Havaintoja parisuhteesta

”Enkä ikinä kieltäisi mieheltäni saunomista vastakkaisen sukupuolen kanssa tai sitä etteikö saisi katsoa muita naisia”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Ihminen syntyy alasti ja alastomuus on yksi luonnollisimmista asioista mitä tiedän. Mä olen lapsesta asti saunonut perheen kanssa alasti ja edelleen 44-vuotiaana voin hyvin käydä saunassa vanhempieni kanssa, täysin normaalia.

Käydään suurimman osan ystävistäni kanssa myös alasti saunassa eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Välillä on miehen miespuolinen ystävä saunomassa ja välillä mun tyttöystävä tai -ystäviä ja alasti ollaan puolison kanssa aina. Jotkut ystävät haluavat pukea uikkarit, mut ne harvassa ja jos pukee niin sekin täysin fine. En kertakaikkiaan ymmärrä miksi alastomuus on niin iso juttu -ehkä siihen ei ole opetettu ja sitä häpeilty omassa perhepiirissä ja siihen kasvanut (tapa sekin) ja näin tiedän ainakin parilla uikkari-ystävälläni olevan.

Voin saunoa saunassa sekasaunassa alasti katsomatta muiden vartaloa tai sitten voin katsoa. Öö, mitä merkitystä ja mitä sitten? Ei se ole keneltäkään eikä multa pois, jos joku katsoi minua. Anteeksi, mutta mua nauratti kun luin kommentteja enkä enää yhtään ihmettele miksi aikuisten oikeasti niin paljon pettämisiä tapahtuu sillä oikeasti niin monet ahdistuvat omassa parisuhteessaan kontrolloinnista. Niin hyvin yleistä ja niin monella ei ole hajuakaan mitä puoliso tekee. Mitä enemmän kahlitsee ja odottaa samankaltaisuutta sen enemmän se monia ahdistaa (niin moni myös asiasta avautunut eli esimerkkejä on useita).

Antakaa nyt hyvät ihmiset ihmisten olla miten parhaimmalta tuntuu, myös sen puolison, ja antakaa katsoa myös muita ihmisiä ja saunoa, jos heistä siltä ITSESTÄ AIDOSTI siltä tuntuu eikä niin, että yrittävät vain miellyttää sinua kun itse olet jotain mieltä asiasta! Alastomuudessa, toisten ihmisten katsomisessa livenä tai telkkarista on täysin luonnollista eikä se ole sinulta pois, päinvastoin voi tehdä jopa hyvää. Elämään kuuluu nautinto enkä tarkoita sillä pettämistä vaan nautintoa syntyy luottamuksesta, avoimuudesta, antamalla toiselle vapautta ja nautintoa. Silmäniloa tottakai aivan vapaasti!!

Mun mieheni saa vapaasti vaikka hieroa ja koskettaakin sillä se tekee hyvää. Muutamia vkoja sitten teki mm. mulle ja ystävälleni saunassa ihokuorinnan koko vartaloon ensin toiselle ja sitten toiselle ja tuntui niin älyttömän hyvälle. Eikä se ollut seksuaalista vaan yhdessäoloa, juttelua, toisten hoitamista. Siinä ei ollut mitään kiellettyä, väärää tms vaan ihanaa!

Kun tuntee itsensä ja on sinut itsensä kanssa niin monia uusia ovia avautuu ja elämä voi helpottua monellakin tapaa. Alastomuus on luonnollista ja kyllä mun mielestä saunominen on ihanaa enkä ikinä kieltäisi mieheltäni saunomista vastakkaisen sukupuolen kanssa tai sitä etteikö saisi katsoa muita naisia. Jos silmää jokin miellyttää niin katsokoot ja kommentoikoot ihan vapaasti. Jos se tuo hänelle hyvää oloa niin tottakai saa katsoa. Kontrollointi ei ole Ok eikä kenellekään hyväksi. Annetaan jokaisen tehdä mikä itsestä parhaalta tuntuu.

Alastomuus ja saunominen vapaasti on ihanaa.”

X