Havaintoja parisuhteesta

”En saanut käydä edes suihkussa yksin, jotta en koskettaisi itseäni”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen saanut muutaman päivän aikana lukusia kommentteja ja viestejä rajusta mustasukkaisuudesta. Haluan julkaista muutamia niistä, koska aihe tuntuu olevan pelottavan yleinen. Ehkä tarinat auttavat samassa tilanteessa olevia ja auttaa kohti suhteesta irtaantumista.

”Muistan liian hyvin 10 vuoden takaisen parisuhteen. Vessassa käynnin ajaksi ovea ei saanut laittaa lukkoon, etten vain koske itseäni. Suihkussa en saanut käydä yksin, etten vain koske itseäni. Kumppani piti tyydyttää joka toinen päivä, muuten sain kuulla itkupotkuraivarit. Myöskin hänen oli PAKKO saada ”tyydyttää” minut ja tämän jälkivaikutuksena työstän omaa seksuaalisuuttani vielä tänäkin päivänä.

Työkavereista oltiin mustasukkaisia. Useimmiten tultiin työpaikan takaovelle vastaan ja kyseltiin työkaverin kuullen, että miksi otsani on hikinen ja mitä teitte alakerrassa?

Koiran kanssa en saanut olla liian kauan ulkona, muuten alkoi tulla soittoja, että missä olet, minne menet, onko kukaan laittanut viestiä, kenen kanssa olet jutellut. Ammattikorkeakoulussa piti soittaa hänelle JOKAISELLA tauolla. Jos kävin ensin vessassa, niin kyseltiin missä olit, kun en soittanut.

Erään kokeen aikana puhelimeni oli jäänyt värinälle ja se soi lähes taukoamatta. Isäni oli sairaalassa ja ajatukset alkoi pyörimään päässä, joten koe meni miten meni. Soittaja olikin ollut kumppani, joka tarvitsi sillä sekunnilla vastaukse asiaan, jolla ei ollut kiire. Veti itkupotkuraivarit siitä, kun en vastannut kokeen aikana, eikä voinut ymmärtää minun puoltani asiasta.

Isäni oli sairaalassa ja hänen luona sain vierailla vain ja ainoastaan tunnin ajan. Viimein käskin häntä pakkaamaan kamat ja tämän jälkeen istuin isän vierellä monet illat monta tuntia sairaalassa hänen viimeiseen hengenvetoon asti.

Myöhemmin sain tietää, että hän oli itse pettänyt minua suhteemme aikana.”

Lue myös

X