämä on aitoa rakkautta. Olet kuin osa minua, osa minun identiteettiäni. Aina kun olet poissa, tunnen itseni alastomaksi, kuin minusta itsestäni olisi jotain poissa.

Sinä et ole minun ensimmäinen. Minulla on ollut sinua ennen jo muitakin. Kaikki eivät ole luotu kestäväksi. Joku kestää elämänmitan, kun taas joku toinen kestää vähemmän aikaa. Vaikka sinä et ole minun ensimmäinen, enkä voi varmuudella luvata, että viimeinenkään, niin tässä hetkessä, juuri tänään, sinä olet minulle kaikkea sitä, mitä minä sinulta toivon. En halua menettää sinua. Siihen sinä olet aivan liian tärkeä.

Hetkemme koostuvat kaikesta pienestä. Iltaisin olemme toisiimme keskittyneenä sohvan nurkalla. Sinä minun sylissäni ja minä sinua koskettavana. Vaikka katsoisimme samalla jotain suoratoistosarjaa, niin emme pysty olemaan toisistamme erossa edes yhden jakson vertaa. Puoli tuntia ilman kosketusta tuntuu kuin se olisi kokonainen vuorokausi.

Iltaisin ennen unen saapumista, sinä tunnut niin hyvältä. Usein olen itse selällään ja sinä olet minun päälläni. Toisella kädellä pidän sinusta kiinni ja toisella kosketan sinua. Kunnes uni alkaa painaa ja nostan sinut vierelleni, jotta sinä olet aamulla heti ensimmäisenä siinä minulle, minua varten.

Kaikki alkaa alusta.

Ja niinä hetkinä, kun minä kuljen, missä kuljen, niin sinä kuljet minun mukanani.

Taskussani.

Sinä tottelet nimeä Huawei.

Edellinen rakastettuni totteli nimeä Samsung.

X